header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor kant-en-klare popcorn wordt gedreven door een snel toenemende vraag naar gemakkelijke en gezonde snackopties met een gezonde CAGR van 7,90 tijdens de prognoseperiode van 2023 tot 2032.

Jul 13, 2023 10:00 AM ET

Inzicht inde markt voor kant-en-klare popcorn

Volgens de analyse van MRFR zal de markt voor kant-en-klare popcorn van 2023 tot 2032 naar verwachting een CAGR van 7,90 registreren en tegen 2032 een waarde van meer dan USD 6,93 miljard vertegenwoordigen.

De markt voor kant-en-klare popcorn verwijst naar de industrie die zich bezighoudt met de productie, distributie en verkoop van voorgepofte of kant-en-klare popcornproducten. Kant-en-klare popcorn is een populaire snack die zonder extra voorbereiding of bereiding wordt gegeten. Het wordt meestal verpakt in zakken of containers en is verkrijgbaar in verschillende smaken, zoals boter, kaas, karamel en pikant.

RTE Popcorn Market

De markt voor kant-en-klare popcorn wordt beïnvloed door consumententrends, zoals de vraag naar gezondere snacks, glutenvrije opties en unieke smaakcombinaties. De markt wordt ook beïnvloed door factoren als prijsstelling, promotionele activiteiten en concurrentie van andere snackcategorieën.

Tijdens de pandemie brachten mensen meer tijd thuis door vanwege sluitingen en beperkingen, wat leidde tot meer snackgewoonten. Omdat RTE-popcorn een gemakkelijke en houdbare snack is, was er meer vraag naar omdat mensen op zoek gingen naar gemaksvoedsel terwijl ze binnenshuis bleven.

Ontvang een gratis PDF-voorbeeldbestand @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10424

Regionale analyse

Noord-Amerika is van oudsher een van de grootste markten voor RTE-popcorn. Vooral de Verenigde Staten hebben een gevestigde snackcultuur en een grote vraag naar gemaksvoeding, waaronder kant-en-klare popcorn.

Noord-Amerika profiteert van een sterke aanwezigheid van fabrikanten van kant-en-klare popcorn, een breed distributienetwerk en een gevarieerd aanbod aan smaken en variëteiten. De regio heeft ook een grote consumentenbasis, wat bijdraagt aan de omvang van de markt.

Naast Noord-Amerika zijn andere regio’s zoals Europa en Azië-Pacific ook sterk vertegenwoordigd in de markt voor kant-en-klare popcorn. Europa heeft een goed ontwikkelde snackmarkt, met landen als het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Frankrijk die een aanzienlijke vraag naar kant-en-klare popcorn laten zien. In de regio Azië-Pacific zien we in landen als China, Japan en India een groeiende voorkeur voor kant-en-klare snacks, waaronder popcorn.

Marktsegmentatie

De markt voor kant-en-klare popcorn is onderverdeeld in type, toepassing en kanaal.

Op basis van het type is de markt onderverdeeld in hartige kant-en-klare popcorn en zoete kant-en-klare popcorn.

Op basis van de toepassing is de markt onderverdeeld in huishoudelijke en commerciële sector.

Op basis van het kanaal is de markt onderverdeeld in winkelgebaseerd en niet-winkelgebaseerd.

Krijg toegang tot de details van het rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/rte-popcorn-market-10424

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn:

Conagra Brands Inc. (VS)

Amplify Snack Brands (VS)

Weaver Popcorn Company Inc. (VS)

Snyder’s-Lance. (VS)

Smartfoods Inc. (VS)

Wyandot Inc. (VS)

American Pop Corn Company. (VS)

PepsiCo (Frito-Lay) (Verenigde Staten)

Quinn Foods LLC. (VS)

Ontdek meer onderzoeksrapporten over Voeding, Dranken & door Market Research Future:

Ready-to-Eat Meals Market Research Report Information By Type (Rijst & Noedels, Salades, Gravies & Curry’s, Pasta & Pizza’s, Soepen en anderen), Distributiekanaal (Store-Based [Supermarkten & Hypermarkten, Convenience Stores en anderen] en Non-Store-Based) En Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, en Rest van de Wereld) – Marktvoorspelling tot 2030

Ready To Drink Market Research Report Informatie per type (probiotische dranken, sportdranken, energiedranken, vruchtensappen en andere), per distributiekanaal (winkelgebaseerd en niet-winkelgebaseerd) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2030.

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de invloed ervan op verschillende industrieën en waar nodig zullen we Covid19 Footprints in overweging nemen voor een betere analyse van de markt en industrieën. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street, 5Th Floor.

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

E-mail: [email protected]

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited),99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America
Keywords:  RTE Popcorn Market,RTE Popcorn,RTE Popcorn Market Share,RTE Popcorn Industry,Global RTE Popcorn Market,RTE Popcorn Market Research,RTE Popcorn Market Analysis,RTE Popcorn Market Size,RTE Popcorn Market Research Report,RTE Popcorn Market Forecast,RTE Popcorn Market Trends