header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De omvang van de markt voor verkoopautomatisering zal tegen 2030 naar verwachting USD 18,65 miljard bereiken met een AGR van 10 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Jul 13, 2023 12:00 AM ET

Marktonderzoek Toekomstige Inzichten

Volgens de analyse van MRFR zal de markt voor verkoopkrachtautomatisering van 2020 tot 2030 naar verwachting een CAGR van 10 laten zien en in 2030 een waarde vertegenwoordigen van meer dan 18,65 miljard USD. Deze groei wordt gestimuleerd door een aantal factoren, waaronder de toenemende adoptie van cloud-gebaseerde SFA-oplossingen, de groeiende vraag naar verkoopvoorspellingstoepassingen en het toenemende gebruik van kunstmatige intelligentie en machine learning in SFA-software.

Cloud-gebaseerde SFA-oplossingen worden steeds populairder, omdat ze een aantal voordelen bieden ten opzichte van traditionele oplossingen op locatie. Cloud-gebaseerde oplossingen zijn schaalbaarder en flexibeler, en ze zijn gemakkelijk toegankelijk vanaf elke locatie. Dit maakt ze ideaal voor bedrijven van alle groottes, en het is een belangrijke factor die de groei van de wereldwijde markt voor verkoopkrachtautomatisering stimuleert.

Klik hier om het beste rapport te krijgen op:
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4091

Omvang van het rapport over de markt voor verkoopkrachtautomatisering:

Rapport Metriek Details
Verwachte omzet in 2030 USD 18,65 miljard
Groeipercentage CAGR van 10 van 2020 tot 2030
Belangrijkste marktkansen De vraag naar verkoopkrachtautomatisering stijgt explosief
Belangrijkste marktfactoren Stijging in efficiëntie van werknemers
Toegenomen klanttevredenheid en vraag

De vraag naar toepassingen voor verkoopprognoses neemt ook toe, omdat bedrijven op zoek zijn naar manieren om hun verkoopprestaties te verbeteren. Toepassingen voor verkoopprognoses kunnen bedrijven helpen bij het identificeren van potentiële verkoopkansen, het bijhouden van hun voortgang en het nemen van betere beslissingen over de toewijzing van hun middelen.

AI en ML zorgen voor een revolutie in SFA-software en ze spelen ook een rol in de groei van de markt. AI en ML kunnen worden gebruikt om verschillende taken te automatiseren, zoals leadgeneratie, leadwaardering en verkoopvoorspellingen. Hierdoor kunnen verkopers zich richten op meer strategische activiteiten en kunnen bedrijven hun verkoopprestaties verbeteren.

Analyse van de concurrentie op de markt voor verkoopautomatisering

Belangrijke spelers in de sector die in het rapport over de markt voor Sales Force Automation worden geprofileerd, zijn onder andere:

  • Aptean Software Company (V.S.)
  • Bullhorn Inc.(V.S.)
  • Microsoft Corporation (V.S.)
  • NetSuite Inc. (VS)
  • Oracle Corporation (VS)
  • Pegasystems Inc. (VS)
  • Sage Group Plc. (V.K.)
  • Salesforce.com Inc. (VS)

Koop dit rapport (100 pagina’s PDF met inzichten, grafieken, tabellen en afbeeldingen):
https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=4091

Behandelde markt USP:

Markt Drivers:

De drijvende factoren voor de markt van Sales Force Automation zijn onder andere de toenemende behoefte aan efficiëntie en productiviteit van verkoopprocessen, de groeiende focus op klantrelatiebeheer en de toenemende toepassing van digitale transformatiestrategieën. Organisaties erkennen steeds meer het belang van het stroomlijnen van verkoopprocessen om de efficiëntie en productiviteit te maximaliseren. SFA-oplossingen automatiseren routinetaken, elimineren handmatige fouten en bieden realtime inzicht in de verkooppijplijn, zodat verkoopteams zich kunnen richten op activiteiten met een hoge toegevoegde waarde. Daarnaast is effectief klantrelatiebeheer een belangrijke factor in het stimuleren van verkoopgroei. SFA-tools zorgen voor een betere klantbetrokkenheid, maken gepersonaliseerde interacties mogelijk en verbeteren de nauwkeurigheid van de verkoopprognoses. Bovendien vereisen de digitale transformatie-initiatieven van bedrijven in verschillende sectoren robuuste verkoopautomatiseringstools om verkoopactiviteiten te optimaliseren, te integreren met andere bedrijfssystemen en gebruik te maken van datagestuurde inzichten.

Beperkingen in de markt:

Een belangrijke marktrestrictie voor de Sales Force Automation-markt is de weerstand tegen verandering en de uitdagingen die gepaard gaan met de goedkeuring en implementatie. Organisaties kunnen problemen ondervinden bij de integratie van SFA-oplossingen met bestaande systemen en processen, wat kan leiden tot vertragingen en complexiteit bij de implementatie. Bovendien kan de weerstand van verkoopteams bij het invoeren van nieuwe technologieën en veranderingen in hun workflows een succesvolle implementatie van SFA-oplossingen in de weg staan. Daarnaast kunnen zorgen over gegevensbeveiliging en privacy een uitdaging vormen, vooral in branches met strenge compliance-eisen. Organisaties moeten ervoor zorgen dat SFA-systemen voldoen aan de regelgeving voor gegevensbescherming en robuuste beveiligingsmaatregelen implementeren om de vertrouwelijkheid en integriteit van klantgegevens te behouden.

Ontvang de volledige rapportgegevens:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/sales-force-automation-market-4091

Segmentatie van de markt

Het MRFR-rapport geeft een uitgebreide segmentanalyse van de wereldwijde markt voor marketingautomatiseringssoftware op basis van inzet, toepassing, organisatiegrootte en verticale markt.

Op basis van inzet wordt de wereldwijde markt voor marketingautomatiseringssoftware gesegmenteerd in cloud en on-premise. Het cloudsegment zal de markt aanvoeren tijdens de prognoseperiode.

Naar toepassing is de wereldwijde markt voor marketingautomatiseringssoftware onderverdeeld in campagnebeheer, sociale-mediamarketing, inbound marketing, mobiele marketing, e-mailmarketing, digitale marketing en overige.

Naar organisatiegrootte is de wereldwijde markt voor marketingautomatiseringssoftware gesegmenteerd in grote ondernemingen en kleine & middelgrote ondernemingen (MKB). Hiervan zal het MKB de markt domineren tijdens de prognoseperiode.

Meest recente rapporten: –

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

We lanceren “Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak data-gedreven beslissingen met Wantstats

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Sales Force Automation Market,Sales Force Automation Market size,Sales Force Automation Market growth,Sales Force Automation Market share,Sales Force Automation Market trends