header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor verankerde drones floreert met een ongelooflijke groei en zal naar verwachting een CAGR van 7 bereiken in 2030

Jul 13, 2023 1:00 PM ET

Toekomstig marktonderzoek

De markt voor verankerde drones zal naar verwachting een CAGR van ~7 registreren van 2022 tot 2030 en een waarde vertegenwoordigen van meer dan USD 193,66 miljoen in 2030.

De markt voor verankerde drones verwijst naar het industriële segment dat zich bezighoudt met de productie, verkoop en inzet van drones die zijn verankerd of verbonden met de grond door middel van een kabel of tuier. Deze drones zijn uitgerust met een energiebron en communicatieverbinding via de tuier, waardoor ze langer in de lucht kunnen blijven in vergelijking met traditionele drones die op batterijen werken.

De markt voor verankerde drones is de afgelopen jaren aanzienlijk gegroeid door de toenemende vraag naar luchttoezicht, openbare veiligheid en beveiliging, industriële inspecties en rampenbeheer. Deze drones vinden toepassingen in sectoren zoals wetshandhaving, defensie, olie en gas, nutsbedrijven, bouw en entertainment.

De COVID-19 pandemie had aanzienlijke gevolgen voor de markt van de vastgebonden drones. De pandemie benadrukte de behoefte aan contactloze operaties en verminderde menselijke interactie. Tethered drones, met hun vermogen om bewaking, monitoring en gegevensverzameling vanuit de lucht uit te voeren zonder directe menselijke tussenkomst, wonnen aanzienlijk aan populariteit. Ze werden gebruikt voor toepassingen zoals het bewaken van openbare ruimten, het afdwingen van sociale afstandsmaatregelen en het uitvoeren van thermische screenings, wat hielp om de verspreiding van het virus te beperken.

Gratis sample @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6743

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn Yuneec (China), Novadem (Frankrijk), CyPhy Works (VS), Drone Aviation (VS), Elistair (Frankrijk), Sky Technologies (VS), UAVTEK (VK), Hoverfly Technologies (VS), Azur Drones (Frankrijk), ECA Group (Frankrijk).

Marktsegmentatie

De markt voor verankerde drones is onderverdeeld in type technologie en toepassing.

Op basis van het type is de markt onderverdeeld in militaire drones en commerciële drones.

Op basis van de technologie is de markt onderverdeeld in sensoren, besturingssysteem, camera en batterij.

Op basis van de toepassing is de markt onderverdeeld in inspectie & monitoring, wetshandhaving, landmetingen en kartering.

Regionale analyse

Noord-Amerika is de grootste regio op de markt voor verankerde drones. Vooral de Verenigde Staten hebben een grote bijdrage geleverd aan de groei van de markt in deze regio. Noord-Amerika heeft een voortrekkersrol gespeeld op het gebied van technologische vooruitgang, waaronder de ontwikkeling en toepassing van dronetechnologieën.

Volledig rapport raadplegen @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/tethered-drones-market-6743

Met name de Verenigde Staten hebben een goed gevestigd regelgevend kader voor drones, wat de wijdverspreide toepassing ervan heeft vergemakkelijkt. De Federal Aviation Administration (FAA) heeft regelgeving geïmplementeerd die het commerciële gebruik van drones, waaronder vastgebonden drones, onder specifieke voorwaarden toestaat.

Gerelateerde rapporten:

Drone Payload Market Research Report Information By Type (EO/IR, Camera’s, Search and Rescue, Signal Intelligence, Electronics Intelligence, Communication Intelligence, Maritime Patrol Radar, Laser Sensors, CBRN Sensors, Optronics), By End-user (Defence and Commercial), By Application (Mapping and Surveying, Photography, Monitoring, Intelligence, Surveillance and Reconnaissance, Others) And By Region (North America, Europe, Asia-Pacific, And Rest Of The World) -Market Forecast Till 2032.

Anti-Drone Market Research Report Information Per Toepassing (Detectie Radar, EO/IR, Akoestiek, Anderen), Per Interdictie (Stoorzenders, Lasers, Anderen), Per Platform (Op de grond, Handheld, UAV gebaseerd) Per Eindgebruiker (Defensie, Commercieel) En Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, En Rest Van De Wereld) -Marktvoorspelling Tot 2030.

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en uitgebreide en nauwkeurige analyses biedt met betrekking tot verschillende markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het onderscheidende doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Ons marktonderzoek per product, dienst, technologie, toepassing, eindgebruiker en marktspeler voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stelt onze klanten in staat om meer te zien, meer te leren en meer te doen, en helpt zo uw belangrijkste vragen te beantwoorden.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.comFollow Ons: LinkedIn | Twitter

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Follow Us: LinkedIn | Twitter
Keywords:  Tethered Drones Market,Tethered Drones Market Size,Tethered Drones Market Share,Tethered Drones Market Trends,Tethered Drones Market Growth,Tethered Drones Market Analysis,Tethered Drones Market Forecast,Global Tethered Drones Market,Tethered Drones Market Report,Global Tethered Drones Market Report