header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor elektronische oorlogsvoering zal naar verwachting 20,43 miljard dollar bereiken in 2030, met een CAGR van 4,03%.

Jul 13, 2023 8:00 PM ET

Toekomstige inzichten marktonderzoek

Er wordt verwacht dat de wereldwijde markt voor elektronische oorlogsvoering een CAGR van ~4,03 zal registreren van 2022 tot 2030 en een waarde zal hebben van meer dan USD 20,43 miljard in 2030.

De wereldwijde markt voor elektronische oorlogsvoering verwijst naar de collectieve markt voor verschillende elektronische systemen en technologieën die worden gebruikt voor het detecteren, misleiden en beschermen tegen elektronische bedreigingen in militaire operaties. Elektronische oorlogvoering (EW) omvat het gebruik van het elektromagnetische spectrum (EMS) om tactische voordelen te behalen, het gebruik van het spectrum door tegenstanders te ontzeggen en vriendschappelijke strijdkrachten te beschermen tegen elektronische bedreigingen.

ESM-systemen worden gebruikt voor het detecteren, onderscheppen en analyseren van vijandelijke radar- en communicatiesignalen om informatie te verzamelen en situationeel bewustzijn te verkrijgen.

De COVID-19 pandemie had aanzienlijke gevolgen voor de wereldwijde markt voor elektronische oorlogsvoering. De pandemie veroorzaakte verstoringen in wereldwijde toeleveringsketens, waaronder de elektronica-industrie. Bewegingsbeperkingen, lockdownmaatregelen en fabriekssluitingen leidden tot vertragingen in de productie en levering van elektronische oorlogsvoeringssystemen en -onderdelen. Dit beïnvloedde op zijn beurt de algehele marktgroei.

Gratis sample @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1552

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn Saab AB (Zweden), General Dynamics Corporation (VS), BAE Systems (VK), Raytheon Technologies Corporation (VS), Lockheed Martin Corporation (VS), Thales Group (Frankrijk), Northrop Grumman Corporation (VS), HENSOLDT (Duitsland), Boeing (VS), Leonardo SpA (Italië).

Segmentatie van de markt

De wereldwijde markt voor elektronische oorlogsvoering is onderverdeeld in type en eindgebruik.

Op basis van het type is de markt onderverdeeld in elektronische aanval, elektronische ondersteuning en elektronische bescherming.

Op basis van het eindgebruik is de markt onderverdeeld in land-, lucht- en scheepsgebruik.

Regionale analyse

De grootste regio in de wereldwijde markt voor elektronische oorlogvoering is Noord-Amerika. Noord-Amerika, met name de Verenigde Staten, is een centrum voor geavanceerde defensietechnologieën en heeft een robuuste industriële basis voor defensie. De regio heeft een lange geschiedenis van investeringen in onderzoek en ontwikkeling voor elektronische oorlogsvoeringssystemen, wat heeft geresulteerd in de ontwikkeling van geavanceerde technologieën en mogelijkheden.

De Verenigde Staten geven wereldwijd het meeste geld uit aan defensie en besteden een aanzienlijk deel van hun budget aan defensieaankopen en moderniseringsprogramma’s. Dit maakt aanzienlijke investeringen in elektronische oorlogsvoering mogelijk. Dit maakt aanzienlijke investeringen in elektronische oorlogsvoeringssystemen en -technologieën mogelijk. Andere landen in Noord-Amerika, zoals Canada, hebben ook aanzienlijke defensiebudgetten en dragen bij aan de totale marktomvang van de regio.

Ga naar het volledige rapport op https://www.marketresearchfuture.com/reports/electronic-warfare-market-1552

Gerelateerde rapporten:

Aviation MRO Software Market Research Report Information Per Oplossing (Enterprise Resource Planning (ERP)-oplossing, Point Solution), Per Toepassing (On-Premise, Cloud), Per Toepassing (Commercieel, Militair) en Per Eindgebruiker (Luchtvaartmaatschappijen, MRO-bedrijven, OEM’s) – Voorspelling tot 2030

Onderzoeksrapport overde markt voor ruimtevoortstuwingssystemen per type (satelliet, lanceervoertuig), per eindgebruiker (commercieel, overheid, militair) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Midden-Oosten Afrika, Latijns-Amerika) – voorspelling voor 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en uitgebreide en nauwkeurige analyses biedt met betrekking tot verschillende markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het onderscheidende doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Ons marktonderzoek per product, dienst, technologie, toepassing, eindgebruiker en marktspeler voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stelt onze klanten in staat om meer te zien, meer te leren en meer te doen, en helpt zo uw belangrijkste vragen te beantwoorden.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited),99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013,Verenigde Staten van Amerika 1 646 845 9312Email: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013,
United States of America
+1 646 845 9312
Email: [email protected]
Keywords:  Electronic Warfare Market,Electronic Warfare Market Size,Electronic Warfare Market Share,Electronic Warfare Market Growth,Electronic Warfare Market Trend,Electronic Warfare Market Analysis,Electronic Warfare Industry,Electronic Warfare Market Technology