header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Wereldwijde markt voor storingsbeheersystemen: vraag, analyse, toekomst, voorspelling voor 2032

Jul 12, 2023 6:01 PM ET

Analyse van de markt voor Outage Management Systemen:

De markt voor Outage Management System en zal tegen 2032 naar verwachting USD 6,3 miljard waard zijn, met een CAGR van 21,50 tijdens de voorspellingsperiode (2023 – 2032).

Toekomstige inzichten marktonderzoek

De markt voor uitvalbeheersystemen (OMS) speelt een cruciale rol in de energiesector door nutsbedrijven te voorzien van hulpmiddelen om stroomuitval efficiënt op te sporen, te analyseren en erop te reageren. Met de toenemende vraag naar ononderbroken stroomvoorziening en de toenemende complexiteit van elektriciteitsnetten, zijn OMS-oplossingen essentieel geworden voor nutsbedrijven wereldwijd. Daarnaast wordt de groei van de markt ook gestimuleerd door de toegenomen uitgaven voor de ontwikkeling van slimme netwerken. De toenemende complexiteit van OMS kan echter de groei van de wereldwijde markt voor outage management systemen belemmeren.

Covid-19 Impact op de markt voor Outage Management Systemen

Verstoring in OMS-implementatie: De pandemie veroorzaakte verstoringen in de implementatie van OMS-oplossingen als gevolg van bewegingsbeperkingen, sociale afstandsrichtlijnen en lockdown-maatregelen. Veel projecten werden uitgesteld of opgeschort omdat bedrijven zich concentreerden op de directe uitdagingen van de pandemie.

Download gratis het PDF-voorbeeldrapport:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2745

Toegenomen vraag naar OMS-oplossingen op afstand: Nu de pandemie veel werknemers dwingt om op afstand te werken, is er een groeiende behoefte aan mogelijkheden voor bewaking en beheer op afstand. Dit heeft geleid tot een toegenomen vraag naar cloud-gebaseerde en mobiele OMS-oplossingen die op afstand toegang geven tot storingsgegevens en een efficiënte coördinatie tussen medewerkers van nutsbedrijven mogelijk maken.

Focus op bedrijfscontinuïteit en veerkracht: De pandemie benadrukte het belang van bedrijfscontinuïteit en veerkracht voor nutsbedrijven. OMS-oplossingen die geavanceerde analyses, voorspellende mogelijkheden en real-time inzicht in het elektriciteitsnet bieden, zijn belangrijker geworden nu nutsbedrijven ernaar streven hun reactie op storingen te verbeteren en de uitvaltijd te minimaliseren.

Versnelling van digitale transformatie: De pandemie versnelde de digitale transformatie in de nutssector, inclusief de toepassing van geavanceerde OMS-oplossingen. Nutsbedrijven erkenden de noodzaak om hun infrastructuur te moderniseren en te investeren in technologieën die het situationeel bewustzijn verbeteren, voorspellend onderhoud mogelijk maken en de respons op storingen verbeteren.

Markt Segmentatie

Wereldwijde markt voor Outage Management Systemen per type, eindgebruiker en regio.

Naar type: Geïntegreerd OMS, Standalone OMS

Eindgebruiker: Nutsbedrijven, Particuliere Nutsbedrijven

Aangepast rapport aanvragen:

https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/2745

Regionale analyse

Noord-Amerika: Noord-Amerika is een prominente regio in de markt voor Outage Management Systemen. De Verenigde Staten en Canada leveren de grootste bijdrage aan de marktgroei in deze regio.

Europa: Europa is een andere belangrijke markt voor Outage Management Systemen. Landen als Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en Italië hebben robuuste elektriciteitsnetten en de vraag naar betrouwbare oplossingen voor uitvalbeheer is hoog.

Azië-Pacific: De regio Azië-Pacific biedt aanzienlijke groeimogelijkheden voor de markt van Outage Management Systemen. De snelle industrialisatie, verstedelijking en toenemende vraag naar elektriciteit in landen als China, India, Japan en Zuid-Korea stimuleren de groei van de markt.

Koop het eersteklas Outage Management System marktonderzoeksrapport:

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=2745

Latijns-Amerika: Latijns-Amerika is een opkomende markt voor Outage Management Systemen. Landen als Brazilië, Mexico en Argentinië zijn getuige van een aanzienlijke ontwikkeling van de infrastructuur en een toenemende stroomopwekkingscapaciteit.

Midden-Oosten en Afrika: Het Midden-Oosten en Afrika tonen een groeiende interesse in het implementeren van Outage Management Systemen. Landen als Saoedi-Arabië, de Verenigde Arabische Emiraten, Zuid-Afrika en Nigeria investeren in smart grid-infrastructuur om efficiënt storingsbeheer te garanderen.

Belangrijkste spelers

De belangrijkste spelers op de wereldmarkt voor uitvalbeheersystemen zijn ABB Ltd. (Zwitserland), General Electric Company (Zwitserland), ABB Ltd. (Zwitserland), General Electric Company (Zwitserland) en ABB Ltd. (Zwitserland). (Zwitserland), General Electric Company (VS), Oracle Corporation (VS), Schneider Electric SE (Frankrijk), Siemens AG (Duitsland), Intergraph Corporation (VS), Advanced Control Systems Inc. (VS), CGI Group (Canada), Survalent Technology Corporation (Canada) en S & C Electric Company (VS).

Bekijk de details van het rapport voor meer informatie:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/outage-management-system-market-2745

Over:

Market Research Future® (onderdeel van WantStats Research and Media Pvt. Ltd.) heeft gespecialiseerde onderzoeksanalisten op het gebied van Aerospace & Defense, Automotive, C & M, Energy & Power, F & B, Healthcare & Pharmaceutical, ICT, Industrial Equipment, Packaging Construction & Mining en Semiconductor.

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de eigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de laatste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie te ondernemen op basis van deze aspecten.

Contact:Market Research Future99 Hudson Street,5Th FloorNew York, New York 10013Verenigde Staten van AmerikaVerkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK)E-mail: [email protected]


Keywords:  Outage Management System Market,Outage Management System Market Size,Outage Management System Market Share,Outage Management System Market Scope,Outage Management System Market Trends,Outage Management System Market Demand