header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De wereldwijde markt voor beveiligingssoftware in de telecomsector is USD 15,45 miljard waard en groeit met 11,42 AGR tegen 2030 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Jul 13, 2023 3:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstige Inzichten

De markt voor beveiligingssoftware in de telecomsector verwijst naar de gespecialiseerde softwareoplossingen die zijn ontworpen om de telecomsector te beschermen tegen verschillende bedreigingen voor de veiligheid, zoals cyberaanvallen, datalekken, zwakke plekken in het netwerk en fraude. Deze oplossingen voor beveiligingssoftware helpen bij de beveiliging van telecomnetwerken, infrastructuur en klantgegevens, waardoor de integriteit, vertrouwelijkheid en beschikbaarheid van communicatiediensten wordt gegarandeerd. De COVID-19 pandemie heeft een aanzienlijke impact gehad op de markt voor beveiligingssoftware in telecom.

Volgens de analyse van MRFR zal de wereldwijde markt voor beveiligingssoftware in de telecomsector naar verwachting een CAGR van ~11,42% registreren van 2022 tot 2030 en een waarde vertegenwoordigen van meer dan USD 15,45 miljard in 2030.

Met de toegenomen afhankelijkheid van digitale communicatie en werk op afstand tijdens de pandemie, werd de telecomsector geconfronteerd met verhoogde risico’s op het gebied van cyberbeveiliging. De toename van online activiteiten en de snelle inzet van oplossingen voor connectiviteit op afstand creëerden nieuwe kwetsbaarheden die dreigingsactoren probeerden uit te buiten. Telecombedrijven moesten hun beveiligingsmaatregelen aanscherpen en investeren in geavanceerde oplossingen voor beveiligingssoftware om hun netwerken en klantgegevens te beschermen. Er was meer vraag naar oplossingen zoals netwerkbewaking, detectie van en respons op bedreigingen, identiteits- en toegangsbeheer en gegevensversleuteling.

Download gratis voorbeeldbrochure –
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6961

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn

  • IBM Corporation (VS)
  • Dell Inc (VS)
  • Symantec Corporation (VS)
  • Trend Micro (Japan)
  • Check Point (VS)
  • CyberArk (Israël)
  • Oracle Corporation (VS)
  • Imperva (VS)
  • F-Secure (Finland)
  • Qualys (VS),
  • HP Enterprise Development LP (VS)
  • Forcepoint (VS),
  • FireEye (VS),
  • Fortinet (VS),
  • Microsoft Corporation (VS)
  • Amazon Web Services (VS)

Koop nu het Premium Onderzoeksrapport – Krijg Uitgebreid Marktinzicht.

Regionale analyse

Noord-Amerika domineert de markt voor beveiligingssoftware in telecom, gedreven door de aanwezigheid van grote telecombedrijven en geavanceerde cyberbeveiligingscapaciteiten. Europa heeft een aanzienlijk aandeel in de markt, gedreven door strenge regelgeving voor gegevensbescherming en de noodzaak om te voldoen aan privacystandaarden. De regio Azië-Pacific is getuige van een snelle groei in de markt voor beveiligingssoftware in telecom, aangewakkerd door de toenemende digitalisering van de telecommunicatiesector en de stijgende cyberdreigingen.

Latijns-Amerika kent ook groei in de markt, omdat telecombedrijven het belang inzien van het beschermen van hun netwerken en klantgegevens tegen zich ontwikkelende beveiligingsrisico’s. In het Midden-Oosten en Afrika wordt geleidelijk overgeschakeld op beveiligingssoftware in de telecomindustrie, gedreven door de noodzaak om de cyberbeveiligingsmaatregelen te verbeteren en de kritieke communicatie-infrastructuur te beschermen.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport (101 pagina’s, grafieken, tabellen, figuren) over de wereldwijde markt voor beveiligingssoftware in de telecomsector –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/security-software-telecom-market-6961

Markt Segmentatie

De Wereldwijde Telecom Beveiligingssoftware markt is onderverdeeld in Beveiligingstype en Inzetmodus

  • Beveiligingstype: Netwerk Beveiliging, Endpoint Beveiliging, Applicatie Beveiliging en Cloud Beveiliging
  • Inzetmodus: Cloud en On-Premises

Blader door meer Informatie- en Communicatietechnologie Onderzoeksrapporten.

Verwante rapporten

Containerbeveiligingsmarkt – De eindgebruiker van de containerbeveiligingsmarkt zal naar verwachting groeien van USD 1,9 miljard in 2023 tot USD 9,8 miljard in 2032

Commerce as a Service (CaaS)-markt – De Deployment Type van de Commerce as a Service (CaaS)-markt zal naar verwachting groeien van USD 2,8 miljard in 2023 tot USD 26,4 miljard in 2032.

Grensoverschrijdende B2C e-commercemarkt – De grensoverschrijdende B2C e-commercemarkt Betaalmethode zal naar verwachting groeien van USD 954,9 miljard in 2023 tot USD 6585,3 miljard in 2032.

Investment Banking-markt De Investment Banking-markt zal naar verwachting groeien van USD 169,8 miljard in 2023 tot USD 335,8 miljard in 2032.

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we“Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak datagestuurde beslissingen met Wantstats.

Neem contact met ons op:Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Global Security Software in Telecom Market,Security Software in Telecom Market,Security Software in Telecom Market Size,Security Software in Telecom Market Share,Security Software in Telecom Market Growth