header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor gordijngevels zal tegen 2030 151,4 miljard USD bereiken en een CAGR van 9 van 2022 tot 2030 vertonen Rapport van Market Research Future (MRFR)

Jul 13, 2023 5:00 PM ET

Inzichten van Future Market Research

De markt voor gordijngevels, die in 2030 naar schatting 151,4 miljard USD zal bedragen, zal tijdens de prognoseperiode (2022 – 2030) naar verwachting met 9 % groeien.

Door de groeiende bouwsector zal de wereldwijde markt voor gordijngevels naar verwachting aanzienlijk groeien tijdens de prognoseperiode. De behoefte aan vliesgevels op de wereldmarkt wordt verder gestimuleerd door de snelle verstedelijking, de groeiende bevolking en de veranderende levensstijl. De infrastructuur- en vastgoedsectoren worden ondersteund door allerlei hervormingen en regelgeving in ontwikkelingslanden. Dunne en lichtgewicht vliesgevelsystemen bieden vele voordelen, waaronder water- en winddichtheid, aantrekkelijk architectonisch ontwerp, daglicht en thermische efficiëntie. De vraag naar vliesgevels op de wereldmarkt zal waarschijnlijk toenemen vanwege deze voordelen.

Download het voorbeeldrapport: https: //www.marketresearchfuture.com/sample_request/8404

Regionale analyse:

Als grootste markt voor gordijngevels zal Azië-Pacific profiteren van de snelle expansie van de bouwsector met robuuste investeringen in smart city-projecten. In landen als Maleisië, Thailand en Singapore geeft de horeca steeds meer uit aan de renovatie van resorts en hotels, waardoor het toerisme sterk is gegroeid. Regeringen in de meeste ontwikkelingslanden in de regio, zoals India, richten zich op de ontwikkeling en renovatie van de bestaande infrastructuur om de verstedelijking en industrialisatie te vergemakkelijken.

Noord-Amerika heeft samen met Europa een enorm aandeel in de wereldwijde markt en zal gedurende de hele gegeven periode een sterk momentum blijven behouden. De zware investeringen in uitgebreide onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten voor de productie van producten van hogere kwaliteit en materialen in het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten zullen de groei de komende jaren enorm stimuleren. De sterke vraag van grote eindgebruikers naar milieuvriendelijke gordijngevels die de vervuilingsniveaus verlagen en de vochtbestendigheid verhogen op locaties met veel neerslag zal de groei van de markt ook intensiveren.

Vraag naar maatwerk: https: //www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/8404

Marktsegmentatie:

Op basis van het type constructie wordt de wereldwijde markt opgesplitst in nieuwbouw en renovatie. Vanwege de voorkeur voor moderne architectuur zal het nieuwbouwsegment waarschijnlijk de wereldwijde vliesgevellenmarkt domineren.

De wereldwijde vliesgevelsmarkt is onderverdeeld in unitized, stick-built en semi-unitized segmenten op basis van systeem. Vanwege de grote vraag naar commerciële gebouwen zal het modulaire segment naar verwachting het segment zijn met het snelst groeiende marktaandeel in de wereldwijde vliesgevelsmarkt. Componenten van vliesgevelsystemen worden vooraf geassembleerd en geïnstalleerd in fabrieken voordat ze naar de bouwplaats worden getransporteerd. Dit leidt tot een betere kwaliteitscontrole, minder arbeidskosten en een snellere installatie. De vraag naar vliesgevels op de internationale markt wordt verder gestimuleerd door het feit dat ze ook een betere geluidsbeheersing bieden en geschikt zijn voor hoge torens of bouwplaatsen.

De wereldwijde vliesgevelmarkt is onderverdeeld in residentiële en commerciële segmenten op basis van eindgebruik. De commerciële sector bestaat uit horeca, gezondheidszorg, winkelcentra, onderwijsinstellingen, kantoorgebouwen en andere sectoren. Het commerciële segment wordt gezien als het snelst groeiende segment en zal naar verwachting de wereldmarkt voor gordijngevels domineren. Dit kan worden toegeschreven aan de aanzienlijke kapitaalinstroom in de bouwsector, die voornamelijk is gebruikt om kantoren, winkelcentra en andere infrastructuur te bouwen.

Nu kopen – https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=8404

Belangrijkste spelers:

Alumil (Griekenland), Aluplex (India), heroal (Duitsland), EFCO CORPORATION (VS), HansenGroup (Denemarken), GUTMANN AG (VAE), HUECK System GmbH & Co. (Duitsland), Kalwall (VS), Kawneer (VS), Ponzio (Italië) en Reynaers zijn enkele van de bekende bedrijven op de wereldwijde gordijngevelsmarkt.

Gerelateerde rapporten:

Markt van geprefabriceerde gebouwen

Markt voor veerkrachtige vloeren

Prefab-bouwmarkt

Kraanmarkt

Vloerenmarkt

Contact:Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]

Keywords:  Curtain Wall,Curtain Wall Market,Curtain Wall Market Size