header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Dynamiek, segmentatie en concurrentieanalyse van de markt voor elektrische tweewielers 2022-2030

Jul 13, 2023 4:29 PM ET

Overzicht van de markt:

De omvang van de markt voor elektrische tweewielers zal zich naar verwachting ontwikkelen tot 100215,04 miljoen miljard eenheden in 2030, met een CAGR van 34,57 tijdens het verwachte tijdsbestek (2023 – 2030). De wereldwijde markt voor Elektrische tweewieler markt wordt verondersteld een snelle ontwikkeling waar te nemen tijdens het verwachte tijdsbestek. Azië-Pacific wordt verondersteld de markt voor elektrische fietsen te beheersen door de aanwezigheid van China, India en Japan.

De markt voor elektrische tweewielers is gevormd door deze krachten en er wordt voorspeld dat ze de verdere expansie zullen stimuleren. Andere moeilijkheden die bedrijven in de elektrische tweewieler sector kunnen ondervinden zijn de hoge initiële kosten en zorgen over het gebrek aan oplaadstations. Alle aspecten van de industrie komen aan bod in de informatie in het onderzoek naar de markt voor elektrische tweewielers. Het rapport bevat groeivoorspellingen van analisten die onderzoek doen naar de markt voor elektrische tweewielers en zij adviseren marktdeelnemers om hun bedrijfsplannen aan te passen in het licht van deze verwachtingen.

Gratis Premium rapport ontvangen:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5456

De belangrijkste bedrijven op de markt voor elektrische tweewielers zijn

  • Jiangsu Xinri E-Vehicle Co. Ltd (China)
  • Ampere Voertuigen (India)
  • Vmoto Limited (Australië)
  • Hero Electric (India)
  • GOVECS AG (Duitsland)
  • Energica Motor Company S.p.A. (Italië)
  • Niu International (China)
  • China Zhongneng Vehicle Group Co (China)
  • Zero Motorcycles Inc (VS)
  • Wuxi YADEA Export-Import Co. Ltd (China)

Markt Segmentatie:

De wereldwijde elektrische tweewielermarkt is onderverdeeld naar type, batterijtype en spanning. De elektrische fiets markt is onderverdeeld in de elektrische fiets en elektrische fiets op basis van type. De elektrische fiets sectie had het grootste stuk van de taart in 2018 als de elektrische fiets wordt over het algemeen gebruikt.

Per accutype is de wereldwijde elektrische fiets markt onderverdeeld in vast bijtend lood, lithium-deeltjes en andere. Het gedeelte met vast bijtend lood vertegenwoordigde het grootste deel van de taart in 2018. Bovendien zijn deze accu’s praktischer dan andere soorten en staan ze bekend als “ondersteuningsvrije” accu’s. Ze zijn onderhoudsarm en accuvriendelijk. Het zijn onderhoudsarme en batterijgevoede vaste loodcorrosieve batterijen.

De vaste loodcorrosieve accu’s zijn verkrijgbaar in alle vormen, voltages, ampères en maten. Vaste loodcorrosieve accu’s zijn “vast” geclassificeerd op grond van het feit dat ze doorgaans geen rekening houden met de uitzetting of het verlies van vloeistof. Dergelijke factoren worden verondersteld de ontwikkeling van de vaste loodcorrosieve sectie te stimuleren tijdens het verwachte tijdsbestek.

Op basis van spanning wordt de elektrische fiets markt onderverdeeld in 24V, 36V, 48V en meer dan 48V. De 48V-sectie had in 2018 het grootste marktaandeel. De belangstelling voor snelle elektrische fietsen neemt toe dankzij de zich ontwikkelende acculimiet en een verminderde belasting van de accu’s, wat naar verwachting de ontwikkeling van het 48V-segment in de wereldwijde elektrische fietsmarkt zal stimuleren.

Regionale analyse:

Per district is de wereldwijde elektrische tweewielermarkt onderverdeeld in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. In 2018 had Europa het op een na grootste aandeel in de totale industrie van de wereldwijde markt voor elektrische fietsen. De consistente inspanningen van de overheid om de gasuitstoot te verminderen, zullen de belangstelling voor elektrische fietsen in de regio tijdens de verwachte periode doen toenemen – de inspanningen van de fabrikanten van eigen bodem om lichtere en energiezuinigere fietsoplossingen voor de kopers te configureren.

Industrienieuws:

Mei 2021-Ola is goed op weg om e-bikes te verhandelen aan wereldwijde zakelijke sectoren deze financiële.

Mei 2021-Een Italiaanse organisatie, Benelli, heeft een andere elektrische fiets op de markt gebracht, Dong, die klein is en een opmerkelijk plan heeft.

April 2021-Gogoro, een Taiwanese markt voor elektrische fietsen, gaat in zee met Hero MotoCorp in India voor het delen van accu’s in de grootste cruisermarkt ter wereld.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/electric-two-wheeler-market-5456

Onderzoeksrapporten

Markt voor uitschakeling op afstand van voertuigen @

https://www.marketresearchfuture.com/reports/remote-vehicle-shutdown-market-4664

Markt voor autonome noodremsystemen@

https://www.marketresearchfuture.com/reports/autonomous-emergency-braking-system-market-4665

Automotive Lane Warning System-markt@

https://www.marketresearchfuture.com/reports/automotive-lane-warning-system-market-4667

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken per product, dienst, technologie, toepassing, eindgebruiker en marktspeler voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om uw belangrijkste vragen te beantwoorden.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

Hudson Street 99,

5Th Floor New York,

NY 10013 Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)

E-mail: [email protected]

Website: https: //www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Electric Two-Wheeler Market,Electric Two-Wheeler Market size,Electric Two-Wheeler Market share,Electric Two-Wheeler Market growth,Electric Two-Wheeler Market trend,Electric Two-Wheeler Market report,Electric Two-Wheeler Market insights