header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Kunstmatige lift markt reikwijdte, segment, inzicht, vraag, prognose tot 2032

Jul 12, 2023 6:55 PM ET

Inzichten in de kunstmatigeliftmarkt :

Verwacht wordt dat de waarde van dekunstmatige liftmarkt in 2032 USD 11,2 miljard zal bedragen. Dit vertegenwoordigt een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 5,63 tijdens de voorspellingsperiode (2023 – 2032). Tegen 2032 zou de markt voor kunstmatige liften groeien als gevolg van de stijgende productie van zware olie en de aanwezigheid van talrijke olie- en gasreservoirs.

Toekomstige inzichten marktonderzoek

De term “kunstmatige lift” verwijst naar een techniek die wordt gebruikt om de bottom hole pressure (BHP) op de ontwikkeling te verlagen om de hoeveelheid olie die uit de put wordt gehaald te verhogen. Het is mogelijk om de werkdruk bij de pompinlaat te verlagen door gebruik te maken van een downhole pomp met positieve verplaatsing, zoals een progressieve holtepomp (PCP) die is ontworpen voor de huidige toepassing. Het is ook mogelijk om hetzelfde doel te bereiken met een downhole centrifugaalpomp, die kan worden opgenomen in een elektronisch dompelpompsysteem (ESP). Met gaslift is het mogelijk om de druk in het boorgat te verlagen en tegelijkertijd het debiet te verhogen.

Dit wordt bereikt door de dikte van de vloeistof in de buizen te verlagen en tegelijkertijd de hoeveelheid gas te verhogen die wordt gebruikt om de vloeistof omhoog te brengen. De kunstmatige lift heeft de mogelijkheid om stroming te genereren uit een put die van nature geen stroming produceert of om de stroming uit een put te verbeteren zodat deze met een grotere snelheid produceert. Een groot aantal oliebronnen zal op een bepaald moment in de levensduur van het veld kunstmatige lift nodig hebben. Daarnaast hebben diverse gasputten baat bij een kunstmatige lift om vloeistoffen uit de formatie te halen zodat het gas met een hogere snelheid kan stromen. Dit zal op een bepaald moment in de levensduur van het veld het geval zijn.

Download gratis het PDF-voorbeeldrapport:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/961

Covid-19 Impact op de kunstmatige liftmarkt

Verstoringen in de toeleveringsketen: De pandemie leidde tot verstoringen in de wereldwijde toeleveringsketens, waaronder de productie en distributie van kunstmatige liftapparatuur. Afsluitingsmaatregelen, reisbeperkingen en verminderde beschikbaarheid van arbeidskrachten beïnvloedden de productie en levering van kunstmatige-liftsystemen, waardoor vertragingen en tekorten op de markt ontstonden.

Daling van de olieprijzen: De Covid-19 crisis resulteerde in een aanzienlijke daling van de vraag naar olie als gevolg van verminderde economische activiteit en reisbeperkingen. Deze daling van de vraag leidde tot een scherpe daling van de olieprijzen, wat op zijn beurt een invloed had op de winstgevendheid en investeringsplannen van olie- en gasbedrijven. Als gevolg daarvan werden veel projecten uitgesteld of geannuleerd, wat leidde tot een verminderde vraag naar kunstmatige liftsystemen.

Marktsegmentatie:

De totale omvang van de markt kan worden onderverdeeld in een aantal verschillende categorieën, waaronder mechanisme, toepassing, type en regio. De markt kan worden onderverdeeld in PCP, ESP, gaslift en andere op basis van het soort product. Het andere subsegment van de markt omvat de plunjerlift en hydraulisch pompen. Gedurende de periode die voor dit onderzoek in aanmerking is genomen, wordt verwacht dat de staafliftsector het grootste deel van de markt in handen zal hebben.

Rapport op maat aanvragen:

https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/961

Offshore en onshore zijn de twee subcategorieën van de kunstmatige liftindustrie, afhankelijk van de toepassing die ze dienen. Aan de andere kant lijkt het erop dat de offshore markt zal groeien in een tempo dat aanzienlijk sneller is dan het gemiddelde voor de beschouwde periode.

Ten derde kan de kunstmatige liftindustrie worden onderverdeeld in twee categorieën op basis van het type mechanisme dat wordt gebruikt: pompondersteuning en gasondersteuning. Daarnaast wordt verwacht dat de groei van de pompondersteunde marktsector zal toenemen als gevolg van de groeiende uitgaven.

Regionale analyse

De kunstmatige liftindustrie kan worden onderverdeeld in Europa, Azië-Pacific, Noord-Amerika, Zuid-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika, afhankelijk van het gebied dat wordt besproken. Volgens de analyse van de kunstmatige liftmarkt is vastgesteld dat het Noord-Amerikaanse gebied het belangrijkste aandeel van de kunstmatige liftmarkt heeft in de loop van de onderzochte prognoseperiode. De grote productie van schaliegas, voornamelijk in de Verenigde Staten, is een factor die gunstig is voor een aanzienlijke expansie.

Koop het eersteklas onderzoeksrapport overde kunstmatige liftmarkt:

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=961

Daarnaast zullen zowel het Midden-Oosten als Afrika naar verwachting groeien met een gezonde samengestelde jaarlijkse groei in de komende jaren. Daarom is de aanzienlijke aanwezigheid van een aantal gevestigde olievelden een van de essentiële redenen voor de aanzienlijke toename van de bevolking.

Belangrijkste spelers:

Halliburton (Verenigde Staten), Schlumberger (Verenigde Staten), Weatherford (Verenigde Staten), GE Oil & Gas (Verenigde Staten), National Oilwell Varco, Inc. (Verenigde Staten), Borets International Limited (Verenigde Arabische Emiraten), Dover Corporation (Verenigde Staten), Flotek Industries, Inc. (Verenigde Staten), JJ Tech (Verenigde Staten), John Crane Group (Verenigde Staten) en AccessESP (Uni (VAE).

Bekijk de details van het rapport voor meer informatie:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/global-artificial-lift-market-961

Over:

Market Research Future® (onderdeel van WantStats Research and Media Pvt. Ltd.) heeft gespecialiseerde onderzoeksanalisten op het gebied van Aerospace & Defense, Automotive, C & M, Energy & Power, F & B, Healthcare & Pharmaceutical, ICT, Industrial Equipment, Packaging Construction & Mining en Semiconductor.

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de eigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de laatste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie te ondernemen op basis van deze aspecten.

Contact:Market Research Future99 Hudson Street,5Th FloorNew York, New York 10013Verenigde Staten van AmerikaVerkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK)E-mail: [email protected]


Keywords:  Artificial Lift Market,Artificial Lift Market Size,Artificial Lift Market Scope,Artificial Lift Market Share,Artificial Lift Market Trends,Artificial Lift Market Growth,Artificial Lift Market Demand