header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt van sandwichpanelen zal naar verwachting tegen 2030 een omzet hebben van $4,20 miljard en stijgen met een CAGR van 8,85% – [123 Pagina’s] Rapport by Market Research Future

Jul 13, 2023 5:00 PM ET

Markt Overzicht

De markt voor sandwichpanelen is een van de meest bloeiende industrieën en zal naar verwachting USD 4,20 miljard bereiken in 2030. Met een CAGR van 8,85% zal de markt tussen 2022 en 2030 naar verwachting nieuwe hoogten bereiken.

Sandwichpanelen zijn bouwmaterialen die worden gebruikt voor thermische isolatie. Deze panelen hebben een drielaagse structuur met sterke, dunne buitenlagen en een isolerende kerncomponent tussen deze lagen. Een van de belangrijkste voordelen van sandwichpanelen is dat het installatieproces zeer eenvoudig is. Bovendien verbeteren de lichte en duurzame aard van deze panelen hun akoestische en thermische isolatie. Tijdens de prognoseperiode zal de wereldwijde markt voor sandwichpanelen naar verwachting goede prestaties laten zien als gevolg van de grote vraag naar panelen in de bouwsector. Ze zijn zeer nuttig in nieuwe en moderne bouwactiviteiten.

Krijg een voorbeeld van het rapport – https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1563

Markt Segmentatie

De wereldwijde markt voor sandwichpanelen is gesegmenteerd op basis van type, huidmateriaal en toepassing.

De segmentatie op basis van type richt zich voornamelijk op het type materiaal dat wordt gebruikt voor het maken van sandwichpanelen. Het segment is verder onderverdeeld in glaswol, steenwol, EPS sandwichpanelen, PUR/PIR sandwichpanelen en overige. De segmentatie op basis van huidmateriaal richt zich op het specifieke soort huid dat wordt gebruikt in het creatieproces. Het marktsegment kan verder worden onderverdeeld in staal, aluminium, glasvezelversterkte panelen (FRP) en continue vezelversterkte panelen (CFRT). De toepassingssegmentatie benadrukt de gebieden waarin de panelen worden gebruikt. Het toepassingssegment is verder onderverdeeld in commerciële gebouwen, koelhuizen, woongebouwen en landbouwgebouwen.

Vraag naar maatwerk – https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/1563
Regionale analyse

De markt voor sandwichpanelen kan worden onderverdeeld op basis van de regio’s waarin de markt zich bevindt. De belangrijkste geografische segmenten zijn Europa, Noord-Amerika, Azië-Pacific en de rest van de wereld. Momenteel domineert de Noord-Amerikaanse regio de wereldwijde markt. De aanwezigheid van grote verwerkende industrieën en de stijgende vraag naar moderne bouwmaterialen hebben bijgedragen aan de goede prestaties. Het specifieke segment zal naar verwachting domineren tijdens de prognoseperiode op basis van de stijgende vraag naar duurzame bouwmaterialen. Het marktsegment Azië-Pacific maakt ook een snelle groei door. Enkele landen die hebben bijgedragen aan de sterke prestaties van de regio zijn Zuid-Korea, China en India.

Nu kopen – https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=1563

Belangrijkste spelers
DANA Group of Companies (VAE), INVESPANEL SL (Spanje), Kingspan Group (Ierland), Building Component Solutions LLC (Saoedi-Arabië), Nucor Corporation (VS), Assan Panel A.S. (Turkije), Hoesch Siegerlandwerke GmbH (Duitsland), ArcelorMittal S.A. (VS), MANNI Group (Italië), Zhong Jie Group (China), Romanowski GmbH & Co. KG (Duitsland), Tata Steel Limited (India), NCI Building Systems Inc. (VS), Multicolour Steels India Pvt Ltd. (India), Sintex (India). (India), Sintex (India)

Verwante rapporten

Siding markt

Aluminium Vliesgevel Markt

Liften markt

Vorkheftruckmarkt

Entreematten Markt

Contact:Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]

Keywords:  Sandwich Panel,Sandwich Panel Market,Sandwich Panel Market Size