header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De wereldwijde markt voor neuromorfe chips zal tegen 2027 USD 1.560,3 miljoen bereiken, met een CAGR van 11,7 tijdens de voorspellingsperiode 2020-2027.

Jul 13, 2023 4:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstige Inzichten

Volgens de analyse van MRFR zal de wereldwijde markt voor neuromorfe chips naar verwachting een CAGR van ~11,7 registreren van 2020 tot 2027 en een waarde vertegenwoordigen van meer dan USD 1.560,3 miljoen in 2027.

De markt voor neuromorfe chips verwijst naar de markt voor gespecialiseerde computerchips die zijn ontworpen om de structuur en functionaliteit van het menselijk brein na te bootsen. Deze chips worden gebouwd met architecturen en algoritmen die geïnspireerd zijn op de neurale netwerken van de hersenen, waardoor ze gegevens op een zeer efficiënte en parallelle manier kunnen verwerken en analyseren. De COVID-19 pandemie heeft zowel positieve als negatieve gevolgen gehad voor de markt van neuromorfe chips. Aan de ene kant heeft de pandemie de vraag naar geavanceerde technologieën vergroot op gebieden zoals gezondheidszorg, robotica en autonome voertuigen, waar neuromorfe chips een belangrijke rol kunnen spelen. Dit heeft geleid tot meer interesse en investeringen in de ontwikkeling en toepassing van deze chips. Aan de andere kant heeft de pandemie wereldwijde toeleveringsketens en productieprocessen verstoord, wat heeft geleid tot uitdagingen in de productie en distributie van neuromorfe chips. De beperkingen op internationaal reizen en de sluiting van productiefaciliteiten hebben geleid tot vertragingen in de ontwikkeling en implementatie van chips. Daarnaast heeft de economische onzekerheid als gevolg van de pandemie het algehele investeringslandschap beïnvloed, wat een impact kan hebben op de beschikbare financiering voor onderzoek en ontwikkeling van neuromorfe chips.

Neuromorfe chip marktspelers

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn

  • Hewlett Packard Enterprise
  • Samsung Electronics Limited
  • Intel Corp.
  • HRL Laboratories, LLC
  • General Vision Inc.
  • Toegepast hersenonderzoek Inc.
  • Brain chip Holdings Ltd.
  • aiCTX AG
  • Qualcomm, IBM
  • Nepes Corp.
  • Innatera
  • MemComputing
  • INSTAR Robotics
  • Ceryx Medical en Koniku

Ontvang een gratis proefexemplaar@ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10516

Regionale analyse van demarkt voor neuromorfe chips

De markt voor neuromorfe chips is wereldwijd aanwezig, waarbij verschillende regio’s bijdragen aan de groei en ontwikkeling. Noord-Amerika heeft een aanzienlijk aandeel in de markt door de aanwezigheid van grote spelers, vooruitgang in onderzoek naar kunstmatige intelligentie (AI) en investeringen in opkomende technologieën. Europa is ook een belangrijke regio, gedreven door de sterke focus op AI-onderzoek en -ontwikkeling, samen met overheidsinitiatieven om innovatie te bevorderen. De regio Azië-Pacific maakt een aanzienlijke groei door vanwege de toenemende toepassing van AI-technologieën, investeringen in de productie van halfgeleiders en de aanwezigheid van prominente technologiebedrijven. Daarnaast hebben het Midden-Oosten en Afrika, samen met Latijns-Amerika, ook potentieel voor marktexpansie door de groeiende interesse in AI en de vooruitgang in de halfgeleiderindustrie.

Koop nu het eersteklas onderzoeksrapport: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=10516

Neuromorfe chip marktsegmentatie

De wereldwijde markt voor Neuromorfe chips is onderverdeeld in toepassingen en verticale toepassingen

Naar toepassing: Beeldherkenning, Signaalherkenning en Datamining

Verticaal: Lucht- en ruimtevaart & Defensie, IT & Telecom, Automobielindustrie, Medisch, Industrieel en anderen

Korting controleren @

https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/-10516

Gerelateerde rapporten:

Haptisch Technologie Marktonderzoeksrapport – Wereldwijde voorspelling tot 2027

Holografische Display Marktonderzoeksrapport – Wereldwijde voorspelling tot 2030

Ultrafast Laser-marktonderzoeksrapport Wereldwijde voorspelling tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Neem contact met ons op:Market Research Future®,99 Hudson Street, 5Th Floor,New York, New York 10013,Verenigde Staten van AmerikaTelefoon: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK)E-mail: [email protected]


Keywords:  Neuromorphic chip Market,Neuromorphic chip Market Trends,Neuromorphic chip Market Growth