header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De wereldwijde markt voor fysieke beveiliging zal naar verwachting 196,3 miljard dollar groeien in 2030

Jul 12, 2023 8:00 PM ET

Inzicht infysieke beveiligingsmarkt

Volgens de analyse van MRFR zal de wereldwijde markt voor fysieke beveiliging naar verwachting een CAGR van ~6,70 registreren van 2022 tot 2030 en een waarde vertegenwoordigen van meer dan USD 196,3 miljard in 2030.

De wereldwijde markt voor fysieke beveiliging verwijst naar de wereldwijde markt voor producten, technologieën en diensten die zijn ontworpen om fysieke activa te beschermen en de veiligheid en beveiliging van mensen, eigendommen en middelen te garanderen. De wereldwijde markt voor fysieke beveiliging wordt gedreven door de toenemende behoefte aan robuuste beveiligingsmaatregelen als gevolg van toenemende bedreigingen van de veiligheid, technologische vooruitgang in bewakings- en toegangscontrolesystemen, wettelijke vereisten en het groeiende bewustzijn van het belang van fysieke beveiliging in alle sectoren.

Download de volledige PDF op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2783

Tijdens de beginfase van de pandemie werden veel niet-essentiële bedrijven en bouwprojecten stilgelegd, wat resulteerde in een tijdelijke vertraging van de installatie van fysieke beveiligingssystemen. Dit had een negatief effect op de groei van de markt.

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn:

  • Cisco (VS)
  • Johnson Controls (VS)
  • Genetec (Canada)
  • Axis Communications (Zweden)
  • ADT (VS)
  • Hikvision (China)
  • Pelco (VS)
  • Bosch Building Technologies (Duitsland)
  • Honeywell (VS)
  • Anixter (VS)
  • G4S (VK)
  • Dahua-technologie (VS)

Ontvang de volledige rapportgegevens@ https://www.marketresearchfuture.com/reports/physical-security-market-2783

Regionale analyse

De grootste regio in de wereldwijde markt voor fysieke beveiliging is Noord-Amerika. De regio heeft een sterke aanwezigheid van grote leveranciers van fysieke beveiligingsoplossingen, geavanceerde technologieën en een hoge mate van bewustzijn en toepassing van fysieke beveiligingsmaatregelen in verschillende industrieën.

Noord-Amerika staat bekend om zijn technologische innovaties, met name op het gebied van beveiliging. De regio loopt voorop bij de ontwikkeling en implementatie van geavanceerde fysieke beveiligingsoplossingen, zoals geavanceerde videoanalyse, biometrische toegangscontrolesystemen en geïntegreerde platforms voor beveiligingsbeheer.

Noord-Amerika kent strenge regelgeving en nalevingsnormen in verschillende sectoren, waaronder de overheid, de gezondheidszorg, de financiële sector en kritieke infrastructuur. Deze voorschriften stimuleren de toepassing van robuuste fysieke beveiligingsmaatregelen om gevoelige gegevens te beschermen, de openbare veiligheid te waarborgen en risico’s te beperken.

Koop nu een eersteklas onderzoeksrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=2783

Segmentatie van de markt

De wereldwijde markt voor fysieke beveiliging is onderverdeeld in type en toepassing.

Op basis van het type is de markt onderverdeeld in systemen en diensten.

Op basis van de toepassing is de markt onderverdeeld in onderwijs, olie, gas, overheid, detailhandel en horeca.

Lees meer artikelen-

Vochtanalysator marktonderzoeksrapport- Wereldwijde voorspelling tot 2027

Onderzoeksrapport overde markt voor chemische sensoren Wereldwijd voorspeld tot 2030

Emissiecontrolesysteem (EMS) Marktonderzoeksrapport Voorspelling tot 2027

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Market Research Future 99 Hudson Street,5Th FloorNew York, New York 10013Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(US) 44 2035 002 764(UKEmail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK
Email: [email protected]

Keywords:  Physical Security Market,Physical Security Market Share,Physical Security Market Trends,Physical Security Market growth