header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Olie & Gas Engineering Services Markttrends, Toekomst, Drijfveren, Voorspelling tot 2032

Jul 12, 2023 6:37 PM ET

Analyse van de markt voor Oil & Gas Engineering Services:

De Oil & Gas Engineering Services Market wordt gedreven door gestaag groeiende olie & gasexploratie met een gezonde CAGR van ~4,50 ijdens de prognoseperiode van 2023 tot 2032.

Toekomstige inzichten van marktonderzoek

Volgens de analyse van MRFR zal de wereldwijde markt voor Oil & Gas Engineering Services van 2022 tot 2032 naar verwachting een CAGR van ~4,50 registreren en tegen 2032 een waarde van meer dan USD 1698,3 miljard vertegenwoordigen.

De markt voor Oil & Gas Engineering Services verwijst naar de wereldwijde industrie die gespecialiseerde technische oplossingen en diensten biedt aan de olie- en gassector. Deze diensten omvatten verschillende stadia van de olie- en gaswaardeketen, waaronder exploratie, boren, productie, raffinage en distributie. Ze omvatten engineeringontwerp-, projectbeheer-, inkoop-, constructie- en onderhoudsactiviteiten.

Ontvang gratis voorbeeldrapport PDF:

https:// www.marketresearchfuture.com/sample_request/11776

Covid-19 Impact op de markt voor Oil & Gas Engineering Services

De COVID-19 pandemie had een aanzienlijke impact op de markt voor Oil & Gas Engineering Services. De industrie ondervond verstoringen door reisbeperkingen, onderbrekingen in de toeleveringsketen en verminderde kapitaalinvesteringen in nieuwe projecten. De pandemie benadrukte echter ook de behoefte aan digitalisering en oplossingen voor monitoring op afstand, waardoor innovatie en de toepassing van geavanceerde technologieën in de sector werden gestimuleerd. Naarmate de sector zich herstelt en zich aanpast aan nieuwe normen, zal de vraag naar ingenieursdiensten naar verwachting weer aantrekken, gedreven door investeringen in hernieuwbare energie, duurzaamheidsinitiatieven en de hervatting van uitgestelde projecten.

Markt Segmentatie

De wereldwijde markt voor Oil & Gas Engineering Services is onderverdeeld naar type

Gebaseerd op type: Downstream, Midstream en Upstream

Rapport op maat ontvangen:

https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/11776

Regionale analyse

Noord-Amerika is een belangrijke markt, gedreven door de productie van schaliegas en krappe olie, met een focus op engineeringdiensten voor boren en productieoptimalisatie. Europa, met zijn volwassen olie- en gasindustrie, heeft behoefte aan ingenieursdiensten voor activabeheer, ontmanteling en projecten voor hernieuwbare energie. Het Midden-Oosten en Afrika, dat rijk is aan olie- en gasreserves, biedt kansen voor ingenieursdiensten voor exploratie, veldontwikkeling en infrastructuurprojecten.

Koop het Premium Oil & Gas Engineering Services Market Research Report:

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=11776

Azië-Pacific, met zijn groeiende vraag naar energie, heeft ingenieursdiensten nodig voor zowel conventionele als duurzame energieprojecten. De regionale groei van de markt voor Oil & Gas Engineering Services wordt beïnvloed door factoren zoals overheidsbeleid, investeringsklimaat, technologische vooruitgang en de verschuiving naar duurzame energiebronnen.

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn Stress Engineering Services Inc., Toyo Engineering Corporation, Element Materials Technology, L & T Technology Services Limited, Arseal Technologies, Citec Group Oy Ab, WSP Global Inc., Wood PLC, Tetra Tech, Inc., Mannvit Consulting Engineers, QuEST Global Services Pte. Ltd., M & H, Hatch Ltd., en Lloyd’s Register Group Services Limited.

Bekijk de details van het rapport voor meer informatie:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/oil-gas-engineering-services-market-11776

Over:

Market Research Future® (onderdeel van WantStats Research and Media Pvt. Ltd.) heeft gespecialiseerde onderzoeksanalisten op het gebied van Aerospace & Defense, Automotive, C & M, Energy & Power, F & B, Healthcare & Pharmaceutical, ICT, Industrial Equipment, Packaging Construction & Mining en Semiconductor.

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de eigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de laatste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie te ondernemen op basis van deze aspecten.

Contact:Market Research Future99 Hudson Street,5Th FloorNew York, New York 10013Verenigde Staten van AmerikaVerkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK)E-mail: [email protected]


Keywords:  Oil & Gas Engineering Services Market,Oil & Gas Engineering Services Market Size,Oil & Gas Engineering Services Market Share,Oil & Gas Engineering Services Market Trends,Oil & Gas Engineering Services Market Growth,Oil & Gas Engineering Services Market Scope