header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De vraag, toekomst, drijfveren, reikwijdte en prognose van de markt voor elektromotoren tot 2031

Jul 13, 2023 6:37 PM ET

Elektrische motoren marktanalyse:

Het aandeel van de wereldwijde markt voor elektromotoren zal naar verwachting 214,96 miljard dollar bedragen in 2031, met een CAGR van 5,32 tijdens de prognoseperiode (2023-2031).

Toekomstige inzichten van marktonderzoek

Het bewustzijn van milieubescherming en de focus om de ecologische voetafdruk te verkleinen zal de markt voor elektromotoren waarschijnlijk stimuleren. De markt voor elektromotoren wordt ook direct gedreven door het radicale tempo van commercialisering en industrialisering, waardoor de geleidingsactiviteiten over de hele wereld toenemen, vooral in de regio Azië-Pacific. Hierdoor is de vraag naar industriële apparatuur toegenomen, wat de vraag naar elektromotoren over de hele wereld verder zal vergroten.

Download gratis het PDF-voorbeeldrapport:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2376

Covid-19 Impact op de markt voor elektromotoren

Verstoring in de toeleveringsketen: De wereldwijde lockdowns en bewegingsbeperkingen hebben de wereldwijde toeleveringsketen voor elektromotoren verstoord. Productiefaciliteiten werden gedwongen te sluiten of op verminderde capaciteit te werken, wat leidde tot vertragingen in de productie en levering van elektromotoren.

Daling van de vraag: De economische vertraging veroorzaakt door de pandemie resulteerde in een daling van de vraag naar elektromotoren in verschillende sectoren. Sectoren zoals de auto-industrie, luchtvaart en industriële productie, die grote afnemers zijn van elektromotoren, ondervonden een aanzienlijke terugval. Dit leidde tot een daling van het aantal bestellingen en een lagere verkoop voor fabrikanten van elektromotoren.

Verschuiving in productie en focus: Veel fabrikanten van elektromotoren moesten hun productielijnen aanpassen om essentiële items zoals medische apparatuur en ventilatoren te produceren om te voldoen aan de dringende behoeften in de gezondheidszorg tijdens de pandemie. Deze verschuiving in productieprioriteiten beïnvloedde de beschikbaarheid en productie van elektromotoren verder.

Rapport op maat aanvragen:

https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/2376

Verstoringen in de toeleveringsketen voor grondstoffen: De pandemie verstoorde de wereldwijde toeleveringsketens voor grondstoffen die nodig zijn voor de productie van elektromotoren. Tekorten en prijsschommelingen van materialen zoals zeldzame aardmetalen, koper en staal beïnvloedden de productiecapaciteit en verhoogden de productiekosten voor fabrikanten van elektromotoren.

Marktsegmentatie:

Elektromotoren Spanningsvooruitzichten: Tot 1 kV, 1 kV – 6,6 kV, Boven 6,6 kV

Elektromotoren Vooruitzichten uitgangsvermogen: Tot 1 pk, Boven 1 pk

Elektromotoren eindgebruiker vooruitzichten: Industrieel, commercieel, woningen, landbouw, transport

Aankoop Premium Electric Motors Market Research Report:

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=2376

Regionale analyse

De regionale analyse van de markt voor elektromotoren toont aan dat Azië-Pacific een goede groei doormaakt tijdens de prognoseperiode vanwege de snelle industrialisatie en commercialisatie in de regio.

Belangrijke spelers:

ABB Ltd (Zwitserland), Siemens AG (Duitsland), General Electric (VS), Nidec Motor Corporation (Japan), Denso Corporation (Japan), Allied Motion Technologies Inc. (VS), Ametek, Inc. (VS), Robert Bosch GmbH (Duitsland), Emerson Electric Co. (VS), Hitachi, Ltd. (Japan), Johnson Electric Holdings Co. (Japan), Johnson Electric Holdings Limited (China), Rockwell Automation, Inc. (VS), WEG S.A. (Brazilië), ARC Systems, Inc. (VS), Toshiba Corporation (Japan).

Bekijk de details van het rapport voor meer informatie:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/electric-motors-market-2376

Over:

Market Research Future® (onderdeel van WantStats Research and Media Pvt. Ltd.) heeft gespecialiseerde onderzoeksanalisten op het gebied van Aerospace & Defense, Automotive, C & M, Energy & Power, F & B, Healthcare & Pharmaceutical, ICT, Industrial Equipment, Packaging Construction & Mining en Semiconductor.

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de eigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de laatste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie te ondernemen op basis van deze aspecten.

Contact:Market Research Future99 Hudson Street,5Th FloorNew York, New York 10013Verenigde Staten van AmerikaVerkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK)E-mail: [email protected]


Keywords:  Electric Motors Market,Electric Motors Market Size,Electric Motors Market Scope,Electric Motors Market Demand,Electric Motors Market Trends,Electric Motors Market Share,Electric Motors Market Growth