header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor celtherapie zal tijdens de prognoseperiode naar verwachting een CAGR van 9,1 registreren als gevolg van de toegenomen vraag naar functionele producten.

Jul 13, 2023 10:00 AM ET

MRFR_Logo

Onderzoeksrapport over de celtherapiemarkt Informatie per celtype (stamcel en niet-stamcel), per therapietype (autoloog en allogeen), per therapeutisch gebied (maligniteiten, spier- en skeletaandoeningen, auto-immuunaandoeningen, dermatologie en andere), per eindgebruiker (ziekenhuizen en academische onderzoeksinstituten) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032

Volgens de analyse van MRFR zal de Global Cell Therapy Market naar verwachting een CAGR van ~9,1 registreren van 2023 tot 2032 en een waarde vertegenwoordigen van meer dan USD 31,2 miljard in 2032.

De Wereldwijde Celtherapiemarkt verwijst naar de wereldwijde industrie die betrokken is bij onderzoek, ontwikkeling, productie en commercialisering van celtherapieën. Celtherapie, ook bekend als regeneratieve geneeskunde of celtherapie, omvat het gebruik van levende cellen om verschillende ziekten en medische aandoeningen te behandelen.

Factoren die de groei van de Global Cell Therapy Market stimuleren zijn onder andere toenemende investeringen in onderzoek en ontwikkeling, vooruitgang in celkweektechnieken, groeiende vraag naar gepersonaliseerde geneeskunde en een stijgende prevalentie van chronische ziekten.

Download gratis een PDF-brochure @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5066

De COVID-19 pandemie had aanzienlijke gevolgen voor de wereldmarkt voor celtherapie. De pandemie leidde tot de opschorting of vertraging van veel lopende klinische onderzoeken naar celtherapieën vanwege beperkingen bij de werving van patiënten, beperkte toegang tot gezondheidszorgfaciliteiten en de prioritering van middelen voor COVID-19-gerelateerde activiteiten. Dit resulteerde in een tijdelijke terugval in de ontwikkeling en voortgang van celtherapieën.

Segmentatie van de markt

De wereldmarkt voor celtherapie is onderverdeeld in type, toepassing en eindgebruiker.

Op basis van het type is de markt onderverdeeld in autoloog en allogeen.

Op basis van de toepassing is de markt onderverdeeld in maligniteiten, aandoeningen van het bewegingsapparaat, auto-immuunziekten en dermatologie.

Op basis van de eindgebruiker is de markt gesegmenteerd in ziekenhuizen & klinieken en academische & onderzoeksinstellingen.

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn:

  • Kolon TissueGene Inc.
  • AlloSource
  • Holostem Terapie Avanzate S.R.L.
  • AlloSource, Holostem Terapie Avanzate S.R.L.
  • Castle Creek Biosciences Inc.
  • Anterogen Co. Ltd
  • Celgene Corporation
  • Tameika Celtechnologieën Inc.

Regionale analyse

Noord-Amerika is van oudsher de grootste regio in de wereldwijde celtherapiemarkt. Met name de Verenigde Staten hebben een belangrijke bijdrage geleverd aan de groei van de markt vanwege factoren als een goed gevestigde infrastructuur voor gezondheidszorg, sterke onderzoeks- en ontwikkelingscapaciteiten, ondersteunende regelgeving en aanzienlijke investeringen in de biotechnologische en farmaceutische sectoren.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (95 pagina’s) over celtherapie:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/cell-therapy-market-5066

De aanwezigheid van toonaangevende celtherapiebedrijven, academische instellingen en onderzoekscentra in Noord-Amerika heeft bijgedragen aan de dominantie op de markt. Het is echter belangrijk op te merken dat de marktdynamiek in de loop der tijd kan veranderen en dat het celtherapielandschap geëvolueerd kan zijn sinds mijn laatste kennisupdate. Het is raadzaam om recente marktrapporten en analyses te raadplegen voor de meest actuele informatie over de grootste regio in de Global Cell Therapy Market.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorg door Market Research Future:

Achondrogenesis Market Research Report Information: per type (type IA (Houston-Harris type), type IB (Fraccaro type), type II (Langer-Saldino type)), Diagnose (Moleculaire Genetische Testen, Biochemische Testen), Eindgebruiker (Ziekenhuizen & Klinieken) – Voorspelling tot 2030

Coronary Pressure Monitors Market Research Report Informatie per apparaat (sfygmomanometer, geautomatiseerde bloeddrukmeter, bloeddrukmeters en ambulante bloeddrukmeter), per eindgebruiker (ziekenhuizen, thuiszorg en andere) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld)- Forecast tot 2030

Informatie over hetmarktonderzoek kaakchirurgie per instrument (curettes, verhogers, forceps en naaldhouders, retractors en speculums), indicatie (misvormingen van het bovenkaak- of onderkaakskelet, spraakstoornissen) en eindgebruiker – voorspelling voor 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact:Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Cell Therapy Market,Cell Therapy Market Size,Cell Therapy Market Analysis,Cell Therapy Market Trends,Cell Therapy Market Growth