header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Automotive bobine aftermarket marktanalyse, groei, trends en toekomstperspectieven voor de auto-industrie

Jul 13, 2023 4:17 PM ET

Marktvooruitzichten:

De Aftermarket-markt voor bobines vertegenwoordigde een wereldwijde marktwaarde van 11,18 miljard in 2032. Om de motorspoelen te helpen stimuleren, worden in auto’s vaak bobines gebruikt. Dit resulteert in een elektrische vonk die de auto helpt verder te rijden. Ze worden voornamelijk gebruikt om ervoor te zorgen dat de motor effectief en soepel loopt, waardoor ook de productie van de motor toeneemt.

Er wordt verwacht dat de markt tussen 2023 en 2032, de verwachte periode voor de markt, wereldwijd een aanzienlijk marktaandeel zal hebben. De markt kende een AGR van 5, wat een sterk groeipercentage is. De productie van voertuigen is aanzienlijk toegenomen en dit is een van de belangrijkste drijfveren van de markt. In de meeste ontwikkelingslanden geven mensen de voorkeur aan luxueuzere voertuigen als gevolg van verstedelijking en veranderingen in levensstijl. De ontwikkeling van e-commerce is blijven doorgaan, wat heeft geleid tot een toename van de vraag naar commerciële auto’s.

Gratis Premium rapport ontvangen:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7712

De installatie van bobines in het voertuig heeft geleid tot een stijging van het aantal bobines. Dergelijke factoren hebben ook de inkomsten per hoofd van de bevolking verhoogd, wat tot een hogere levensstandaard heeft geleid. De aftermarket van bobines voor auto’s wordt dus gedreven door bepaalde factoren. De vraag op de markt wordt ook verder gestimuleerd door vervangende voertuigen. Daarnaast groeit de elektrische auto-industrie als integraal onderdeel van de wereldmarkt. Dit biedt de markt potentiële en duurzame mogelijkheden. Verschillende zorgen over het milieu hebben de overheid ertoe aangezet om initiatieven te nemen die de vervolgmarkt voor bobines in de auto-industrie bevorderen.

Er zijn echter factoren geweest die de groei en ontwikkeling van de markt hebben beperkt. De overheid legde bepaalde beperkingen op die de toeleveringsketen van de markt belemmerden. De import en export van grondstoffen werden stopgezet, waardoor fabrikanten en detailhandelaren verschillende verliezen leden. Verschillende productie-eenheden werden stilgelegd, waardoor de vraag naar voertuigen daalde. Er wordt echter voorspeld dat de aftermarket van bobines voor auto’s een bevredigende groei zal laten zien als gevolg van de inkomsten die in de periode na de pandemie werden gegenereerd.

Marktsegmentatie

De vervolgmarkt voor bobines is onderverdeeld in voertuig- en producttypen.

Per product zijn de bobines rail, elektronische verdeler bobine en dubbele bobine. Per voertuigtype is de markt weer onderverdeeld in lichte en zware bedrijfsvoertuigen en personenauto’s.

Regionale analyse

De markt is verspreid over delen van Noord-Amerika, met dominantie in bepaalde regio’s zoals de VS, Chicago en Mexico. Andere delen met de dominantie van Automotive ignition coil aftermarket Market waren onder andere Azië-Pacific, Australië, Saoedi-Arabië en Zuid-Afrika. In termen van toekomstige tariefanalyse heeft de markt zijn aanwezigheid gedreven.

Recente ontwikkeling

Belangrijke spelers zoals beru, robert bosch, valeo en delphi zijn actief in hun marktdynamiek. Dit heeft geleid tot een aantal belangrijke ontwikkelingen in de Automotive ignition coil aftermarket Market. Enkele daarvan zijn:

  • In jan 2021: Denso lanceerde zijn eigen bobines die de productiviteit in auto’s verhoogde.
  • In sept 2021:Hitachi astemo investeerde een bedrag van 56 miljoen dollar in de veiligheidscreatie van bobines.


Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport-

https://www.marketresearchfuture.com/reports/automotive-ignition-coil-aftermarket-market-7712

Gerelateerde rapporten doorbladeren

Markt voor automatische bandopblaassystemen voor auto’s@

https://www.marketresearchfuture.com/reports/automotive-automatic-tire-inflation-system-market-6259

Markt voor klimaatbeheersingssystemen voor bedrijfsvoertuigen@

https://www.marketresearchfuture.com/reports/climate-control-system-commercial-vehicle-market-6328

Automotive systeem om botsingen te vermijden markt@

https://www.marketresearchfuture.com/reports/automotive-collision-avoidance-system-market-6773

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken per product, dienst, technologie, toepassing, eindgebruiker en marktspeler voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om uw belangrijkste vragen te beantwoorden.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

Hudson Street 99,

5Th Floor New York,

NY 10013 Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)

E-mail: [email protected]

Website: https: //www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Automotive ignition coil aftermarket Market,Automotive ignition coil aftermarket Market size,Automotive ignition coil aftermarket Market share,Automotive ignition coil aftermarket Market growth,Automotive ignition coil aftermarket Market trends,Automotive ignition coil aftermarket Market report