header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Sterkte, duurzaamheid en duurzaamheid: Onthulling van de voordelen van nodulair gietijzeren buizen in bouwprojecten

Jul 12, 2023 9:00 PM ET

Marktoverzicht:

In 2022 werd de markt voor buizen van nodulair gietijzer geschat op een waarde van USD 10,9 miljard. De markt voor buizen van nodulair gietijzer zal naar verwachting stijgen van USD 11,60 miljard in 2023 tot USD 16,93 miljard in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 6,50% in de loop van de voorspellingsperiode (2023 – 2030).

De primaire marktfactoren die de expansie van de markt versnellen, zijn onder andere het gebruik van fysiek verplaatsbaar water en afval voor drinkwater, irrigatie en andere toepassingen.

Er worden verschillende investeringen gedaan in waterprojecten om de behandeling van afvalwater te verbeteren, het makkelijker te maken voor plattelandsgebieden om water te krijgen en de plattelandsinfrastructuur te herstellen. Volgens het Amerikaanse ministerie van Landbouw heeft de federale overheid bijvoorbeeld 307 miljoen dollar toegezegd om in 2021 verouderde leidingen en servicelijnen in 34 staten en Puerto Rico te moderniseren om de plattelandsinfrastructuur voor 250.000 inwoners en bedrijven te verbeteren. Daarnaast beweert de Europese Investeringsbank.

In 2020 investeert de bank 12 miljoen dollar in de afvalwaterzuivering van Kosovo om de toegang tot water- en afvalwaterdiensten voor meer dan 90.000 mensen te verbeteren en goedkoper te maken. Volgens het Egyptische ministerie van Planning en Economische Ontwikkeling werd in december 2021 ook 27 miljoen dollar gegeven om plattelandswoningen aan te sluiten op afvalwaternetwerken. Als gevolg van deze toename in investeringen zullen buizen van nodulair gietijzer vaker worden gebruikt voor de distributie van draagbaar water en in rioolwaterzuiveringsinstallaties. Als gevolg hiervan zal de CAGR voor de markt voor buizen van nodulair gietijzer toenemen.

Zout water wordt in ontziltingsinstallaties omgezet in drinkwater. In Golfstaten als Saoedi-Arabië, Abu Dhabi, Oman en Qatar zijn dergelijke installaties zeer robuust.

Er zijn meer ontziltingsinstallaties gebouwd in de Golfstaten als gevolg van de toenemende vraag naar drinkwater. Zo zou de Shugaiq IWP ontziltingsinstallatie dagelijks 450.000 kubieke meter drinkbaar water produceren en 200.000 mensen voeden, volgens de Salt Water Conversion Company. worden voltooid in 2022. Ook is de bouw van de Yanbu ontziltingsinstallatie in 2020 voltooid, die 550.000 m3/d water zal leveren aan 1,8 miljoen mensen in Madinah en de industriestad Yanbu.

Bovendien werd het Salah ontziltingsproject in 2020 voltooid door Abengoa Agua. De capaciteit van deze fabriek is 113.500 m3/d. Als gevolg van het groeiende aantal ontziltingsinstallaties zullen buizen van nodulair gietijzer vaker worden gebruikt om mensen van drinkwater te voorzien. Hierdoor zal de markt voor buizen van nodulair gietijzer meer geld genereren.

De vraag van consumenten wordt ondersteund door de uitbreiding van de infrastructuur en de inspanningen om slimme steden te ontwikkelen. Overheden starten ook projecten voor water- en afvalwaterbeheer als gevolg van de snelle economische groei en de groeiende behoefte aan betere sanitaire voorzieningen in stedelijke gebieden. Er wordt ook verwacht dat verschillende industriële toepassingsgebieden marktpotentieel kunnen bieden. De snel toenemende vraag naar schoon en veilig drinkwater, de versnelling van technologische doorbraken en verbeterde productietechnieken zijn enkele van de markttrends voor nodulair gietijzeren buizen die aanzienlijke vooruitzichten bieden. Ook de strenge overheidsvoorschriften voor irrigatie en afvalwaterbeheer bieden veel kansen voor fabrikanten van buizen van nodulair gietijzer.

Voor de productie van buizen van nodulair gietijzer zijn daarentegen grondstoffen nodig en de onstabiele prijzen en onevenwichtige vraag en aanbod op dergelijke “markten” vormen een aanzienlijke belemmering voor de groei van de sector. Er zijn aanzienlijke investeringen nodig om de marktexpansie te stimuleren.

10 faciliteiten gebouwd voor de behandeling van afvalwater en de productie van buizen. Ook al geven veel plaatsen meer uit aan aardbevingsbestendige buizen, dit zal de industrie helpen groeien tijdens de evaluatiefase. Buizen van nodulair gietijzer kunnen ‘buigen’ maar versplinteren niet tijdens bevingen, waardoor een constante watertoevoer wordt gegarandeerd en ze bestand zijn tegen aardbevingen.

Download hier de link naar het voorbeeldrapport @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7599

Belangrijkste spelers:

  • S. Pipe (VS)
  • AMERICAN Cast Iron Pipe Company (V.S.)
  • Saint-Gobain PAM
  • Jindal SAW Ltd (India)

Regionale perspectieven op nodulair gietijzeren buizen

De analyse biedt marktinformatie voor Noord-Amerika en Europa per regio. De rest van de wereld en Azië-Pacific. In de onderzoeksperiode zal de markt voor nodulair gietijzeren buizen in Azië en de Stille Oceaan, die naar verwachting in 2022 USD 5 miljard zal bedragen, naar verwachting stijgen met een aanzienlijke CAGR. Door de huidige focus van de regio op de ontwikkeling van infrastructuur en smart city-projecten groeit de markt voor buizen van nodulair gietijzer. De verbeterende economische situatie in de regio ondersteunt de expansie van de markt nog meer. De snelle industriële en stedelijke groei van de regio stimuleert ook de behoefte aan toepassingen van nodulair gietijzeren buizen. De VS, Canada, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Italië, Spanje, China, Japan, India, Australië, Zuid-Korea en Brazilië zijn andere belangrijke landen die in de marktanalyse aan bod komen. De markt voor buizen van nodulair gietijzer in Noord-Amerika komt op de tweede plaats.

Het grootste marktaandeel wordt toegeschreven aan de wijdverbreide kennis van schoon water. De stijging van de markt wordt ook gestimuleerd door de grote vraag in de irrigatie- en waterzuiveringssector. Het marktaandeel voor buizen van nodulair gietijzer wordt beïnvloed door de vroege toepassing van een verscheidenheid aan geavanceerde oplossingen voor afvalbeheer en de aanzienlijke aanwezigheid van bekende spelers in de sector met grote productportfolio’s. De VS blijft de marktleider voor buizen van nodulair gietijzer. De VS heeft nog steeds een aanzienlijk aandeel in de regionale markt omdat deze landen de beste leveranciers voor nodulair gietijzeren buizen hebben. De Chinese markt voor nodulair gietijzeren buizen kende de hoogste groei in de regio, terwijl de Amerikaanse markt voor nodulair gietijzeren buizen het grootste marktaandeel had.

Nodulair gietijzeren buizen hebben een aanzienlijke markt in Europa. In de hele regio zijn er steeds meer overheidsprogramma’s en fondsen voor schoonwaterprojecten. Het gebied wordt tegelijkertijd aangewakkerd door een toename van slimme stadsinitiatieven en stijgende overheidsuitgaven. Uitbreiding van de sector. Europese landen, met name Frankrijk, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Noorwegen, nemen een aanzienlijk deel van de regionale markt voor hun rekening als gevolg van verbeterde initiatieven op het gebied van drinkwaterbeheer. Bovendien groeide de markt voor buizen van nodulair gietijzer in de regio het snelst in Duitsland, terwijl het Verenigd Koninkrijk het grootste marktaandeel had.

NU KOPEN Rapport hier @

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=7599

Marktsegment

Inzicht in nodulair gietijzeren buizen op basis van diameter. De marktsegmentatie voor nodulair gietijzeren buizen bestaat uit DN 80-300, DN 350-500, DN 700-1000, DN 1200-2000 en DN 2000 en hoger.

DN 700-1000 zal de meeste marktgroei kennen tussen nu en 2022. In riooltoepassingen worden vaak buizen tussen DN 700 en DN 1000 gebruikt. Deze buizen zijn bestand tegen bedrijfsomstandigheden die variëren van extreem alkalisch tot zeer zuur dankzij hun interne bekleding met cementmortel met hoog aluminiumoxidegehalte. DIP-buizen worden ook gebruikt voor de distributie van drinkwater van dammen naar steden. DIP’s hebben vaak een inwendige coating om corrosie tegen te gaan. DIP’s worden ook veel gebruikt in de mijnbouw. De wereldwijde marktcategorie voor drinkwatertransport zal naar verwachting het grootste marktaandeel hebben tegen het einde van de verwachte periode.

Water & Afvalwater en Irrigatie zijn twee marktsegmenten voor nodulair gietijzeren buizen op basis van het type fusie. De water- en afvalwatercategorie heeft momenteel het grootste aandeel vanwege de inspanningen en uitgaven van zowel de overheid als niet-gouvernementele groepen voor de aanleg van watergerelateerde infrastructuur en diensten. Inkomsten in 2022 voor de markt voor nodulair gietijzeren buizen

Blader door meer actuele marktrapporten:

Asfalt Schindels Markt https://www.marketresearchfuture.com/reports/asphalt-shingles-market-7172

Afrasteringsmarkt https://www.marketresearchfuture.com/reports/fencing-market-7388

Voorgespannen beton markt https://www.marketresearchfuture.com/reports/prestressed-concrete-market-7506

Houten vloeren markt https://www.marketresearchfuture.com/reports/wood-flooring-market-7857

Vloerverwarming markt https://www.marketresearchfuture.com/reports/under-floor-heating-market-827

Wereldwijde markt voor blokbestrating https://www.marketresearchfuture.com/reports/block-paving-market-2062

Markt voor dakpannen https://www.marketresearchfuture.com/reports/roofing-tiles-market-8534

Market Research Future® 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Telefoon: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK) E-mail: [email protected]


Keywords:  Ductile Iron Pipes Market,Ductile Iron Pipes Market share,Ductile Iron Pipes Market size,Ductile Iron Pipes Market trends,Ductile Iron Pipes Market analsyis,Ductile Iron Pipes Market overview,Ductile Iron Pipes Market forecast,Ductile Iron Pipes Market demand,Ductile Iron Pipes Market growth,Ductile Iron Pipes,Ductile Iron Pipes industry