header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Laatste onderzoeksresultaten: De omvang van de online reismarkt zal naar verwachting 2403,22 miljard dollar bereiken in 2030 met een CAGR van 11,8%.

Jul 12, 2023 6:00 PM ET

De online reismarkt is booming:

De online reismarkt zal naar verwachting groeien met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 11,8 van 2022 tot 2030 en een waarde bereiken van US$ 2403,22 miljard in 2030. De groei van de online reismarkt wordt gedreven door een aantal factoren, waaronder de toenemende penetratie van het internet, de stijgende populariteit van mobiele apparaten en de groeiende vraag naar gemak en maatwerk.

Belangrijkste spelers in de online reisindustrie:

De belangrijkste spelers in de online reismarkt zijn als volgt:

  • Expedia Inc. (VS)
  • Booking Holdings Inc. (VS)
  • TripAdvisor Inc. (VS)
  • com International Ltd (China)
  • FlixMobility GmbH (Duitsland)
  • Ryanair DAC (Ierland)
  • Thomas Cook Group PLC (VK)
  • MakeMyTrip (India) Pvt. Ltd (India)
  • Alibaba Group Holding Limited (China)
  • Airbnb Inc (VS)
  • eDreams ODIGEO SA (Luxemburg).

Klik hier voor een uitgebreid rapport:
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5182

Regionale analyse:

De online reismarkt zal naar verwachting in verschillende regio’s in een ander tempo groeien. De regio Azië-Pacific zal naar verwachting de snelst groeiende regio zijn, gevolgd door Noord-Amerika en Europa. De groei van de online reismarkt in deze regio’s wordt gedreven door een aantal factoren, waaronder de toenemende economische ontwikkeling, de groeiende middenklasse en de groeiende vraag naar gemak en maatwerk.

Trends in de sector:

Er zijn een aantal trends die de online reismarkt vormgeven. Deze omvatten het toenemende gebruik van big data en analytics, de groeiende populariteit van mobiele betalingen en de toenemende focus op personalisatie. Het gebruik van big data en analytics helpt reisbedrijven om de behoeften van hun klanten beter te begrijpen en meer gepersonaliseerde reiservaringen te leveren. De groeiende populariteit van mobiele betalingen maakt het makkelijker voor consumenten om reizen te boeken op hun mobiele apparaten. En de toenemende focus op personalisering helpt reisorganisaties om reisarrangementen aan te bieden die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van hun klanten.

Koop dit rapport (111 pagina’s PDF met inzichten, grafieken, tabellen en afbeeldingen):
https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=5182

Segmentatie van de markt:

Platformtype, Boekingstype, Servicetype en Geografie worden allemaal gebruikt om de wereldwijde online reismarkt te segmenteren. De markt is onderverdeeld in twee soorten platforms, mobiel en desktop. Om jonge ontdekkingsreizigers aan te trekken, introduceren marktbedrijven nieuwe en verbeterde versies van mobiele applicaties die uitzonderlijke reisaanbiedingen of -aanbiedingen en probleemloze boekingen bieden. De markt is onderverdeeld in online reisbureaus en directe reisaanbieders op basis van het soort boeking.

Online reisbureaus worden snel de populairste methode voor het maken van reserveringen over de hele wereld. Toepassingen met verschillende functies worden ontwikkeld om in contact te blijven met avonturiers tijdens hun reis en om hen te helpen waar nodig. Op basis van geografie is de wereldwijde online reismarkt onderverdeeld in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. Azië-Pacific heeft het grootste groeipotentieel in de online reismarkt, waarbij India en China de meest lucratieve markten zijn.

Segmentoverzicht:

Naar type dienst

  • Vakantiepakketten
  • Vervoer
  • Accommodatie

Op Type Boeking

  • Directe reisaanbieders
  • Online reisaanbieders

Op platform

  • Mobiel
  • Desktop

Geografisch

  • Europa
  • Noord-Amerika
  • Azië-Pacific

Verkrijg de volledige rapportgegevens:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/online-travel-market-5182

Concurrentielandschap

De online reismarkt is zeer concurrerend. De belangrijkste spelers op de markt zijn Expedia, Priceline, Booking Holdings en Ctrip. Deze bedrijven concurreren op een aantal factoren, waaronder prijs, gemak en selectie.

Blader door de Japanse versie van de Online Reismarkt

Meest recente rapporten: –

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Online Travel Market Analysis,Online Travel Market,Online Travel Market Size,Online Travel Market Growth,Online Travel Market Share,Online Travel Industry,APAC Online Travel Market,USA Online Travel Market