header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor brandstofcellen voor zeeschepen is klaar om USD 3,905 miljard te bereiken in 2030 en de zeeën van energie te voorzien

Jul 13, 2023 12:00 PM ET

Toekomstig marktonderzoek

De markt voor brandstofcellen voor zeeschepen zal naar verwachting een CAGR van ~3,7 registreren van 2022 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD 3,905 miljard in 2030.

De markt voor brandstofcellen voor zeeschepen verwijst naar de industrie en het marktsegment dat zich bezighoudt met de productie, distributie en toepassing van brandstofceltechnologie die specifiek is ontworpen voor gebruik in zeeschepen, zoals schepen, boten en onderzeeërs.

De markt voor brandstofcellen in zeeschepen heeft aan populariteit gewonnen door de toenemende aandacht voor decarbonisatie en milieuregelgeving in de maritieme industrie. Veel landen en internationale organisaties hebben strenge emissiereductiedoelstellingen vastgesteld, wat de vraag naar schonere en duurzamere aandrijfsystemen stimuleert.

De COVID-19-pandemie had een gemengd effect op de markt voor brandstofcellen voor zeeschepen. De pandemie leidde tot verstoringen in de wereldwijde toeleveringsketens, tekorten aan arbeidskrachten en verminderde scheepsbouwactiviteiten. Veel scheepswerven kregen te maken met vertragingen of annuleringen van scheepsbestellingen, waaronder bestellingen voor schepen met brandstofceltechnologie. De vertraging in de scheepsbouw had een tijdelijk negatief effect op de markt en vertraagde de toepassing van brandstofcellen in nieuwe schepen.

Gratis voorbeeldrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6111

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn Fiskerstr and Verft AS (Noorwegen), MEYER WERFT GmbH & Co. KG (Duitsland), Nuvera Fuel Cells LLC (VS), Dyna International BV (Nederland), Power Cell (Zweden), energy A/S (Denemarken), Toshiba Corporation (Japan), Siemens (Duitsland), Proton Motor GmbH (Duitsland), Watt Fuel Cell Corporation (VS).

Markt Segmentatie

De markt van brandstofcellen voor zeeschepen is onderverdeeld in type en toepassing.

Op basis van het type is de markt onderverdeeld in polymeer elektrolyt membraan brandstofcellen, vaste oxide brandstofcellen, directe methanol brandstofcellen en fosforzuur brandstofcellen.

Op basis van de toepassing is de markt onderverdeeld in commercieel en defensie.

Regionale analyse

De grootste regio voor de markt van brandstofcellen voor zeeschepen is Noord-Amerika. In Noord-Amerika, met name in de Verenigde Staten en Canada, neemt de belangstelling voor brandstofcellen voor scheepstoepassingen toe. De Amerikaanse overheid is voorstander van brandstofceltechnologie en heeft geld beschikbaar gesteld voor onderzoek en ontwikkeling in de maritieme sector.

Volledig rapport raadplegen @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/fuel-cells-marine-vessels-market-6111

Europa heeft het voortouw genomen bij het invoeren van schone energietechnologieën en het terugdringen van emissies in de maritieme sector. De Europese Unie heeft ambitieuze doelen gesteld voor decarbonisatie, wat de vraag naar brandstofcellen in zeeschepen heeft gestimuleerd. Landen als Duitsland, Noorwegen en Denemarken hebben actief geïnvesteerd in brandstofceltechnologie en de ontwikkeling van infrastructuur om de toepassing ervan te ondersteunen.

Gerelateerde rapporten:

Earth Observation Satellite Market Research Report Information by Applications (Infrastructure, Environment Monitoring, Energy, Natural Resources Monitoring, Maritime, Disaster Management, & Others), Payload Type, and Region-Global Forecast to 2030.

Onderzoeksrapport over demarkt voor additieve productie in de lucht- en ruimtevaart per toepassing (structuur, motor en andere), per platform (ruimtevaartuig, vliegtuig en onbemand luchtvaartuig), per technologie (lasersintering, 3D-printing, smelten met elektronenbundels, gesmolten afzetting en stereolithografie), per materiaal (kunststof, rubber, metaallegering en andere) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032.

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en uitgebreide en nauwkeurige analyses biedt met betrekking tot verschillende markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het onderscheidende doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Ons marktonderzoek per product, dienst, technologie, toepassing, eindgebruiker en marktspeler voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stelt onze klanten in staat om meer te zien, meer te leren en meer te doen, en helpt zo uw belangrijkste vragen te beantwoorden.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.comFollow Ons: LinkedIn | Twitter

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Follow Us: LinkedIn | Twitter

Keywords:  Fuel Cells Marine Vessels Market,Global Fuel Cells Marine Vessels Market,Fuel Cells Marine Vessels Market Industry,Fuel Cells Marine Vessels Market Size,Fuel Cells Marine Vessels Market Share,Fuel Cells Marine Vessels Market Research,Fuel Cells Marine Vessels Market Trends