header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Automotive kabelboom markt 2022 Industriële dynamiek, segmentatie en concurrentieanalyse 2030

Jul 13, 2023 4:00 PM ET

Volgens een onderzoek van Market Research Future Reports (MRFR) zal de wereldwijde markt voor kabelbomen naar verwachting 93.074,4 miljoen USD bereiken in 2030, met een groei van 4,30%. De wereldwijde markt voor kabelbomen zal naar verwachting worden gedreven door de stijgende vraag naar auto’s in 2023. Er wordt voorspeld dat de stijgende individuele koopkracht de markt zal doen groeien. Ook kan de groei van de markt worden beïnvloed door de groeiende vraag naar de nieuwste systemen.

Ook is een aantal regeringen begonnen met het monitoren van de uitstoot van broeikasgassen, wat naar verwachting aanzienlijk zal bijdragen aan de groei van de markt. Er wordt ook voorspeld dat de fluctuerende brandstofprijs de vraag naar kabelbomen zal doen toenemen. De COVID-19 epidemie heeft echter een einde gemaakt aan de dagelijkse commerciële activiteiten. Als gevolg van de lockdown in veel landen zijn verschillende markten gestagneerd.

Ontvang een gratis Premium rapport:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2408

De belangrijkste spelers op de markt zijn: –

  • Lear Corporation (VS)
  • Fujikura Ltd. (Japan)
  • THB Groep (China)
  • Sumitomo Electric Industries Ltd. (Japan)
  • Furukawa Electric Co., Ltd. Ltd. (Japan)
  • YAZAKI Corporation (Japan)
  • Delphi Automotive Plc. (Verenigd Koninkrijk)
  • PKC Groep (Finland)
  • LEONI AG (Duitsland)
  • MOTHERSON SUMI Systems (India),


Concurrentie

Om een gedetailleerd en diepgaand idee te krijgen van de inzichten in de Bedradingsbundelmarkt, is het heel belangrijk om een concurrerende omgeving te creëren tussen de verschillende hoofdrolspelers op verschillende marktlocaties over de hele wereld. Verschillende belangrijke spelers gebruiken uitbreidings- en samenwerkingsstrategieën om hun positie op de wereldmarkt te behouden.

Marktsegmentatie

Elke markt is gesegmenteerd op basis van verschillende segmenten, en de markt voor kabelbomen is gesegmenteerd op basis van het type materiaal, type component, voertuigen en toepassing. Het materiaal segment is verdeeld op basis van metalen zoals koper, aluminium en andere.

Op basis van het type component, is het gesegmenteerd in draden, connectoren en terminals. En op basis van het voertuigtype wordt het onderverdeeld in passagiersvoertuigen, elektrische voertuigen en commerciële voertuigen.

Het toepassingssegment bestaat uit motoren, chassis, verwarming, sensoren, carrosserie, ventilatie, airconditioning en andere toepassingskenmerken. Van alle segmenten zal het kopersegment van materiaalsoort naar verwachting het snelst groeiende segment zijn tijdens de evaluatieperiode. De voorkeur van de klant voor hun behoeften in de verschillende segmenten is de drijvende kracht achter de auto-industrie. Kabelboom Marktomvang.

Regionale analyse

De markt voor kabelbomen breidt zijn groei uit in de verschillende regio’s van de wereld. De opmerkelijke groei van de markt is waargenomen in Europa, Azië-Pacific, Afrika, Noord-Amerika en het Midden-Oosten. Azië-Pacific zal naar verwachting een enorme groei registreren in de komende jaren en de groei zal naar verwachting aanzienlijk doorgaan in de verschillende delen van de regio. De toename van de vraag naar luxe auto’s stimuleert de markt in de regio. Rapporten vertellen dat India en China de grootste fabrikanten van luxe auto’s zijn. De meeste autobedrijven hebben hun activiteiten uitgebreid in de regio van Japan en China.

Nieuws over de industrie

In de rapporten staat dat de evaluatieperiode voor de Markttrends voor kabelbomen wordt begunstigd door de stijging van de vraag naar elektrische voertuigen. Tegen 2027 zal de markt voor kabelbomen USD 108229,2 miljoen genereren.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport-

https://www.marketresearchfuture.com/reports/automotive-wiring-harness-market-2408

Gerelateerde rapporten doorbladeren

Hybride Voertuig Markt@

https://www.marketresearchfuture.com/reports/hybrid-vehicle-market-6025

Automotive Smart Display Market@

https://www.marketresearchfuture.com/reports/automotive-smart-display-market-3877

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken per product, dienst, technologie, toepassing, eindgebruiker en marktspeler voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om uw belangrijkste vragen te beantwoorden.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

Hudson Street 99,

5Th Floor New York,

NY 10013 Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)

E-mail: [email protected]

Website: https: //www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Automotive Wiring Harness Market,Automotive Wiring Harness Market size,Automotive Wiring Harness Market share,Automotive Wiring Harness Market growth,Automotive Wiring Harness Market trends,Automotive Wiring Harness Market report,Automotive Wiring Harness Market insights