header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De wereldwijde markt voor halfgeleiderverbindingen zal in 2030 USD 0,89 miljard bedragen, met een CAGR van 3,11 tijdens de prognoseperiode 2022-2030.

Jul 12, 2023 6:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstige Inzichten

Volgens de analyse van MRFR zal de wereldwijde markt voor halfgeleiderverbindingen naar verwachting een CAGR van ~ 3,11 registreren van 2022 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD 0,89 miljard in 2030.

De wereldwijde halfgeleiderverlijmingsmarkt verwijst naar de industrie die betrokken is bij de productie en distributie van halfgeleiderverlijmingsapparatuur en -materialen. Halfgeleiderlijmen is een cruciaal proces bij de productie van geïntegreerde schakelingen (IC’s) en elektronische apparaten. Hierbij worden twee of meer halfgeleidercomponenten samengevoegd tot een compleet systeem of apparaat.

Factoren die de groei van de wereldwijde markt voor halfgeleiderverbindingen stimuleren, zijn onder andere de toenemende vraag naar kleinere en krachtigere elektronische apparaten, de vooruitgang in halfgeleiderverpakkingstechnologie en de toenemende toepassing van IoT-apparaten (Internet of Things).

De COVID-19 pandemie had een aanzienlijke impact op de wereldwijde markt voor halfgeleiderverlijming. De pandemie leidde tot verstoringen in de wereldwijde toeleveringsketen en beïnvloedde de beschikbaarheid van grondstoffen, componenten en apparatuur die nodig zijn voor halfgeleiderverlijming. Sluitingsmaatregelen, fabriekssluitingen en transportbeperkingen in verschillende regio’s verstoorden de productie en levering van bondingapparatuur en -materialen, waardoor vertragingen en tekorten ontstonden.

Ontvang een gratis proefexemplaar op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10738

Debelangrijkste spelers op demarkt voor halfgeleiderverbindingen

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn:

  • ASM Pacific Technology LTD
  • Kulicke en Soffa
  • Fuji Corporation
  • Yamaha Motor Robotics Corporation Co
  • SUSS Micro Tech SE
  • Shiaura Mechatronics
  • Panasonic
  • BE Halfgeleiderindustrie N.V.

Regionale analyse vande markt voor halfgeleiderverbindingen

Azië-Pacific is de grootste regio in de wereldwijde markt voor halfgeleiderverbindingen. Azië-Pacific staat bekend als een belangrijk productiecentrum voor de halfgeleiderindustrie. Landen als China, Zuid-Korea, Taiwan en Japan zijn sterk vertegenwoordigd in de halfgeleiderindustrie, wat wereldwijde bedrijven aantrekt om hun productiefaciliteiten in de regio te vestigen. Deze landen hebben een aanzienlijke vraag naar verlijmingsapparatuur en -materialen voor halfgeleiders om hun productieactiviteiten te ondersteunen.

Azië-Pacific heeft een goed ontwikkeld ecosysteem voor halfgeleiders, waaronder halfgeleiderfabrieken, verpakkings- en testfaciliteiten en onderzoeks- en ontwikkelingscentra. Dit ecosysteem stimuleert de vraag naar verlijmingstechnologieën en -oplossingen voor halfgeleiders.

Koop nu het beste onderzoeksrapport: https://www.marketresearchfuture.com/reports/semiconductor-bonding-market-10738

Segmentatie vande halfgeleiderverlijmingsmarkt

De wereldwijde markt voor halfgeleiderverbindingen is onderverdeeld in type en technologie.

Op basis van het type is de markt onderverdeeld in die-to-die bonding, die-to-wafer bonding en wafer-to-wafer bonding.

Op basis van de technologie is de markt onderverdeeld in die bonding, epoxy die bonding, eutectic die bonding, flip-chip hechting en hybrid bonding.

Korting controleren @

https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/-10738

Gerelateerde rapporten:

Kids Smartwatch Market Research Report – Wereldwijde prognose 2030

Onderzoeksrapportspelaccessoires markt – Wereldwijde prognose tot 2030

Robotica marktonderzoeksrapport Wereldwijde voorspelling tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Neem contact met ons op:Market Research Future®,99 Hudson Street, 5Th Floor,New York, New York 10013,Verenigde Staten van AmerikaTelefoon: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK)E-mail: [email protected]


Keywords:  Semiconductor Bonding Market,Semiconductor Bonding Market Analysis,Semiconductor Bonding Market Demand