header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Toekomstige groeivooruitzichten: Mobile Backend as a Service (MBaaS) markt zal naar verwachting 87 miljard dollar bereiken in 2030

Jul 12, 2023 6:00 PM ET

Marktoverzicht:

Volgens een uitgebreid onderzoeksrapport gepubliceerd door Market Research Future (MRFR),“Mobile Backend as a Service Market By Service Type, By Operating System, By Organization Size, By Application – Forecast 2030,” is de markt klaar voor een aanzienlijke groei tijdens de beoordelingsperiode van 2021 tot 2030. Met een robuust samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van ongeveer 64% wordt verwacht dat de markt tegen het einde van 2030 een indrukwekkende waarde van ongeveer USD 87 miljard zal bereiken. Het rapport biedt waardevolle inzichten in de bloeiende Mobile Backend as a Service-markt en benadrukt de verschillende servicetypes, besturingssystemen, organisatiegroottes en toepassingen die de groei stimuleren.

Klik hier voor het Premium rapport op:
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/3140

Mobile Backend as a Service (MBaaS) revolutioneert de manier waarop draagbare toepassingsframeworks worden gebouwd en beheerd. De uitgebreide mogelijkheden op het gebied van implementatie, ontwikkeling en levenscyclusbeheer maken het een cruciale oplossing voor de IT-sector. De steeds groeiende neiging van de industrie naar mobiele platformen stimuleert de opmerkelijke expansie van de Mobile Backend as a Service-markt. Deze groei wordt aangedreven door het toenemende aantal mobiele toepassingen en het brede aanbod van MBaaS voor kleine, middelgrote en grote ondernemingen. De markt zet nieuwe standaarden met zijn efficiëntie in het leveren van diensten, zoals snelle implementatie en verbetering van cloud-gebaseerde applicaties. Bovendien stimuleert de integratie van datagecentreerde toepassingsprogramma-interfaces binnen de mobiele backend de voortdurende groei van deze markt.

Mobiele Backend as a Service-markt Concurrentieanalyse

Vooraanstaande spelers in de sector die worden geprofileerd in het rapport over de markt voor mobiele backends als een service zijn onder andere:

  • Microsoft KII Corporation
  • Kinvey Appcelerator
  • IBM Corporation
  • Oracle
  • Kony AnyPresence Built.IO Backend
  • Kony Oracle Corporation
  • CloudMine

Koop dit rapport (100 pagina’s PDF met inzichten, grafieken, tabellen en afbeeldingen):
https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=3140

Drivers van de markt

Toenemend gebruik van smartphones wereldwijd om de marktgroei te stimuleren

Het gebruik van slimme apparaten is de afgelopen jaren aanzienlijk toegenomen. Mobiele gadgets zoals smartphones, wearables en laptops zijn de afgelopen jaren steeds populairder geworden, vooral vanwege hun draagbaarheid en verbeterde functionaliteit. Het gebruik van mobiele apparaten zal naar verwachting toenemen, vooral onder mensen tussen de 18 en 40 jaar. Het gebruik van de infrastructuur voor clouddiensten & , het tempo van de penetratie van sociale media per gebied, het aantal smartphonegebruikers in de dichtstbevolkte landen ter wereld en het volume van het internationale dataverkeer via smartphones nemen exponentieel toe. Het toenemende gebruik van smartphones wereldwijd zal de marktgroei tijdens de prognoseperiode dus stimuleren.

Marktkansen

Verbetering van cloudgebaseerde toepassingen biedt robuuste kansen

De verbetering van cloudgebaseerde toepassingen zal de markt robuuste kansen bieden in de verwachte periode. Toepassingen zoals muziekstreaming, gaming, videostreaming, gezondheidsapps, & andere toepassingen die real-time gegevens vereisen, drijven de vraag naar cloud backend-as-a-service op. Deze tools worden gebruikt om gebruikers een consistente en naadloze ervaring te bieden door te helpen bij het optimaliseren van de gebruikerservaring.

Beperkingen en uitdagingen in de markt

Privacy- en veiligheidsproblemen die de markt afremmen

De bezorgdheid over privacy en veiligheid van bedrijfsprocedures en vertrouwelijke gegevens en de hoge initiële investeringskosten kunnen tijdens de prognoseperiode als marktrestricties fungeren.

Markt Segmentatie

De Mobile Backend as a Service-markt wordt gesegmenteerd op basis van eindgebruiker, servicetype, organisatiegrootte en besturingssysteem.

Het eindgebruikerssegment van de markt omvat BFSI, IT en telecommunicatie, gezondheidszorg, detailhandel, productie, media en entertainment en gaming. Hiervan is het BFSI-segment de grootste sector op de markt vanwege de toenemende toepassing van BaaS-typen. Het servicetype segment is onderverdeeld in toegangsbeheer, identiteit en data en applicatie-integratie.

De organisatiegrootte is onderverdeeld in kleine, middelgrote en grote ondernemingen. Het besturingssysteemsegment van de Mobile Backend as a Service-markt is onderverdeeld in Android, iOS en overige. Het Android segment is geregistreerd om een grote ontwikkeling waar te nemen tijdens de voorspelde periode.

Verkrijg de volledige rapportgegevens:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/mobile-backend-service-market-3140

APAC kent een bewonderenswaardige groei in de MbaaS-markt

Het gebied Azië-Pacific zal naar verwachting snel groeien in de komende jaren. De toegenomen vraag naar cloud BaaS van bedrijven in landen als Thailand, Indonesië, China, de Filippijnen, Zuid-Korea, Taiwan, Maleisië, Singapore, Japan, India en Australië kan een impact hebben op de groei van de regionale industrie. Vanwege het bestaan van een aanzienlijk aantal startups in de sector wordt voor Azië-Pacific een opmerkelijke groei van de markt voorspeld. Er wordt ook verwacht dat een toename van de concurrentie de expansie van de industrie in het gebied de komende jaren zal stimuleren.

Blader door de Japanse versie van de Mobile Backend-as-a-Service-markt

Meest recente rapporten: –

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Mobile Backend as a Service (MBaaS) Market,Mobile Backend as a Service,MBaaS Market,Mobile Backend as a Service Industry,Mobile Backend as a Service Market Size