header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor IT-systemen voor luchthavens groeit met een CAGR van 3,40%, onder invloed van de toegenomen vraag naar efficiëntie en veiligheid in de prognoseperiode 2023 – 2030

Jul 13, 2023 11:00 PM ET

Toekomstige inzichten marktonderzoek

De markt voor IT-systemen voor luchthavens zal naar verwachting een CAGR van ~3,40 registreren van 2022 tot 2030 en een waarde vertegenwoordigen van meer dan USD 7,32 miljard in 2030.

De wereldwijde markt voor IT-systemen voor luchthavens verwijst naar de wereldwijde markt voor informatietechnologie (IT)-systemen en -oplossingen die specifiek ontworpen en geïmplementeerd zijn in luchthavens.

IT-systemen voor luchthavens omvatten een breed scala aan technologieën en softwaretoepassingen die worden gebruikt om verschillende aspecten van luchthavenactiviteiten te beheren en te automatiseren. Deze systemen worden gebruikt om verschillende luchthavenactiviteiten te beheren en te coördineren, zoals de toewijzing van middelen, vluchtplanning, gate-toewijzingen en luchthavencapaciteitsbeheer. Ze helpen de luchthavenmiddelen te optimaliseren en zorgen voor een vlotte werking.

De COVID-19 pandemie had een aanzienlijke impact op de wereldwijde markt voor IT-systemen voor luchthavens. Met wijdverspreide reisbeperkingen en een verminderde vraag naar passagiers, ondervonden luchthavens een aanzienlijke daling van het passagiersverkeer. Dit leidde tot een afname in de behoefte aan passagiersverwerkingssystemen, zoals self-service kiosken en biometrische identificatieoplossingen.

Gratis sample @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/3858

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn Resa Airport Data Systems (Frankrijk), Rockwell Collins (VS), INFORM GmbH (Duitsland) & Siemens AG (Duitsland), IBM (VS), Thales Group (Frankrijk), Amadeus IT Group SA (Spanje), Ultra Electronics Holdings (VK), Northrop Grumman Corporation (VS), SITA (Genève), IKUSI (Spanje).

Markt Segmentatie

De wereldwijde markt voor IT-systemen voor luchthavens is onderverdeeld in systemen, toepassingen en eindgebruik.

Op basis van het systeem is de markt onderverdeeld in passagierssysteem en niet-passagierssysteem.

Op basis van de toepassing is de markt onderverdeeld in luchtzijde en terminalzijde.

Op basis van het eindgebruik is de markt onderverdeeld in inkoop, integratie en exploitatie.

Regionale analyse

Noord-Amerika wordt over het algemeen beschouwd als de grootste regio in de wereldwijde markt voor IT-systemen voor luchthavens. De regio heeft een goed gevestigde luchtvaartindustrie, waaronder verschillende grote internationale luchthavens. Noord-Amerika heeft een sterk ontwikkelde luchthaveninfrastructuur, met grote hubs zoals Hartsfield-Jackson Atlanta International Airport, Los Angeles International Airport en John F. Kennedy International Airport.

Volledig rapport raadplegen @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/airport-it-systems-market-3858

Noord-Amerika staat bekend om zijn technologische vooruitgang en innovatie in verschillende sectoren, waaronder de luchtvaart. De regio loopt voorop bij het invoeren van geavanceerde IT-systemen en -oplossingen voor luchthavens om de operationele efficiëntie, passagierservaring en veiligheid te verbeteren.

Gerelateerde rapporten:

In-Flight Entertainment Market Research Report Information per platform (vliegtuigen met smalle romp, vliegtuigen met brede romp en zakenvliegtuigen), per producttype (hardware, connectiviteit en communicatie), per technologie (lucht-grondtechnologie en satelliettechnologie), per servicetype (videodisplaysystemen, gegevensconnectiviteit, vluchttracker en andere) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032.

EFVS-marktonderzoeksrapport informatie per technologie (infrarood en synthetisch zicht), per component (scherm, camera en sensor), per platform (vaste vleugels en draaivleugels) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2030.

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en uitgebreide en nauwkeurige analyses biedt met betrekking tot verschillende markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het onderscheidende doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Ons marktonderzoek per product, dienst, technologie, toepassing, eindgebruiker en marktspeler voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stelt onze klanten in staat om meer te zien, meer te leren en meer te doen, en helpt zo uw belangrijkste vragen te beantwoorden.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.comFollow Ons: LinkedIn | Twitter

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Follow Us: LinkedIn | Twitter
Keywords:  Airport IT Systems Market,Airport IT Systems Market research,Airport IT Systems Market analysis,Airport IT Systems Market industry analysis,Airport IT Systems Market size,Global Airport IT Systems Market research reports