header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Bouwen aan een duurzame toekomst: Verkenning van de snelgroeiende markt voor autoclaafgeharde cellenbeton voor energie-efficiënte bouw

Jul 13, 2023 8:00 PM ET

Marktanalyse

De markt voor autoclaafgeharde cellenbeton werd gewaardeerd op 17.349,70 miljoen en zal tussen 2030 waarschijnlijk groeien met een AGR van 6,50 volgens de recente analyse van Market Research Future (MRFR). Autoclaafgeharde cellenbeton of AAC is een geprefabriceerd bouwmateriaal van schuimbeton dat licht van gewicht is en ideaal voor de productie van betonnen metselstenen zoals blokken. Het wordt meestal gebruikt voor het opvullen van holtes, de onderbouw van bruggen, dakisolatie, wegenbouw, bouwmaterialen en andere toepassingen in verschillende infrastructurele, industriële, commerciële en residentiële projecten.

Verschillende factoren stimuleren het wereldwijde marktaandeel van autoclaafgeharde cellenbeton. Volgens het huidige MRFR-rapport omvatten deze factoren de toenemende industrialisatie en verstedelijking, de groeiende infrastructuursector, de vraag naar een betaalbare oplossing voor bouwmaterialen, de groeiende vraag naar lichtgewicht bouwmaterialen, de stijgende behoefte aan goedkope huizen, & de stijgende focus op geluiddichte en groene gebouwen. Daarnaast dragen de lage marktpenetratie en de toenemende focus op bouwprojecten met meer affiniteit voor aardbevingen ook bij aan de groei van de markt.

Aan de andere kant zijn een gebrek aan bewustzijn en hoge kosten factoren die de groei van de wereldwijde markt voor autoclaafgeharde cellenbeton tijdens de prognoseperiode kunnen beperken. Daarnaast heeft de aanhoudende COVID-19 pandemie de bouwsector aangetast, waardoor de vraag naar geautoclaveerd cellenbeton en aanverwante grondstoffen in de bouwsector is gedaald, wat de groei van de markt beïnvloedt.

Markt Segmentatie

Het MRFR-rapport biedt een uitgebreide segmentanalyse van de wereldwijde markt voor geautoclaveerd cellenbeton op basis van eindgebruik, omvang, toepassing en producttype.

Per producttype wordt de wereldwijde markt voor autoclaafgeharde cellenbeton gesegmenteerd in tegels, gevelpanelen, wandpanelen, vloer- en dakpanelen, lateien, blokken en overige. Hiervan zal het bloksegment de markt aanvoeren gedurende de prognoseperiode.

Naar grootte is de wereldwijde markt voor autoclaafgeharde cellenbeton onderverdeeld in groot, middelgroot en groot. Hiervan zal de grote maat de markt domineren tijdens de prognoseperiode.

Naar toepassing is de wereldwijde markt voor geautoclaveerd cellenbeton onderverdeeld in opvulling van lege ruimten, onderconstructie van bruggen, dakisolatie, wegenbouw, bouwmaterialen en overige. Hiervan zal het segment bouwmaterialen een groot aandeel hebben in de markt gedurende de verwachte periode.

Naar eindgebruik is de wereldwijde markt voor autoclaafgeharde cellenbeton onderverdeeld in infrastructuur, industrie, commerciële en residentiële toepassingen. Hiervan zal het commerciële segment het grootste aandeel hebben in de verwachte periode.

Download hier de link naar het gratis voorbeeldrapport @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8648

Regionale analyse

Op basis van de regio behandelt het rapport over de wereldwijde markt voor autoclaafgeharde cellenbeton de groeimogelijkheden en recente trends in Azië-Pacific (APAC), Noord-Amerika, Europa en het Midden-Oosten en Afrika (MEA). Hiervan zal Europa de markt aanvoeren tijdens de prognoseperiode. De toenemende toepassing als bouwmateriaal, de bloeiende bouwsector, de vraag in de commerciële sector en de verschillende zakelijke stimulansen van wetgevende instanties dragen bij aan de groei van de wereldwijde markt voor autoclaafgeharde cellenbeton in de regio. Het Verenigd Koninkrijk, Polen en Duitsland zijn de belangrijkste producenten van gasbeton.

De wereldwijde markt voor autoclaafgeharde cellenbeton in de APAC-regio zal naar verwachting snel groeien in de prognoseperiode. De snelle verstedelijking in India en China, de groeiende bouwsector en de aanwezigheid van toonaangevende fabrikanten dragen bij aan de groei van de wereldwijde markt voor geautoclaveerd cellenbeton in deze regio. Daarnaast dragen de technologische vooruitgang in de bouwsector, de vraag naar groen bouwen en de vraag naar kosteneffectief materiaal ook bij aan de groei van de markt.

Er wordt voorspeld dat de wereldwijde markt voor autoclaafgeharde cellenbeton in Noord-Amerika een gezonde groei zal vertonen tijdens de voorspellingsperiode, en er wordt voorspeld dat de MEA-markt een gezonde groei zal vertonen tijdens de voorspellingsperiode.

NU KOPEN Rapport hier @

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=8648

Belangrijkste spelers

Toonaangevende spelers die worden genoemd in het rapport over de wereldwijde markt voor autoclaafgeharde cellenbeton zijn onder andere AERCON AAC (VS), JK Lakshmi Cement Ltd. (India), Broco Industries (MEA), JK Lakshmi Cement Ltd. (India) en JK Lakshmi Cement Ltd. (India). (India), Broco Industries (Indonesië), Biltech Building Elements Limited (India), Aircrete Europe B.V. (Nederland), Xella Group (Duitsland), AERCON AAC (India), Masa Group (Duitsland), ACICO Industries (Koeweit) en Wehrhahn GmbH (Duitsland).

Blader door meer actuele marktrapporten:

Wereldwijde markt voor zelfverdichtend beton https://www.marketresearchfuture.com/reports/self-consolidating-concrete-market-1346

Markt voor bouwpanelen https://www.marketresearchfuture.com/reports/building-panels-market-1878

Wereldwijde markt voor gevelbekledingssystemen https://www.marketresearchfuture.com/reports/cladding-system-market-1905

Markt voor schrankladers https://www.marketresearchfuture.com/reports/block-paving-market-2062

Wereldwijde markt voor glasvezelvloeren https://www.marketresearchfuture.com/reports/skid-steer-loader-market-2328

Decoratieve tegelmarkt https://www.marketresearchfuture.com/reports/fiberglass-flooring-market-2936

Market Research Future® 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Telefoon: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK) E-mail: [email protected]


Keywords:  Autoclaved Aerated Concrete Market share,Autoclaved Aerated Concrete Market size,Autoclaved Aerated Concrete Market trends,Autoclaved Aerated Concrete Market analysis,Autoclaved Aerated Concrete Market demand,Autoclaved Aerated Concrete Market growth,Autoclaved Aerated Concrete Market forecast,Autoclaved Aerated Concrete Market overview,Autoclaved Aerated Concrete,Autoclaved Aerated