header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Het marktaandeel van Precision Medicine zal tegen 2030 naar verwachting de 126,24 miljard USD overschrijden en stijgen met een AGR van 12,50

Jul 12, 2023 1:00 PM ET

Precision Medicine Market Research Report Information Per Ecosysteem Spelers (Farmaceutische en Biotechnologische Bedrijven, Diagnostische Bedrijven, Gezondheidszorg IT Specialisten/Big Data Bedrijven, en Klinische Laboratoria), Per Sub-Markten (Biomarker-gebaseerde Test, Companion Diagnostics, gerichte therapieën, farmacogenomica (PGX) en moleculaire diagnostiek), per behandeling (kanker/oncologie, hart- en vaatziekten, centraal zenuwstelsel en infectieziekten) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) Marktvoorspelling tot 2030

Volgens de analyse van MRFR zal de wereldwijde markt voor precisiegeneeskunde naar verwachting een CAGR van 12,50 registreren van 2022 tot 2030 en tegen 2030 een waarde vertegenwoordigen van meer dan 126,24 miljard USD.

De wereldwijde markt voor precisiegeneeskunde verwijst naar de markt voor oplossingen en technologieën voor de gezondheidszorg die tot doel hebben medische behandelingen en interventies op maat te maken voor individuele patiënten op basis van hun unieke genetische samenstelling, levensstijl en omgevingsfactoren. Precisiegeneeskunde, ook bekend als gepersonaliseerde geneeskunde, omvat het gebruik van geavanceerde diagnostische instrumenten, genomische sequentiebepaling, gegevensanalyse en gerichte therapieën om precieze en effectieve behandelingen te bieden voor verschillende ziekten.

De markt wordt gedreven door factoren zoals de toenemende prevalentie van chronische ziekten, de toenemende toepassing van genoomsequencingtechnologieën, de stijgende investeringen in onderzoek en ontwikkeling en de verschuiving naar value-based gezondheidszorg.

De pandemie heeft het belang van genomica onderstreept bij het begrijpen van het virus en de impact ervan op individuen. Genomische sequentiebepaling heeft een cruciale rol gespeeld bij het volgen van de verspreiding van het virus, het bestuderen van virusvarianten en het identificeren van mogelijke behandelingsdoelen. Deze toegenomen toepassing van genomische sequentiebepaling is gunstig voor de markt voor precisiegeneeskunde, omdat het belang van een gepersonaliseerde aanpak in de gezondheidszorg hierdoor is versterkt.

Download gratis een PDF-brochure op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/925

Concurrentieanalyse van demarkt voor precisiegeneeskunde

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn:

  • Abbott Laboratories (VS)
  • Ab-Biotics Sa (VS)
  • Almac Group Ltd. (VK)
  • Asuragen Inc (VS)
  • Biobase Gmbh (Duitsland)
  • Biomérieux Sa(Frankrijk)
  • Caris Life Sciences (VS)
  • Cepheid Inc (VS)
  • Celtics Healthcare Technologies Gmbh (Duitsland)
  • GE Healthcare (VS)

Segmentatie van de markt voorprecisiegeneeskunde

De wereldwijde markt voor precisiegeneeskunde is onderverdeeld in type en toepassing.

Op basis van het type is de markt onderverdeeld in farmaceutische en biotechnologische bedrijven, diagnostische bedrijven, IT-specialisten in de gezondheidszorg/Big Data bedrijven en klinische laboratoria.

Op basis van de toepassing is de markt onderverdeeld in Companion Diagnostics, Biomarker-gebaseerde testen, Targeted Therapeutics, Farmacogenomica (PGX) en Moleculaire Diagnostiek.

Precisiegeneeskunde markt regionale analyse

Noord-Amerika is momenteel de grootste regio in de wereldwijde markt voor Precision Medicine. Vooral de Verenigde Staten hebben een grote bijdrage geleverd aan de groei van de markt voor precisiegeneeskunde in Noord-Amerika.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (313 pagina’s) over Precisiegeneeskunde:https://www.marketresearchfuture.com/reports/precision-medicine-market-925

Noord-Amerika heeft een voortrekkersrol gespeeld op het gebied van technologische vooruitgang in genomica, moleculaire diagnostiek en doelgerichte therapieën. De regio heeft een robuust ecosysteem van onderzoeksinstellingen, biotechnologiebedrijven en farmaceutische bedrijven die innovatie en de ontwikkeling van precisiegeneeskundetechnologieën stimuleren.

De regelgeving in Noord-Amerika, met name in de Verenigde Staten, ondersteunt de ontwikkeling en commercialisering van precisiegeneeskunde-oplossingen. Regelgevende instanties zoals de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) hebben kaders opgesteld voor de goedkeuring van gezelschapsdiagnostiek en doelgerichte therapieën, wat de groei van de markt vergemakkelijkt.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorgindustrie door Market Research Future:

OnderzoeksrapportOncologie Informatiesystemen Marktinformatie Per Product & Servicetype (Software en Professionele Diensten), Per Toepassing (Medische Oncologie, Bestralingsoncologie en Chirurgische Oncologie), Per Eindgebruiker (Ziekenhuizen & Oncologieklinieken, Overheidsinstellingen en Onderzoekscentra), En Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, En Rest Van De Wereld) – Marktvoorspelling Tot 2030

Biomarker Tests Market Research Report Information Per Toepassing (Kanker, Cardiovasculaire, Infectieziekten, Centraal Zenuwstelsel, en Anderen), Per Eindgebruiker (Pharma & Biotech Bedrijven, Diagnostische Hulpmiddelen Bedrijven, Healthcare It / Big Data Bedrijven, en Klinische Laboratoria), En Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, en de Rest van de Wereld) – Marktvoorspelling tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (VK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Precision Medicine Market,Precision Medicine Market Size,Precision Medicine Market Share,Precision Medicine Market Insights,Precision Medicine Market Growth,Precision Medicine Market Trends,Precision Medicine Market Outlooks,Precision Medicine Market Research