header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De Ricotta-markt wordt gedreven door een snel toenemende populariteit van de Italiaanse keuken en de wijdverspreide toepassing ervan met een gezonde CAGR van 5,3 tijdens de prognoseperiode van 2021 tot 2028.

Jul 13, 2023 10:00 AM ET

Marktonderzoek Toekomstige Inzichten

Volgens de analyse van MRFR zal de Ricotta-markt naar verwachting een CAGR van 5,3 registreren van 2021 tot 2028 en een waarde hebben van meer dan USD 873 miljoen in 2028.

De term ricotta markt verwijst niet naar een specifieke of algemeen erkende term of concept in de economie of handel. Het kan echter wel worden opgevat als een verwijzing naar de markt voor ricottakaas, een soort Italiaanse weikaas.

Ricotta Market

Factoren die de ricottamarkt kunnen beïnvloeden zijn de beschikbaarheid en kosten van grondstoffen (zoals melk of wei), productieprocessen, concurrentie tussen producenten, de vraag en voorkeuren van consumenten, prijsstelling, marketingstrategieën en regelgeving met betrekking tot voedselveiligheid en etikettering.

De COVID-19 pandemie had verschillende gevolgen voor de ricottamarkt. Afsluitingsmaatregelen, reisbeperkingen en verstoringen in transport- en logistieke netwerken hebben de toeleveringsketen voor ricottakaas beïnvloed. Dit kan leiden tot vertragingen in de productie, distributie en beschikbaarheid van het product in bepaalde regio’s.

Ontvang een gratis PDF-voorbeeldbestand @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10014

Regionale analyse

Italië is de grootste producent en consument van ricottakaas en is daarmee de belangrijkste regio voor de ricottamarkt. Ricotta kaas is diep geworteld in de Italiaanse keuken en wordt gebruikt in een groot aantal traditionele gerechten zoals cannoli, lasagne en ravioli. De vraag naar ricottakaas in Italië is aanzienlijk en het land heeft talrijke ricottaproducenten in de verschillende regio’s.

In de Verenigde Staten wordt ricotta kaas bijvoorbeeld veel gebruikt in Italiaans-Amerikaanse gerechten en is het gemakkelijk verkrijgbaar in supermarkten en speciaalzaken.

Hoewel Italië nog steeds de grootste regio is wat betreft ricottaconsumptie en -productie, heeft de populariteit van ricottakaas zich buiten de traditionele grenzen verspreid, wat heeft geleid tot een wereldwijde markt voor deze veelzijdige kaas.

Markt Segmentatie

De Ricotta Markt is onderverdeeld in type, eindgebruik en verkoopkanaal.

Op basis van het type is de markt onderverdeeld in melk, amandelen, cashewnoten en soja.

Op basis van het eindgebruik is de markt onderverdeeld in zuivel en veganistisch.

Op basis van het verkoopkanaal is de markt onderverdeeld in winkelverkoop en niet-winkelverkoop.

Lees meer over de details van het rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/ricotta-market-10014

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn:

  • Tofutti Brands Inc. (VS)
  • Calabro Cheese Co. (VS)
  • Crystal Farms (VS)
  • Lyrical Foods Inc. (VS)
  • Great Value (Italië)
  • Sargento Foods Incorporated (VS)
  • Lactalis American Group Inc. (VS)
  • Organic Valley (VS)
  • Granarolo S.p.A. (Italië)
  • Whole Foods Market IP. L.P. (VS)

Ontdek meer onderzoeksrapporten over Voeding, Dranken & Nutrition, door Market Research Future:

Low Fat Cheese Market Research Report Information Per Type (Feta, Ricotta, Mozzarella Sticks, en Harde Kaas), Per Distributiekanaal (Food Retail en Food Service) En Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, en Rest van de Wereld) – Marktvoorspelling tot 2032

Onderzoeksrapport overde markt voor niet-zuivelproducten per producttype (Mozzarella, Parmezaanse kaas, Cheddar, roomkaas en andere), per bron (soja, amandel, kokosnoot, rijst en andere), per distributiekanaal (winkelgebaseerd en niet-winkelgebaseerd) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de invloed ervan op verschillende industrieën en waar nodig zullen we Covid19 Footprints in overweging nemen voor een betere analyse van de markt en industrieën. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street, 5Th Floor.

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

E-mail: [email protected]

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited),99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America
Keywords:  Ricotta Market,Ricotta,Ricotta Market Share,Ricotta Industry,Global Ricotta Market,Ricotta Market Research,Ricotta Market Analysis,Ricotta Market Size,Ricotta Market Research Report,Ricotta Market Forecast,Ricotta Market Trends