header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Future Insights: De omvang van de markt voor sociaal-emotioneel leren (SEL) zal naar schatting USD 10,2 miljard bereiken, met 23,40 AGR in 2030

Jul 13, 2023 11:00 PM ET

Synopsis van de markt voor sociaal en emotioneel leren (SEL):

De wereldwijde markt voor sociaal en emotioneel leren (SEL) zal zich naar schatting ontwikkelen met een CAGR van 23,40 van 2022 tot 2030. De waarde van de SEL-markt bedroeg in 2022 2,4 miljard USD en zal naar verwachting oplopen tot 10,2 miljard USD in 2030.

De reden achter de snelle stijging van de SEL-markt is om leerlingen beter te maken en hen te laten uitblinken in hun favoriete vakgebieden. Door sociaal en emotioneel leren kan een individu zelfbeheersing, interpersoonlijke vaardigheden, zelfbewustzijn, enz. leren. Dit alles zal hen helpen bij het vinden van een goede baan en het kiezen van een betere carrière voor zichzelf.

Het ontbreken van een goede infrastructuur is de enige beperking in dit proces, maar technologieën zoals augmented reality en virtual reality bieden studenten de mogelijkheid om beter te leren.

Ontvang een exclusief voorbeeld van het onderzoeksrapport op:
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10811

Concurrentielandschap van de markt voor sociaal-emotioneel leren (SEL):

De toonaangevende bedrijven in de sector voor sociaal en emotioneel leren (SEL) zijn onder andere.

  • Committee for Children (VS)
  • EVERFI (VS)
  • Nearpod (VS)
  • Illuminate Education (VS)
  • Panorama Onderwijs (VS)
  • Hero K12 (VS)
  • Playworks (VS)

Belangrijkste drijfveren van de markt:

De belangrijkste drijfveren van de SEL-markt zijn

Groeiend bewustzijn van het belang van SEL: Er is een groeiend bewustzijn onder ouders, opvoeders en beleidsmakers van het belang van SEL. Studies hebben aangetoond dat SEL programma’s kunnen helpen om schoolprestaties te verbeteren, probleemgedrag te verminderen en sociaal-emotionele competentie te vergroten.

Toegenomen investeringen in SEL-programma’s: Overheden en particuliere organisaties investeren steeds meer in SEL-programma’s. Dit komt door de groeiende erkenning van de voordelen van SEL voor individuen, scholen en gemeenschappen.

Technologische vooruitgang: Technologische vooruitgang maakt het eenvoudiger om SEL-programma’s aan te bieden. Er zijn nu bijvoorbeeld een aantal online en mobiele SEL programma’s beschikbaar.

Koop dit rapport (100 pagina’s PDF met inzichten, grafieken, tabellen en figuren):
https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=10811

Segmentatie van de markt voor sociaal en emotioneel leren (SEL):

De SEL-markt is onderverdeeld naar component, type, eindgebruiker en regio.

Naar component: De markt is onderverdeeld in oplossingen en diensten. Oplossingen omvatten software, games en assessments. Diensten omvatten professionele ontwikkeling, training en consulting.

Naar type: De markt is onderverdeeld in schoolgebaseerde en gemeenschapsgebaseerde programma’s. Schoolgebonden programma’s worden in scholen uitgevoerd, terwijl gemeenschapsgebonden programma’s in gemeenschapsomgevingen worden uitgevoerd, zoals naschoolse programma’s en jeugdcentra.

Naar eindgebruiker: De markt is onderverdeeld in scholen, bedrijven en overheidsinstellingen. Scholen zijn de grootste eindgebruikers van SEL programma’s. Bedrijven gebruiken SEL programma’s steeds vaker om hun werknemers te trainen. Overheidsinstellingen gebruiken SEL programma’s om het welzijn van hun burgers te verbeteren.

Regionale analyse:

De SEL-markt is per regio onderverdeeld in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten & Afrika. Noord-Amerika is de grootste markt voor SEL, gevolgd door Europa en Azië-Pacific. De groei van de markt in Noord-Amerika wordt gestimuleerd door het toenemende bewustzijn van het belang van SEL en de toegenomen investeringen in SEL-programma’s.

Volledige rapportgegevens:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/social-and-emotional-learning-sel-market-10811

Social and Emotional Learning (SEL) Market Latest Industry Updates (mei 2021):

Panorama Education, een toonaangevende leverancier van SEL-beoordelingen en -middelen, kondigde aan dat het $ 60 miljoen had opgehaald in een Serie C-financieringsronde. Deze financiering zal naar verwachting de ontwikkeling van zijn SEL-platform versnellen en zijn aanwezigheid op de onderwijsmarkt uitbreiden. Het platform van het bedrijf helpt scholen en opvoeders bij het beoordelen en bevorderen van de sociale en emotionele ontwikkeling van leerlingen. De financiering zal naar verwachting innovatie en groei in de SEL-markt stimuleren.

De financiering zal naar verwachting innovatie en groei in de SEL-markt stimuleren: –

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we “Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak data-gedreven beslissingen met Wantstats.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Social and Emotional Learning (SEL) Market,SEL Market,Social and Emotional Learning Industry,Social and Emotional Learning (SEL) Market Application,Social and Emotional Learning (SEL) Market Size,Social and Emotional Learning (SEL) Market Share