header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Een revolutie in de bouw: Onthulling van de groeiende markt voor gelamineerd fineerhout voor sterkere, duurzame constructies

Jul 13, 2023 9:00 PM ET

Marktoverzicht:

De omvang van de markt voor gelamineerd fineerhout werd in 2021 geschat op USD 3154,9 miljoen, volgens de inzichten van toekomstig marktonderzoek. De markt voor gelamineerd fineerhout zal naar verwachting stijgen van USD 3577,65 miljoen in 2022 tot USD 8627,60 miljoen in 2030, met een CAGR van 4,72% in de loop van de prognoseperiode (2022 – 2030).

Het gebruik van nieuwe bouwprojecten neemt toe in de residentiële, commerciële en infrastructuursectoren – de primaire markten voor gelamineerd fineerhout – als gevolg van stijgende inkomensniveaus en de groeiende wereldbevolking.

Er worden meer nieuwe bouwprojecten gestart in de residentiële, commerciële en infrastructuursectoren als gevolg van stijgende inkomensniveaus en een toenemende wereldbevolking. Dit is een van de belangrijkste elementen die de industrie van gelamineerd fineerhout beïnvloeden. De bouw van LVL vergt minder tijd dan die van traditionele materialen zoals baksteen en beton, wat de totale verkoop verhoogt. Dit is te wijten aan het feit dat het sneller wordt geïnstalleerd en sneller krimpt.

Bovendien wordt er zware lijm gebruikt om LVL te produceren, wat voordelen biedt zoals waterdichtheid en weerstand tegen virussen, insecten en schimmels naast stabiliteit en sterkte. Elk van deze elementen zorgt voor optimistische marktvooruitzichten. Bovendien oefenen verschillende overheden druk uit op eindgebruikers omdat het LVL productieproces ecologisch gunstig is.

om over te schakelen op deze houten panelen. De stijgende woningbouwactiviteit en de groeiende residentiële, niet-residentiële en infrastructuurprojecten als gevolg van de verstedelijking en de bevolkingstoename zijn de belangrijkste drijfveren voor de expansie van de bouwsector. LVL is een soort samengesteld houtproduct waarbij lijm wordt gebruikt om talrijke dunne houtlagen samen te voegen. LVL-producten worden vaak gebruikt in de woning- en utiliteitsbouw als een kostenefficiënt alternatief.

LVL wordt gebruikt om huisbalken, betonbekistingen, steigerplanken, gordingen, tralieliggers en andere bouwonderdelen te maken. Het gebruik van LVL in de woning- en utiliteitsbouw groeit, wat de markt voor gelamineerd fineerhout stimuleert. Het gebruik van LVL in de productie van grote geprefabriceerde gebouwen en unieke houten woningen is toegenomen omdat het talrijke positieve structurele kwaliteiten heeft. In een van de twee onderzoeken naar de vastgoedmarkt die in januari 2022 werden uitgevoerd, bleek dat 89 procent van de respondenten vakantiewoningen, appartementen in de stad en bungalows hoger waardeerde dan luxe commercieel vastgoed. De meest gewilde prijsklasse voor een weelderige stadswoning of villa lag volgens 69% van de respondenten tussen USD 13 en USD 34 miljoen.

10% van de kopers wil tot USD 35 miljoen uitgeven aan een aankoop, terwijl 21% dat wil doen. Om sneller reizen mogelijk te maken, zal bijvoorbeeld de PM Gati Shaki Master Pian voor snelwegen worden geïmplementeerd in 2022-2033. Het netwerk van nationale snelwegen zou in 2022-2030 met 25.000 kilometer worden uitgebreid tegen een kostprijs van INR 20.000 crore. Daarom is de laminering verbeterd.

De wereldwijde markt CAGR voor fineerhout in de afgelopen jaren. De wereldwijde bedrijfsinfrastructuur wordt echter aangedreven door de snelle industrialisatie en verstedelijking in de geprojecteerde periode. De uitbreiding van de investeringsinfrastructuur en de renovatie van bestaande projectfaciliteiten zullen naar verwachting ook een belangrijke bijdrage leveren aan de groei van de inkomsten van de markt voor gelamineerd fineerhout.

Download hier de link naar het gratis voorbeeldrapport @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10360

Regionale perspectieven van de markt:

Het rapport splitst de markten op per regio, waaronder Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. De markt voor gelamineerd fineerhout in Noord-Amerika bereikte 1302,9 miljoen USD in 2021 en zal naar verwachting stijgen met een aanzienlijke CAGR tijdens de onderzoeksperiode. Noord-Amerika heeft een enorm potentieel voor LVL door het toegenomen gebruik van hout in de bouwsector. Verwacht wordt dat de Verenigde Staten de grootste markt in Noord-Amerika zullen zijn. De vooruitzichten voor houtbouw in Noord-Amerika voor de komende jaren zijn nog optimistischer als gevolg van een sterke economie en vastgoedmarkt.

Ook de Verenigde Staten, Canada, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Italië, Spanje, China, Japan, India, Australië, Zuid-Korea en Brazilië behoren tot de belangrijke landen die zijn onderzocht in de studie naar de markt voor gelamineerd fineerhout. Om redenen als groeiende bezorgdheid over het milieu, grotere interesse in kosteneffectieve ontwikkeling en de noodzaak om de huidige infrastructuur te herstellen, heeft Europa het op één na grootste marktaandeel voor gelamineerd fineerhout. De markt voor gelamineerd hout in Duitsland had het grootste marktaandeel, terwijl de markt voor gelamineerd hout in het Verenigd Koninkrijk de snelste groei kende op het Europese continent. Van 2022 tot 2030 zal de markt voor gelamineerd fineerhout in Azië-Pacific naar verwachting de snelste groei in CAGR kennen.

Infrastructurele ontwikkelingen zullen naar verwachting de vraag naar gelamineerd fineer timmerhout en hardhouten interieurs en exterieurs stimuleren. Als gevolg van verschillende geografische gebeurtenissen en natuurrampen, zoals aardbevingen, overstromingen, tsunami’s en aanhoudende regen, is het verbruikspotentieel voor hout in Azië ook toegenomen. Mensen bouwen hun huizen nu met houten materialen omdat ze beter bestand zijn tegen natuurrampen, minder duur zijn om te installeren en minder onderhoud vergen. De meeste bedrijven willen graag meer houtproducerende bedrijven zien opduiken in de regio, waardoor de kans groter wordt dat ze de hele wereld overgaan. De regio profiteert van lagere grond- en productiekosten, lagere arbeidskosten en gemakkelijkere toegang tot grondstoffen, die allemaal bijdragen aan de wereldwijde uitbreiding van bedrijven.

Bovendien had de Chinese markt voor gelamineerd fineerhout het grootste marktaandeel, terwijl de markt voor gelamineerd Pacific timmerhout in India de snelste expansie kende.

NU KOPEN Rapport Link Hier @

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=10360

Marktsegment:

Gelamineerd fineerhout en gelamineerd hout zijn twee productsegmenten van de wereldwijde markt voor gelamineerd fineerhout (LSL). Met een aandeel van ongeveer 55% in de inkomsten van de wereldwijde markt voor gelamineerd fineerhout in 2021, had het segment van gelamineerd fineerhout met kruisverband het grootste aandeel. De snelle verstedelijking in opkomende landen is een belangrijke factor die de vooruitgang van de markt voor gelamineerd fineerhout stimuleert.

Residentiële en commerciële gebouwen maken deel uit van de segmentatie van de wereldwijde markt voor gelamineerd fineerhout. Residentiële gebouwen hadden het grootste deel van de markt in 2021 in handen en zullen naar verwachting het snelst groeien tijdens de prognoseperiode. 2022-2030.

Er is veel vraag naar gelamineerd fineerhout in de residentiële sector in opkomende landen als gevolg van de snelle verstedelijking van deze landen en het toenemende gebruik ervan als dragende structuren in de bouw van muren, vloeren en daken. Al deze elementen stimuleren de groei van de markt voor gelamineerd fineerhout. De categorie met de snelste groei was de commerciële bouw. Door zijn uitzonderlijke sterkte, uitstekende dimensiestabiliteit en impactbuigende eigenschappen wordt gelamineerd fineerhout steeds vaker gebruikt in structurele toepassingen.

Belangrijkste spelers:

De volgende bedrijven zijn belangrijke spelers: Forest and Wood Products Australia Lid (gevestigd in Melbourne), Metsa ‘Board Oyj (Nederland), Modem Lumber Technology Ltd. (Moskou), Weyerhae en Metsa ‘Board Oyj (Nederland). (Moskou), Weyerhaeuser Company Lid. (Verenigde Staten), Nelson Pine Industries Limited (Wellington), Clarke Veneers & Plywood (Verenigde Staten), Murphy Company (Verenigde Staten), Brisco Manufacturing Ltd. (ML) (Canada), Roseburg (Verenigde Staten), en ‘MJB Wood Group, Inc. (VS).

Blader door meer actuele marktrapporten:

Markt voor samengestelde leistenen daken https://www.marketresearchfuture.com/reports/composite-slate-roofing-market-4506

Bouwlasermarkt https://www.marketresearchfuture.com/reports/construction-lasers-market-6481

Gevelmarkt https://www.marketresearchfuture.com/reports/facades-market-7076

Nodulair gietijzeren buizen markt https://www.marketresearchfuture.com/reports/metal-pipes-market-7740

Metalen Buizen Markt https://www.marketresearchfuture.com/reports/ductile-iron-pipes-market-7599

Markt voor autoclaafgeharde cellenbeton https://www.marketresearchfuture.com/reports/laminated-veneer-lumber-market-10360

Gelamineerd fineer timmerhout (LVL) markt https://www.marketresearchfuture.com/reports/autoclaved-aerated-concrete-market-8648

Market Research Future® 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Phone: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK) E-mail: [email protected]


Keywords:  Laminated Veneer Lumber Market,Laminated Veneer Lumber Market share,Laminated Veneer Lumber Market size,Laminated Veneer Lumber Market trends,Laminated Veneer Lumber Market analysis,Laminated Veneer Lumber Market forecast,Laminated Veneer Lumber Market overview,Laminated Veneer Lumber Market research,Laminated Veneer Lumber Market demand,Laminated Veneer Lumber Market growth