header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De dronesmarkt voor de energiesector onthult de dynamiek, met een indrukwekkende CAGR van 14,30 y het einde van 2030

Jul 13, 2023 10:00 AM ET

Toekomstige inzichten marktonderzoek

De Drones-markt voor de energie-industrie zal naar verwachting een CAGR van ~14,30 registreren van 2022 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD 69,4 miljard in 2030.

De dronesmarkt voor de energiesector verwijst naar het gebruik van onbemande luchtvaartuigen (UAV’s) of drones in verschillende aspecten van de energiesector. Drones worden steeds vaker ingezet in de energie-industrie om de operationele efficiëntie, veiligheid en kosteneffectiviteit te verbeteren.

Drones spelen een cruciale rol bij het inspecteren van energiecentrales, waaronder zonneparken, windturbines en thermische centrales. Ze kunnen de staat van apparatuur beoordelen, fouten opsporen en voorspellend onderhoud vergemakkelijken, waardoor optimale prestaties worden gegarandeerd en stilstand wordt beperkt.

De COVID-19 pandemie had aanzienlijke gevolgen voor de dronemarkt voor de energie-industrie. Met reisbeperkingen en sociale afstandsmaatregelen zijn drones essentiële hulpmiddelen geworden voor het uitvoeren van inspecties op afstand van de energie-infrastructuur. Ze hebben energiebedrijven in staat gesteld om hun activa te blijven controleren en onderhouden zonder de noodzaak van fysieke aanwezigheid, waardoor de operationele continuïteit is gewaarborgd.

Gratis voorbeeldrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/3847

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn Microdrones (Duitsland),DJI (China),Aibotix GmbH Limited (VK),Drone America (VS),Draganfly Innovations Inc. (VS),ING Robotic Aviation (Canada),Aeryon Labs Plc. (VK),AeroVironment Inc. (VS),Ascending Technologies Inc. (Canada),Univision. (Canada)

Marktsegmentatie

De dronesmarkt voor de energiesector is onderverdeeld in type technologie en toepassing.

Op basis van het type is de markt onderverdeeld in drone met vaste vleugels, drone met roterende bladen en hybride drone.

Op basis van de technologie is de markt onderverdeeld in hardware en software.

Op basis van de toepassing is de markt onderverdeeld in inspectie en lek- en lekkagebestrijding en beveiliging en bewaking.

Regionale analyse

Noord-Amerika is een van de toonaangevende regio’s op de dronesmarkt in de energie-industrie.

Noord-Amerika heeft een aanzienlijke aanwezigheid van grote energiebedrijven, waaronder olie- en gasproducenten, ontwikkelaars van hernieuwbare energie en energiebedrijven. Deze bedrijven zijn actief bezig met het verkennen en implementeren van dronetechnologieën om hun activiteiten, onderhoud en veiligheidspraktijken te verbeteren.

Bovendien beschikt Noord-Amerika over een sterke technologische infrastructuur, onderzoeks- en ontwikkelingsmogelijkheden en een ondersteunend ecosysteem voor innovatie op het gebied van dronetechnologie. Dit heeft de groei gestimuleerd van aanbieders van droneservices en technologieleveranciers die inspelen op de behoeften van de energie-industrie.

Ga naar het volledige rapport op https://www.marketresearchfuture.com/reports/drones-energy-industry-market-3847

Gerelateerde rapporten:

Drone Logistics and Transportation Market Research Report Information per oplossing (verzending, opslag, infrastructuur en software), drone (vrachtdrones, passagiersdrones en ambulancedrones), toepassing (commercieel en militair) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Midden-Oosten Afrika en Latijns-Amerika) – voorspelling tot 2030.

Het onderzoeksrapport overde traagheidsmetingseenheid (IMU) bevat informatie per component (versnellingsmeter, gyroscoop en magnetometer), per technologie (mechanische gyroscoop, ringlasergyscoop, glasvezelgyscoop, micro-elektromechanische systemen (MEM’s) en andere), per graad (maritieme graad, navigatiesystemen, tactische systemen, ruimtevaartsystemen en commerciële systemen), op toepassing (vliegtuigen, ruimtelanceervoertuigen, raketten, marine, militaire gepantserde voertuigen, onbemande luchtvaartuigen (UAV’s), onbemande grondvoertuigen (UGV’s) en onbemande mariene voertuigen (UMV’s)) en op regio.

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en uitgebreide en nauwkeurige analyses biedt met betrekking tot verschillende markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Ons marktonderzoek per product, dienst, technologie, toepassing, eindgebruiker en marktspeler voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stelt onze klanten in staat om meer te zien, meer te leren en meer te doen, en helpt zo uw belangrijkste vragen te beantwoorden.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.comFollow Ons: LinkedIn | Twitter

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Follow Us: LinkedIn | Twitter
Keywords:  Drones Market for Energy Industry,Drones Market in Energy Sector,Energy Drones,Utility Drones,Utility Drone Market