header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Groei van de markt voor zetmeelverpakkingen [CAGR van 6,70%] | Toekomstplannen en prognose tot 2032 – MRFR

Jul 12, 2023 6:00 PM ET

De markt voor verpakkingen op basis van zetmeel is getuige van een aanzienlijke toename in de vraag naar duurzame en milieuvriendelijke oplossingen. Verpakkingen op basis van zetmeel zijn een biologisch afbreekbaar alternatief voor traditionele verpakkingsmaterialen op basis van aardolie en bieden talloze voordelen voor zowel de consument als het milieu. Door de groeiende populariteit zal de wereldwijde markt voor verpakkingen op basis van zetmeel de komende jaren naar verwachting aanzienlijk groeien.

De markt voor verpakkingen op basis van zetmeel zal naar verwachting groeien van USD 7,4 miljard in 2023 tot USD 12,4 miljard in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 6,70%.

Zetmeel, afkomstig van hernieuwbare bronnen zoals maïs, aardappelen en tarwe, is een natuurlijk polymeer dat kan worden gebruikt om een breed scala aan verpakkingsmaterialen te maken. De verpakkingsindustrie op basis van zetmeel zorgt voor een revolutie op de markt door duurzame alternatieven te bieden voor plastic voor eenmalig gebruik, schuim en andere niet-afbreekbare materialen die bijdragen aan vervuiling en aantasting van het milieu.

Een van de belangrijkste voordelen van verpakkingen op basis van zetmeel is de biologische afbreekbaarheid. In tegenstelling tot traditionele kunststoffen die honderden jaren in het milieu kunnen overleven, breken verpakkingsmaterialen op basis van zetmeel op natuurlijke wijze af, waardoor ze minder impact hebben op stortplaatsen, oceanen en wilde dieren. Deze eigenschap sluit aan bij de groeiende voorkeur van consumenten voor milieuvriendelijke producten en duurzame verpakkingsoplossingen.

Download een voorbeeld van het rapport: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/11869

Bovendien bieden verpakkingen op basis van zetmeel uitstekende barrière-eigenschappen, waardoor de versheid en bescherming van het product wordt gegarandeerd. Deze materialen kunnen vocht, zuurstof en andere verontreinigingen effectief buitensluiten, waardoor de houdbaarheid van verschillende voedingsmiddelen en non-food producten wordt verlengd. Dit maakt ze een ideale keuze voor industrieën zoals de voedingsmiddelen- en drankenindustrie, gezondheidszorg, cosmetica en meer.

De markt voor verpakkingen op basis van zetmeel is ook getuige geweest van vooruitgang in technologie en innovatie, wat heeft geleid tot de ontwikkeling van nieuwe en verbeterde producten. Fabrikanten investeren in onderzoek en ontwikkeling om de mechanische en thermische eigenschappen van materialen op basis van zetmeel te verbeteren, waardoor ze veelzijdiger en duurzamer worden. Daarnaast zorgen innovaties in coatings en additieven voor een betere waterbestendigheid, hittebestendigheid en bedrukbaarheid, waardoor het aantal toepassingen voor verpakkingen op basis van zetmeel toeneemt.

In termen van marktgroei heeft de regio Azië-Pacific een aanzienlijk aandeel, vanwege de hoge consumptie van zetmeelverpakkingen in landen als China, India en Japan. De toenemende bevolking, verstedelijking en het stijgende besteedbare inkomen in de regio dragen bij aan de vraag naar duurzame verpakkingsoplossingen. Europa en Noord-Amerika laten ook een aanzienlijke groei zien, gedreven door strenge milieuregelgeving en een toenemende focus op duurzame praktijken.

Vraag naar maatwerk: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/11869

De belangrijkste spelers zijn Seamore, Evoware, Bloom, Cuan Tec, Energy Based op basis van zetmeel, AlgaePac, Algopack, Sea6 Energy, Oceanium en Cascadia Starch-based

Concluderend kan worden gesteld dat de markt voor zetmeelgebaseerde verpakkingen in een stroomversnelling raakt nu consumenten en industrieën duurzaamheid steeds belangrijker vinden. Met zijn biologisch afbreekbare aard, uitstekende barrière-eigenschappen en voortdurende technologische vooruitgang biedt verpakking op basis van zetmeel een levensvatbare oplossing om plastic afval te verminderen en een groenere toekomst te bevorderen. Omdat het wereldwijde bewustzijn en de bezorgdheid over het milieu de vraag naar milieuvriendelijke verpakkingsopties blijven stimuleren, wordt verwacht dat de markt voor zetmeelgebaseerde verpakkingen de komende jaren aanzienlijk zal groeien.

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Contact:Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Starch-based Packaging,Starch-based Packaging Market,Starch-based Packaging Market Size