header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor schaliegas wordt gedreven door een snel toenemende vraag naar aardgas als een schoner alternatief voor kolen en olie voor energieproductie, met een gezonde CAGR van ~5,90 tijdens de prognoseperiode van 2023 tot 2032.

Jul 13, 2023 4:57 PM ET

Verwacht wordt dat de wereldwijde markt voor schaliegas van 2023 tot 2032 een CAGR van ~5,90 zal laten zien en tegen 2032 een waarde van meer dan USD 96,8 miljard zal vertegenwoordigen.

De schaliegasmarkt verwijst naar de wereldwijde industrie die zich bezighoudt met de winning, productie en distributie van aardgas dat opgesloten zit in schalieformaties door middel van een proces dat ‘hydraulic fracturing’ of ‘fracking’ wordt genoemd. Schaliegas heeft zich ontpopt als een belangrijke bron van aardgas en biedt een alternatief voor conventionele gasreserves.

De COVID-19 pandemie had een aanzienlijke impact op de schaliegasmarkt. Aanvankelijk was er een afname van de vraag en de productie als gevolg van economische vertraging en beperkingen op reizen en industriële activiteiten.

Gratis Premium-voorbeeldrapport aanvragen:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/11778

Toen de wereld zich echter geleidelijk herstelde, nam de vraag naar aardgas toe, wat resulteerde in een heropleving van de schaliegasproductie. De pandemie benadrukte ook het belang van energiezekerheid en diversificatie, wat leidde tot voortdurende investeringen in de exploratie en ontwikkeling van schaliegas. Het post-pandemische tijdperk zal naar verwachting een gestage groei van de schaliegasmarkt laten zien, omdat landen schonere energiebronnen zoeken en streven naar energieonafhankelijkheid.

Belangrijkste spelers

  • Southwestern Energy Company
  • EQT Corporation
  • Equinor ASA
  • Repsol SA
  • SINOPEC
  • Chesapeake Energie Maatschappij
  • Shell PLC
  • Exxon Mobil Corporation
  • Chevron
  • PETROCHINA/Shs

Regionale analyse

Noord-Amerika, met name de Verenigde Staten, is een dominante speler op de markt, met enorme schaliegasreserves en gevestigde winningstechnieken. De regio heeft een aanzienlijke groei van de schaliegasproductie gekend en is een belangrijke exporteur van aardgas geworden. Europa is een andere belangrijke markt, met landen als Polen en het Verenigd Koninkrijk die hun schaliegaspotentieel onderzoeken. Azië-Pacific, met name China en Australië, heeft ook interesse getoond in de exploratie en productie van schaliegas. De regionale groei van de schaliegasmarkt wordt beïnvloed door factoren zoals geologische formaties, overheidsbeleid, ontwikkeling van infrastructuur en bezorgdheid over het milieu in verband met fracking.

Koop nu het beste onderzoeksrapport:

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=11778

Beperkingen op de schaliegasmarkt

Bezorgdheid over het milieu: Schaliegaswinningstechnieken, zoals hydraulisch fracken, hebben geleid tot bezorgdheid over het milieu vanwege hun mogelijke impact op watervoorraden, luchtkwaliteit en de uitstoot van broeikasgassen. Deze zorgen hebben in sommige regio’s geleid tot strenger toezicht, strengere milieuregels en publieke tegenstand tegen de ontwikkeling van schaliegas. Dergelijke beperkingen kunnen de groei van de schaliegasmarkt beperken.

Uitdagingen op het gebied van regelgeving: De schaliegasindustrie opereert binnen een complex regelgevend kader, met vergunningen en goedkeuringen die vereist zijn in verschillende stadia van exploratie, productie en transport. Het verkrijgen van deze vergunningen kan tijdrovend en duur zijn. Bovendien kunnen wijzigingen in de regelgeving, zoals strengere emissienormen of hogere belastingen, de operationele kosten verhogen en de winstgevendheid van schaliegasprojecten beïnvloeden.

Infrastructurele beperkingen: Schaliegasproductie vereist een goed ontwikkelde infrastructuur voor winning, verwerking en transport. In sommige gebieden is de bestaande infrastructuur mogelijk niet voldoende om de groei van schaliegasactiviteiten te ondersteunen. Het bouwen van nieuwe pijpleidingen, verwerkingsfaciliteiten en opslagcapaciteiten kan kapitaalintensief zijn en onderworpen aan hindernissen in de regelgeving en publieke tegenstand.

Volatiele gasprijzen: Schaliegasprijzen worden beïnvloed door verschillende factoren, waaronder de dynamiek van vraag en aanbod, geopolitieke gebeurtenissen en concurrentie van andere energiebronnen. Fluctuerende gasprijzen kunnen de winstgevendheid van schaliegasprojecten beïnvloeden, waardoor ze minder aantrekkelijk worden voor investeerders. Onzekerheid in de prijsstelling kan ook van invloed zijn op de langetermijnplanning en de levensvatbaarheid van projecten.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (128 pagina’s, grafieken, tabellen, figuren) Schaliegasmarkt -.

https://www.marketresearchfuture.com/reports/shale-gas-market-11778

Segmentatie van de markt

De wereldwijde schaliegasmarkt is onderverdeeld in technologie en eindgebruiker

Op basis van technologie: horizontale fracking, verticale fracking en roterende fracking

Op basis van eindgebruiker: residentieel, commercieel, industrieel, energieopwekking en transport

Gerelateerde artikelen:

Energy Retrofit Systems Market Research Report Informatie per product, toepassing en regio – marktvoorspelling tot 2032

Onderzoeksrapport overcryogene brandstoffen per eindgebruiker en per regio – marktvoorspelling tot 2032

Fosforzuur brandstofcel marktonderzoek rapport informatie per toepassing en per regio – marktvoorspelling tot 2032

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Contactgegevens:Contactgegevens: Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact Information:
Contact Information: Contact: Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 United States of America +1 628 258 0071 (US) +44 2035 002 764 (UK) Email: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Shale Gas,Shale Gas Market,Shale Gas Market Share,Shale Gas Market Research Report,Shale Gas Market Size,Shale Gas Market Trends