header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De KVM-markt zal tegen 2032 naar verwachting USD 1,37 miljard bereiken, met een CAGR van 16,26 tijdens de voorspellingsperiode 2023-2032.

Jul 13, 2023 5:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstige Inzichten

Volgens de analyse van MRFR zal de KVM-markt naar verwachting een CAGR van 16,26 registreren van 2023 tot 2032 en een waarde vertegenwoordigen van meer dan USD 1,37 miljard in 2032.

De KVM-markt verwijst naar de markt voor Keyboard, Video en Mouse (KVM) switchoplossingen. KVM-switches zijn apparaten waarmee gebruikers meerdere computers of servers kunnen bedienen met één toetsenbord, monitor en muis. Ze bieden een handige en efficiënte manier om meerdere computersystemen te beheren en er toegang toe te krijgen vanaf een enkel werkstation of console.

De KVM-markt richt zich op een breed scala aan industrieën en sectoren, waaronder datacenters, IT-infrastructuurbeheer, serverruimtes, netwerkbedieningscentra (NOC’s) en diverse andere toepassingen waar gecentraliseerde bediening van en toegang tot meerdere computersystemen vereist is.

De COVID-19 pandemie had aanzienlijke gevolgen voor de KVM-markt. Met de implementatie van lockdowns en sociale afstandsmaatregelen moesten organisaties in verschillende sectoren zich aanpassen aan werkomgevingen op afstand. Dit leidde tot een toename in de vraag naar KVM-oplossingen die externe toegang tot en besturing van computers en servers mogelijk maken, zodat werknemers thuis kunnen werken terwijl ze toegang houden tot kritieke systemen.

Ontvang een gratis proefexemplaar op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8614

Belangrijkste spelersKVM-markt

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn:

  • Black Box Corporation (VS)
  • Guntermann & Drunck GmbH (Duitsland)
  • Aten International Co. Ltd (Taiwan)
  • Adder Technology Ltd (VK)
  • SmartAVI Inc (VS)
  • IHSE GmbH (Duitsland)
  • Raritan (VS)
  • Vertiv Group Corp. (VS)
  • Icron (Canada)
  • Gefen (VS)
  • Austin Hughes Electronics Ltd (Hong Kong)
  • ABB (Zwitserland)
  • APANTAC LLC (VS)
  • Evertz Technologies Limited (Canada)
  • KVM Tech (Oostenrijk)
  • Raloy Inc (VS)

Koop nu het beste onderzoeksrapport: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=8614

Regionale analyseKVM-markt

Noord-Amerika is van oudsher de grootste regio op de KVM-markt. De regio heeft een goed ontwikkelde IT-infrastructuur en een aanzienlijk aantal datacenters, die belangrijke gebruikers zijn van KVM-oplossingen.

Europa is een andere belangrijke regio in de KVM-markt. De regio heeft een sterke aanwezigheid van industrieën zoals IT, telecommunicatie, productie en gezondheidszorg, die KVM-oplossingen gebruiken voor het beheer van hun computersystemen en serverinfrastructuur.

De regio Azië-Pacific heeft de afgelopen jaren een snelle groei doorgemaakt in de KVM-markt. Landen als China, Japan, Zuid-Korea en India hebben aanzienlijke investeringen gedaan in datacenters, cloudinfrastructuur en IT-infrastructuurbeheer, wat de vraag naar KVM-oplossingen heeft gestimuleerd.

KVM-marktsegmentatie

De KVM-markt is onderverdeeld in producten en toepassingen.

Op basis van het product is de markt onderverdeeld in KVM-switches, KVM-extenders en KVM Matrix Manager.

Op basis van de toepassing is de markt onderverdeeld in IT & Telecommunicatie, Omroep, Overheid en Lucht- en ruimtevaart & DefensieBFSI.

Korting controleren @

https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/-8614

Gerelateerde rapporten:

Wereldwijd marktonderzoeksrapport voor draagbare spelconsoles – voorspelling voor 2027

Portable Electronics Market Research Report- Wereldwijde prognose 2030

Walkie Talkie-marktonderzoeksrapport – Voorspelling tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Neem contact met ons op:Market Research Future®,99 Hudson Street, 5Th Floor,New York, New York 10013,Verenigde Staten van AmerikaTelefoon: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK)E-mail: [email protected]


Keywords:  KVM Market,KVM Market Analysis,KVM Market Trends