header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De wereldwijde markt voor halfgeleidergieterijen zal naar verwachting 91,56 miljard dollar bereiken in 2030, met een CAGR van 7,20 tijdens de voorspellingsperiode 2022-2030.

Jul 12, 2023 5:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstige Inzichten

Volgens de analyse van MRFR zal de wereldwijde markt voor halfgeleiders naar verwachting een CAGR van ~ 7,20 registreren van 2022 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD 91,56 miljard in 2030. De wereldwijde markt voor halfgeleiderfabrieken is een cruciale sector binnen de halfgeleiderindustrie. Halfgeleiderfabrieken, ook bekend als wafer fabs of halfgeleiderfabrieken, zijn bedrijven die gespecialiseerd zijn in de productie van geïntegreerde circuits (IC’s) voor andere halfgeleiderbedrijven. Ze bieden de infrastructuur, expertise en productiemogelijkheden die nodig zijn om complexe IC-ontwerpen op grote schaal te fabriceren.

De belangrijkste spelers op de markt voor halfgeleiderfabrieken

  • Taiwan Semiconductor Manufacturing Company (TSMC) Limited (Taiwan)
  • Vanguard International Semiconductor Corporation (Taiwan), en anderen

Ontvang een gratis proefexemplaar@ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10750

Regionale analyse van de markt voor halfgeleiderfabrieken

Taiwan: Taiwan is een dominante speler op de markt voor halfgeleiders, met bedrijven als TSMC (Taiwan Semiconductor Manufacturing Company) aan het hoofd. De kracht van Taiwan in deze markt kan worden toegeschreven aan de geavanceerde productiemogelijkheden, het sterke technologische ecosysteem en de steun van de overheid. China: China heeft agressief geïnvesteerd in zijn halfgeleiderindustrie om de afhankelijkheid van buitenlandse fabrikanten te verminderen. Bedrijven als SMIC (Semiconductor Manufacturing International Corporation) hebben zich ontpopt als belangrijke spelers op de markt voor gieterijen. Geopolitieke spanningen en handelsgeschillen hebben echter voor

Verenigde Staten: De VS is een belangrijk centrum voor halfgeleiderontwerp en -ontwikkeling, met verschillende fabelloze ontwerpbedrijven die voor de productie afhankelijk zijn van gieterijen. Bedrijven als Intel en Global Foundries hebben productiefaciliteiten in de VS, terwijl TSMC plannen heeft aangekondigd om een gieterij te bouwen in Arizona. De Amerikaanse overheid heeft ook meer interesse getoond in het promoten van binnenlandse productiecapaciteiten voor halfgeleiders.

Duitsland: Duitsland is sterk aanwezig op de markt van halfgeleiderfabrieken, met bedrijven zoals Infineon en Global Foundries die productiefaciliteiten hebben in het land. Duitsland staat bekend om zijn expertise in auto-elektronica, industriële toepassingen en power management ICs. Verenigd Koninkrijk: Het Verenigd Koninkrijk heeft groei gezien in de halfgeleidersector, met bedrijven als ARM Holdings (nu onderdeel van NVIDIA) die bijdragen aan de markt voor gieterijen. De overheid heeft ook interesse getoond in het ondersteunen van de groei van de halfgeleiderindustrie.

Koop nu het eersteklas onderzoeksrapport: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=10750

Segmentatie van de markt voor halfgeleidergieterijen

De wereldwijde markt voor halfgeleidergieterijen is onderverdeeld in Technologie, Industrie, Gieterij

Technologie: 10/7/5 nm, 16/14 nm, 20 nm

Industrie: auto, luchtvaart, industrie, consumentenelektronica, gezondheidszorg, zuivere IDMS

Gieterij: Pure Play Gieterij, IDM’s

Korting controleren @

https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/-10750

Gerelateerde rapporten:

AI-camera marktonderzoeksrapport – Wereldwijde voorspelling tot 2030

Ethernet PHY Chip-marktonderzoeksrapport Wereldwijde voorspelling tot 2030

Smart Personal Safety and Security Device Market Research Report – Wereldwijde prognose tot 2030

Kids Smartwatch markt onderzoeksrapport – Wereldwijde voorspelling voor 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft de voorname doelstelling om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Neem contact met ons op:Market Research Future®,99 Hudson Street, 5Th Floor,New York, New York 10013,Verenigde Staten van AmerikaTelefoon: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK)E-mail: [email protected]


Keywords:  Semiconductor Foundry Market,Semiconductor Foundry Market Analysis,Semiconductor Foundry Market Trend,Semiconductor Foundry Market Gowth