header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De omvang en het aandeel van de Micro Server IC-markt zullen tegen 2030 groeien met een CAGR van 5,80%.

Jul 13, 2023 4:00 PM ET

Micro Server IC-marktinzichten

Volgens de analyse van MRFR zal de Micro Server IC-markt naar verwachting een CAGR van ~ 5,80 registreren van 2020 tot 2027 en een waarde vertegenwoordigen van meer dan USD 1,68 miljard in 2027. De microserver IC-markt (Integrated Circuit) verwijst naar de markt voor microprocessors en aanverwante chips die specifiek zijn ontworpen voor microservers. Microservers zijn compacte servers met een laag stroomverbruik die meestal worden gebruikt in datacenters en cloud computing-omgevingen om lichte werklasten of specifieke taken te verwerken. De IC-markt voor microservers heeft de afgelopen jaren een aanzienlijke groei doorgemaakt door de toenemende vraag naar energiezuinige en kosteneffectieve serveroplossingen. Deze servers worden vaak gebruikt in grootschalige datacenters waar behoefte is aan high-density computing en verbeterde energie-efficiëntie.

Download een volledige PDF op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10468

Belangrijkste spelers

  • Intel Corporation (VS)
  • ARM Holdings PLC (VK)
  • Hewlett Packard Enterprise (VS)
  • Quanta Computer Inc (Taiwan)
  • Applied Micro Circuits Corporation (VS)
  • Marvell Technology Group Ltd. (VK)
  • Cavium Inc. (VS)
  • Dell Technologies (VS)
  • Penguin Computing (VS)
  • Embedded Technology (Taiwan)
  • Fujitsu (Japan)
  • Super Micro Computer Inc (VS)

Regionale analyse

Noord-Amerika, met name de Verenigde Staten, is een toonaangevende regio als het gaat om de toepassing van IC’s voor microservers. De aanwezigheid van grote technologiebedrijven, een sterke infrastructuur voor cloud computing en een focus op energie-efficiëntie hebben bijgedragen aan de groei van de markt in deze regio.

De regio Azië-Stille Oceaan, met landen als China, Japan, Zuid-Korea en India, is getuige van een aanzienlijke groei in de microserver IC-markt. De vraag naar microservers in deze regio wordt gestimuleerd door de snelle uitbreiding van datacenters, de toenemende internetpenetratie en het gebruik van cloud-diensten.

Europa is een andere belangrijke markt voor microserver IC’s. Landen als Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk hebben een sterke aanwezigheid van datacenters en aanbieders van clouddiensten, wat de vraag naar microservers stimuleert. Bovendien sluit de focus van de Europese Unie op energie-efficiëntie en duurzaamheid goed aan bij de energiezuinige kenmerken van microservers.

Ontvang de volledige rapportgegevens@ https://www.marketresearchfuture.com/reports/micro-server-ic-market-10468

Micro Server IC-marktsegmentatie

De Micro Server IC-markt is onderverdeeld in componenten, processortypes en eindgebruikers.

Naar component: Hardware, Software

Processortype: Intel, ARM

Op toepassing: Webhosting en ondernemingen, analyse en cloudcomputing, randcomputing

Op eindgebruiker: Ondernemingen, Datacenters

Lees meer artikelen-

Geavanceerde meetinfrastructuur (AMI) marktonderzoeksrapport – voorspelling voor 2030

Onderzoeksrapport overindustriële roerwerken – Voorspelling 2030

Hypergeconvergeerde infrastructuur marktonderzoeksrapport – voorspelling tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Market Research Future 99 Hudson Street,5Th FloorNew York, New York 10013Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(US) 44 2035 002 764(UKEmail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK
Email: [email protected]
Keywords:  Micro Server IC Market,Micro Server IC Market Size,Micro Server IC Market Trends