header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Wereldwijde waterdichte beveiligingscamera’s marktanalyse door de belangrijkste spelers Robert Bosch Gmbh, Honeywell International Inc.

Jul 12, 2023 6:00 PM ET

Waterdichte beveiligingscamera’s marktinzichten

Volgens de analyse van MRFR zal de wereldwijde markt voor waterdichte beveiligingscamera’s naar verwachting een CAGR van ~5 registreren van 2022 tot 2030 en een waarde vertegenwoordigen van meer dan USD 1,2 miljard in 2030.

De wereldwijde markt voor waterdichte beveiligingscamera’s verwijst naar de wereldwijde industrie die de productie, distributie en verkoop van beveiligingscamera’s omvat die speciaal zijn ontworpen om waterdicht of waterbestendig te zijn. Deze camera’s zijn ontworpen om bestand te zijn tegen verschillende weersomstandigheden, zoals regen, sneeuw, vochtigheid en zelfs onderdompeling in water, terwijl ze betrouwbare bewakings- en monitoringmogelijkheden bieden.

De markt voor waterdichte beveiligingscamera’s heeft de afgelopen jaren een aanzienlijke groei doorgemaakt vanwege de toenemende bezorgdheid over beveiliging en veiligheid. Factoren die de groei van de markt stimuleren zijn onder andere stijgende misdaadcijfers, de behoefte aan bewaking op afgelegen locaties, de toepassing van geavanceerde videobewakingstechnologieën en het groeiende bewustzijn van de voordelen van waterdichte camera’s.

Download de volledige PDF op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2992

De COVID-19 pandemie had aanzienlijke gevolgen voor de wereldwijde markt van waterdichte beveiligingscamera’s. De pandemie leidde tot grotere bezorgdheid over veiligheid en beveiliging, vooral in openbare ruimtes en essentiële faciliteiten. Als gevolg hiervan is er een toegenomen vraag naar beveiligingscamera’s, inclusief waterdichte beveiligingscamera’s, om sociale afstand te bewaken en af te dwingen, naleving van gezondheidsrichtlijnen te garanderen en algemene veiligheidsmaatregelen te verbeteren.

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn:

  • Robert Bosch Gmbh (Duitsland)
  • Panasonic Corporation (Japan)
  • FLIR Systems (VS)
  • Vimtag Technology Co. Ltd (China)
  • Zosi Technology Co. Ltd (Hongkong)
  • Honeywell International Inc. (VS)
  • Frontpoint Security Solutions (V.S.)
  • Pelco Corporate (VS)
  • Amcrest Technologies (Verenigde Staten)
  • Nest Cam (VS)

Ontvang de volledige rapportgegevens@ https://www.marketresearchfuture.com/reports/waterproof-security-cameras-market-2992

Regionale analyse

De grootste regio van de wereldwijde markt voor waterdichte beveiligingscamera’s is Azië-Pacific. De regio Azië-Pacific heeft de afgelopen jaren een aanzienlijke groei doorgemaakt en zal naar verwachting de markt blijven domineren, zowel wat betreft marktaandeel als groeipercentage.

Landen in de regio Azië-Pacific, zoals China, India en Japan, hebben te maken met toenemende bezorgdheid over de veiligheid als gevolg van factoren zoals bevolkingsgroei, verstedelijking en de behoefte aan meer openbare veiligheid. Dit heeft de vraag naar beveiligingscamera’s, waaronder waterdichte modellen, gestimuleerd.

De regio Azië-Pacific staat bekend om zijn technologische vooruitgang, vooral in landen als Zuid-Korea en Japan. Deze vooruitgang stimuleert de toepassing van geavanceerde beveiligingscameratechnologieën, waaronder waterdichte modellen, om effectieve bewakings- en beveiligingsmogelijkheden te garanderen.

Koop nu het eersteklas onderzoeksrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=2992

Waterdichte beveiligingscamera’s marktsegmentatie

De wereldwijde markt voor waterdichte beveiligingscamera’s is onderverdeeld in producten en toepassingen.

Op basis van het product is de markt onderverdeeld in kogel-, dome- en high-speed camera’s.

Op basis van de toepassing is de markt onderverdeeld in commercieel, industrieel en residentieel.

Lees meer artikelen-

Onderzoeksrapport overde dichtheidsmeter – Wereldwijde voorspelling tot 2027

Onderzoeksrapportthermo-elektrische module markt – voorspelling tot 2027

Onderzoeksrapport over demarkt voor gaminghardware – voorspelling voor 2027

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Market Research Future 99 Hudson Street,5Th FloorNew York, New York 10013Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(US) 44 2035 002 764(UKEmail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK
Email: [email protected]

Keywords:  Waterproof Security Cameras Market,Waterproof Security Cameras Market SIze,Waterproof Security Cameras Market Share