header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor suikervrije kauwgom wordt gedreven door een snel toenemende vraag van consumenten naar gezondere en caloriearme alternatieven voor traditionele kauwgom, met een gezonde CAGR van 5,2 tijdens de prognoseperiode van 2020 tot 2027.

Jul 13, 2023 10:00 AM ET

Inzichten inde markt voor kauwgom zonder suiker

Volgens de analyse van MRFR zal de markt voor suikervrije kauwgom naar verwachting een CAGR van 5,2 registreren van 2022 tot 2030 en een waarde vertegenwoordigen van meer dan USD 13.548,3 miljoen in 2030.

De suikervrije kauwgommarkt verwijst naar het segment van de kauwgomindustrie dat zich richt op de productie, marketing en verkoop van kauwgomproducten zonder toegevoegde suikers. Suikervrije kauwgom wordt meestal gezoet met alternatieve zoetstoffen zoals aspartaam, sucralose, xylitol of stevia.

Sugar-Free Chewing Gum Market (1)

De markt voor kauwgom zonder suiker heeft de afgelopen jaren een aanzienlijke groei doorgemaakt, gedreven door de toenemende vraag van consumenten naar gezondere alternatieven voor traditionele kauwgom die suiker bevat.

De COVID-19 pandemie had aanzienlijke gevolgen voor de suikervrije kauwgommarkt. De pandemie heeft de aandacht voor gezondheid en hygiëne vergroot, wat heeft geleid tot een toegenomen interesse van consumenten in producten die de mondgezondheid bevorderen. Suikervrije kauwgom, bekend om de voordelen voor mondhygiëne, heeft aan populariteit gewonnen als een gemakkelijke en toegankelijke optie voor het behouden van een frisse adem en een schone mond.

Ontvang een gratis PDF-voorbeeldbestand @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10400

Regionale analyse

De grootste regio in de markt voor suikervrije kauwgom is Noord-Amerika. Noord-Amerika en Europa zijn de dominante regio’s in termen van marktomvang en consumptie van suikervrije kauwgom.

Noord-Amerika, met name de Verenigde Staten, is een belangrijke markt voor suikervrije kauwgom. De regio heeft een grote gezondheidsbewuste bevolking die zich richt op wellness trends.

Europa, inclusief landen als Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk, heeft ook een aanzienlijke vraag naar suikervrije kauwgom. De regio kent een lange traditie van kauwgomconsumptie en heeft een gevestigde markt voor zowel traditionele als suikervrije kauwgomproducten.

Marktsegmentatie

De markt voor suikervrije kauwgom is onderverdeeld in type en kanaal.

Op basis van het type is de markt onderverdeeld in mint, kauwgom, fruit en kaneel.

Op basis van het kanaal is de markt onderverdeeld in winkelgebaseerd en niet-winkelgebaseerd.

Lees meer over de details van het rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/sugar-free-chewing-gum-market-10400

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn:

  • The Hershey Company (VS)
  • Perfetti Van Melle Group B.V. (Italië)
  • Lotte Corporation (Japan)
  • The PUR Company Inc (Canada)
  • Mars Incorporated (VS)
  • Health Made Easy Groep (VK)
  • Ferndale Confectionery Pty Ltd (Australië)
  • Ferrero SpA (Italië)
  • Verve Inc (VS)
  • Kraft Foods Inc (VS)
  • Wm. Wrigley Jr. Company (VS)
  • Topps Company Inc (VS)

Ontdek meer onderzoeksrapporten over Voeding, Dranken & Nutrition, door Market Research Future:

OnderzoeksrapportSuikervrije Chocolade Markt: Informatie per hoofdingrediënt (cacaobonen, suikervervanger, cacaoboter, vet & olie, cacaolikeur en anderen), per categorie (100% suikervrij en zonder toegevoegde suiker), per type (puur, melk en wit), per distributiekanaal (winkelgebaseerd en niet-winkelgebaseerd) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032.

Sugar-Free Confectionery Market Research Report Per Type (Snoep, Snoep, Noten, Chocolade, Kauwgom, Anderen), Per Verpakking (Zakje, Doosje, Anderen), Per Distributiekanaal (Winkelgebaseerd, Niet-Winkelgebaseerd), En Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, En Rest Van De Wereld) – Marktvoorspelling Tot 2030

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de invloed ervan op verschillende bedrijfstakken en waar nodig zullen we Covid19 Footprints in overweging nemen voor een betere analyse van de markt en bedrijfstakken. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street, 5Th Floor.

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

E-mail: [email protected]

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited),99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America
Keywords:  Sugar-Free Chewing Gum,Sugar-Free Chewing Gum Industry,Sugar-Free Chewing Gum Market Size,Sugar-Free Chewing Gum Market Share,Sugar-Free Chewing Gum Market Trends,Sugar-Free Chewing Gum Market Analysis,Sugar-Free Chewing Gum Market Demand,Sugar-Free Chewing Gum Market Uses,Global Sugar-Free Chewing Gum