header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt van ketonensupplementen wordt gedreven door een snel toenemende interesse in ketogene diëten en hun potentiële voordelen voor de gezondheid, met een gezonde CAGR van 7,5 tijdens de voorspellingsperiode van 2022 tot 2030.

Jul 13, 2023 10:00 AM ET

Ketonsupplementen marktinzichten

Volgens de analyse van MRFR zal de markt voor ketonsupplementen naar verwachting een CAGR van 7,5 registreren van 2022 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD 9621,9 miljoen in 2030.

De markt van ketonsupplementen verwijst naar de industrie die voedingssupplementen met ketonen produceert en verkoopt. Ketonen zijn organische verbindingen die van nature door de lever worden geproduceerd tijdens periodes van vasten of een lage koolhydraatinname. Ze kunnen ook synthetisch geproduceerd worden.

Ketone Supplements Market

De markt van ketonsupplementen heeft de laatste jaren aan populariteit gewonnen door de toenemende interesse in ketogene diëten en de potentiële voordelen voor de gezondheid die geassocieerd worden met ketose. De markt omvat een reeks fabrikanten, distributeurs en detailhandelaren die een verscheidenheid aan ketonsupplementen aanbieden om te voldoen aan de vraag van consumenten die ketonen in hun dieet en levensstijl willen opnemen.

De COVID-19 pandemie heeft aanzienlijke gevolgen gehad voor de markt van ketonsupplementen. De pandemie heeft geleid tot een verhoogd bewustzijn van gezondheid en welzijn, waarbij veel mensen op zoek zijn naar manieren om hun immuunsysteem te versterken en het algehele welzijn te verbeteren. Dit heeft geresulteerd in een toename van de interesse in voedingssupplementen, waaronder ketonsupplementen.

Ontvang een gratis voorbeeld PDF bestand @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10384

Regionale analyse

De grootste regio in de markt van ketonsupplementen was Noord-Amerika. Het ketogeen dieet won aan populariteit in Noord-Amerika, waar veel mensen dit dieet volgden om af te vallen, metabolische aandoeningen te beheren en de algemene gezondheid te verbeteren. De groeiende belangstelling voor ketogene diëten stuwde de vraag naar ketonsupplementen.

Noord-Amerika heeft een gevestigde gezondheids- en fitnesscultuur, met een grote bevolking die actief op zoek is naar manieren om hun fysieke prestaties en welzijn te verbeteren. Ketonsupplementen, op de markt gebracht als hulpmiddelen voor gewichtsverlies, atletische prestaties en mentale helderheid, sluiten aan bij de gezondheids- en fitnesstrends in de regio.

Markt Segmentatie

De markt van ketonsupplementen is onderverdeeld in type en verkoopkanaal.

Op basis van het type is de markt onderverdeeld in tabletten & capsules, poeder, gummies en vloeistof.

Op basis van het verkoopkanaal is de markt onderverdeeld in winkelgebaseerd en niet-winkelgebaseerd.

Krijg toegang tot de details van het rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/ketone-supplements-market-10384

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn:

  • Perfect Keto (VS)
  • HVMN Inc (VS)
  • BPI Sports (VS)
  • Ketologic (VS)
  • Pruvit Ventures Inc (VS)
  • Zhou Nutrition LLC (VS)
  • Finaflex (VS)
  • Keto en Bedrijf (VS)
  • Nutrex Research (VS)
  • Ancient Nutrition (VS)
  • Zenwise Health (VS)
  • Ketond LLC (VS)

Ontdek meer onderzoeksrapporten over Voeding, Dranken & Voeding, door Market Research Future:

Dietary Supplements Market Research Report Information By Type (Vitaminen, Mineralen, Aminozuren & Eiwitten, Probiotica, Mengsels en Anderen), By Form (Tabletten, Capsules & Soft gels, Poeders, Gummies en Anderen), By Distribution Channel (Store-Based and Non-Store-Based), And By Region (North America, Europe, Asia-Pacific, And Rest Of The World) -Market Forecast Till 2030

Onderzoeksrapport overde markt voor voedingsvezels per bron (groenten, zeewierextract, houtachtige planten, microbiële gom, fruit, hele granen, plantenextracten en andere), per eindgebruiker (functionele voedingsmiddelen, dranken, diervoeding, ontbijtgranen, farmaceutische producten en andere), Op vezelcomponent (chitine, hemicellulose, inuline, cellulose, lignine, polydextrose, pectine en andere), op functie (bindmiddelen, viscositeit, gelvorming, watervasthoudend vermogen, fermentatie en andere) en op regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld).

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de invloed ervan op verschillende industrieën en waar nodig zullen we Covid19 Footprints in overweging nemen voor een betere analyse van de markt en industrieën. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street, 5Th Floor.

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

E-mail: [email protected]

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited),99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America
Keywords:  Ketone Supplements Market,Ketone Supplements,Ketone Supplements Market Share,Ketone Supplements Industry,Global Ketone Supplements Market,Ketone Supplements Market Research,Ketone Supplements Market Analysis,Ketone Supplements Market Size,Ketone Supplements Market Research Report,Ketone Supplements Market Forecast,Ketone Supplements Market Trends