header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Wereldwijde Advanced Analytics-markt zal naar verwachting USD 180,5 miljard bereiken met een AGR van 22,3 in 2030 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Jul 12, 2023 5:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstige Inzichten

Volgens de analyse van MRFR zal de wereldwijde Advanced Analytics-markt naar verwachting een CAGR van ~22,3 registreren van 2023 tot 2030 en een waarde vertegenwoordigen van meer dan USD 180,5 miljard in 2030.

De Advanced Analytics-markt verwijst naar het gebruik van geavanceerde analytische technieken, algoritmen en tools om grote en complexe datasets te analyseren, waardevolle inzichten te verkrijgen en datagestuurde beslissingen te nemen. Het omvat een reeks methoden zoals voorspellende analyses, machinaal leren, datamining en optimalisatie. Advanced analytics stelt organisaties in staat om verborgen patronen bloot te leggen, trends te identificeren, voorspellende modellen te maken en bedrijfsprocessen te optimaliseren.

Download gratis voorbeeldbrochure –
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5285

De belangrijkste spelers opde Advanced Analytics-markt

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn

  • Altair Engineering, Inc.
  • Fair Isaac Corporation (FICO)
  • Internationale Machines Corporation
  • KNIME
  • Microsoft Corporation
  • Oracle
  • RapidMiner, Inc.
  • SAP SE
  • SAS Institute Inc.
  • Trianz

De COVID-19 pandemie heeft een aanzienlijke impact gehad op de markt voor geavanceerde analysemethoden. Omdat bedrijven voor ongekende uitdagingen stonden, was er een grotere behoefte aan nauwkeurige en tijdige inzichten om de snel veranderende marktdynamiek, het consumentengedrag en verstoringen in de toeleveringsketen te begrijpen. Organisaties wendden zich tot geavanceerde analysemethoden om een beter inzicht te krijgen in de impact van de pandemie op hun activiteiten en om weloverwogen beslissingen te kunnen nemen.

De pandemie benadrukte het belang van geavanceerde analysemethoden in verschillende sectoren. In de gezondheidszorg speelde geavanceerde analyse bijvoorbeeld een cruciale rol bij het volgen van de verspreiding van het virus, het voorspellen van de resultaten voor patiënten en het optimaliseren van de toewijzing van middelen. In de detailhandel hielp geavanceerde analyse retailers zich aan te passen aan de veranderende voorkeuren van consumenten en hun online activiteiten te optimaliseren.

Koop nu het Premium Onderzoeksrapport – Krijg Uitgebreid Marktinzicht.

Regionale analyse

Noord-Amerika domineert de markt voor geavanceerde analysemethoden, gedreven door de aanwezigheid van grote technologiebedrijven, een sterke focus op datagestuurde besluitvorming en een volwassen ecosysteem voor analyse. Europa heeft een aanzienlijk aandeel in de markt, omdat sectoren zoals de financiële sector, de gezondheidszorg en de productiesector geavanceerde analyses gebruiken om processen te optimaliseren en concurrentievoordelen te behalen.

De regio Azië-Pacific maakt een snelle groei door in de markt voor geavanceerde analysemethoden, aangewakkerd door de toenemende digitalisering, groeiende datavolumes en de toepassing van analysemethoden voor bedrijfstransformatie in landen als China, India en Japan. Latijns-Amerika kent ook groei in de markt, gedreven door de toenemende bewustwording van de voordelen van geavanceerde analysemethoden in sectoren als de detailhandel, het bankwezen en de telecommunicatie. In het Midden-Oosten en Afrika worden oplossingen voor geavanceerde analyse geleidelijk geïmplementeerd, omdat organisaties de waarde inzien van datagestuurde inzichten voor het verbeteren van activiteiten en het stimuleren van innovatie.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport (100 pagina’s, grafieken, tabellen, figuren) over Advanced Analytics Market –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/advanced-analytics-market-5285

Segmentatie van de markt

De wereldwijde Advanced Analytics-markt is onderverdeeld in toepassingen en typen bedrijfsaanbiedingen

Gebaseerd op toepassing: BFSI, IT & communicatie, gezondheidszorg, Overheid & defensie, Transport & logistiek, Consumentengoederen & detailhandel

Gebaseerd op type bedrijfsaanbod: Statistische analyse, Big data analyse, Klantanalyse, Sociale analyse, Visuele analyse, Risicoanalyse, Bedrijfsanalyse en Voorspellende modellen

Blader door meer Informatie- en Communicatietechnologie Onderzoeksrapporten.

Verwante rapporten

Online advertentiemarkt – De online advertentiemarkt zal tegen 2030 381,4 miljard dollar bereiken, met een CAGR van 24,80%.

Markt voor verwerking van natuurlijke taal (NLP) – Markt voor verwerking van natuurlijke taal (NLP) ter waarde van 357,7 miljard dollar in 2030, met een CAGR van 27,6% – Market Research Future (MRFR):

Fantasy Sports Market – De omvang van de Fantasy Sports-markt zal USD 84,9 miljard bereiken, met een CAGR van 14,50 y 2032:

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we“Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak datagestuurde beslissingen met Wantstats.

Neem contact met ons op:Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Global Advanced Analytics Market,Advanced Analytics Market,Advanced Analytics Market Size,Advanced Analytics Market Share,Advanced Analytics Market Growth,Advanced Analytics Market Trends