header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Mangaan Markt Ervaar Aanzienlijke Groei van 32,70 miljard tegen 2030 bij CAGR 5,02% |Groeipercentage en Concurrentielandschap

Jul 12, 2023 8:00 PM ET

Inzichten van Future Market Research

De omvang vande mangaanmarkt bedroeg 23,21 miljard dollar in 2022 en zal naar verwachting 32,70 miljard dollar bedragen in 2030. De mangaanindustrie zal naar verwachting groeien met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 5,02%. (2022 – 2030).

Het gebruik van staal in batterijen en de stijgende vraag naar staalproducten in de bouw- en infrastructuursector zijn de belangrijkste factoren die de expansie van de markt stimuleren.

Door de stijgende vraag vanuit landen als India, China en Japan heeft de regio Azië-Pacific het op één na grootste marktaandeel voor mangaan.

Recente bouwprojecten hebben de uitgaven zien stijgen als gevolg van de toegenomen verstedelijking, met name in ontwikkelingslanden. Door de toename van investeringen in China, India, Japan en andere landen is de regio Azië-Pacific goed voor een aanzienlijk deel van de investeringen in de bouwsector. Daarnaast had de Indiase mangaanmarkt de hoogste groei in de regio Azië-Pacific, terwijl de Chinese mangaanmarkt het grootste marktaandeel had.

Download het voorbeeldrapport: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7724

Regionale analyse:

De analyse biedt per regio marktinformatie voor Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. Gedurende de onderzoeksperiode zal de Noord-Amerikaanse mangaanmarkt, met een waarde van $9,53 miljard in 2021, zich naar verwachting ontwikkelen met een aanzienlijke CAGR.

Dit komt door het toenemende gebruik van staal bij de bouw van petrochemische faciliteiten, waardoor de regionale vraag naar producten zal toenemen. Het toegenomen gebruik van ferromangaan met een hoog en laag koolstofgehalte in de productie van gieterijen is een andere factor die bijdraagt aan de groei van de regio. Daarnaast had de Amerikaanse mangaanmarkt het grootste marktaandeel, terwijl de snelst groeiende markt in de Europese regio die van Canada was.

Bovendien behoren de Verenigde Staten, Canada, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Italië, Spanje, Australië, Zuid-Korea en Brazilië tot de belangrijke landen die in de marktanalyse zijn onderzocht.

Door de stijgende vraag vanuit landen als India, China en Japan heeft de regio Azië-Stille Oceaan het op één na grootste marktaandeel voor mangaan.

Recente bouwprojecten hebben de uitgaven zien stijgen als gevolg van de toegenomen verstedelijking, met name in ontwikkelingslanden. Door de toename van investeringen in China, India, Japan en andere landen is de regio Azië-Pacific goed voor een aanzienlijk deel van de investeringen in de bouwsector. Daarnaast had de Indiase mangaanmarkt de hoogste groei in de regio Azië-Pacific, terwijl de Chinese mangaanmarkt het grootste marktaandeel had.

Vraag naar maatwerk: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/7724

Marktsegmentatie:

marktsegmentatie naar type en toepassing.

Volgens het type is de mangaanmarkt onderverdeeld in elektrolytisch mangaanmetaal, elektrolytisch mangaandioxide, ferromangaan met een hoog koolstofgehalte, ferromangaan met een gemiddeld koolstofgehalte, ferromangaan met een laag koolstofgehalte en siliciummangaan. Silicomangaan was in 2018 het populairst op de wereldmarkt en zal naar verwachting de toppositie gedurende de beoordelingsperiode blijven innemen. Met de groeiende bouwsector en de groeiende toepassingen daarin, zal de vraag naar siliciummangaan in de toekomst naar verwachting toenemen. Het wordt gebruikt bij de productie van staal en andere legeringen.

Koop nu: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=7724

Belangrijkste spelers:

Transalloy India Pvt Ltd (India), Mesa Minerals Limited (Australië), Autlán (Mexico), Eramet (Frankrijk), MOIL Limited (India), Ferro Alloys Corporation Limited (FACOR) (India), OM Holdings Ltd (Singapore) en Sakura Ferroalloys (Maleisië).

Gerelateerde rapporten:

Geactiveerde Koolstofmarkt

Markt voor smeltlijm

Markt voor oppervlaktebehandelingschemicaliën

Markt voor glasvlokcoatings

Markt vanspeciale chemicaliën

Contact:Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Manganese,Manganese Market,Manganese Market Size