header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Het marktaandeel van Photo Booth/Kiosk zal naar verwachting groeien met een CAGR van 9,7% tegen 2030

Jul 13, 2023 1:00 PM ET

Inzichten in de Fotobooth/Kiosk Markt

Volgens de analyse van MRFR zal de Photo Booth/Kiosk-markt naar verwachting een CAGR van ~ 9,7 registreren van 2022 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD 7.472,4 miljoen in 2030. De markt van fotohokjes en -kiosken verwijst naar het industriële segment dat de productie, verkoop en verhuur van fotohokjes of -kiosken omvat waarmee mensen foto’s kunnen nemen of op foto’s gebaseerde ervaringen kunnen creëren. Deze cabines of kiosken zijn meestal uitgerust met camera’s, printers en software om foto’s vast te leggen en te verwerken. De fotohokjes/kiosk-industrie heeft in de loop der jaren een aanzienlijke groei doorgemaakt, gedreven door verschillende factoren zoals de stijgende vraag naar interactieve en ervaringsgerichte marketing, de toenemende populariteit van op foto’s gebaseerde sociale mediaplatforms en de groeiende evenementen- en entertainmentindustrie. Fotohokjes en kiosken worden vaak gezien op bruiloften, feesten, bedrijfsevenementen, beurzen, pretparken en winkels.

Ontvang een volledige PDF @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/11030

Belangrijkste spelers

  • Eastman Kodak Company (Kodak) (VS) ,
  • Olea Kiosks Inc (VS) ,
  • Dai Nippon Printing Co Ltd (Japan) ,
  • Fujifilm Holdings Corporation (Japan).

Regionale analyse

De markt van fotohokjes/kiosken in Noord-Amerika is goed gevestigd en zeer competitief. De Verenigde Staten en Canada leveren de grootste bijdrage aan de markt, gedreven door de populariteit van evenementen zoals bruiloften, feesten en bedrijfsfuncties. Technologische vooruitgang, zoals integratie van sociale media en aanpasbare functies, hebben de groei van de markt gestimuleerd. De toenemende vraag naar ervaringsmarketing en merkactivaties heeft ook de toepassing van fotohokjes/kiosken voor promotionele evenementen gestimuleerd.

Europa is sterk vertegenwoordigd in de markt van fotohokjes/kiosken, met landen als het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Frankrijk aan de leiding. De marktgroei wordt gedreven door een combinatie van sociale evenementen, toerisme en detailhandel. Fotohokjes/kiosken zijn vaak te vinden op bruiloften, toeristische attracties, winkelcentra en uitgaansgelegenheden. De markt is getuige geweest van innovaties op het gebied van augmented reality (AR) functies en interactieve touchscreen interfaces.

De regio Azië-Pacific vertegenwoordigt een belangrijke groeikans voor de markt van fotohokjes/kiosken. Landen als China, Japan, Zuid-Korea en India hebben de vraag zien stijgen door de groeiende populariteit van sociale evenementen en de invloed van de westerse cultuur. Toenemende besteedbare inkomens en een grote jonge bevolking dragen bij aan de groei van de markt. Digitale vooruitgang, zoals hogeresolutiecamera’s, instant printing en mogelijkheden om foto’s te delen, hebben de marktacceptatie gestimuleerd.

Ontvang de volledige rapportgegevens@ https://www.marketresearchfuture.com/reports/photo-booth-kiosk-market-11030

Markt Segmentatie

De Photo Booth/Kiosk-markt is onderverdeeld in type en toepassing.

Naar producttype: Photo Booth {Open Air Photo Booths, Enclosed Photo Booths, Mirror Photo Booths} en Photo Kiosk {Mini Photo Kiosks, Photo Kiosks Stands}.

Naar toepassing: Farmaceutische winkels, kruidenierswinkels, elektronicawinkels en anderen

Lees meer artikelen-

OnderzoeksrapportFysieke Beveiligingsmarkt – Voorspelling 2030

Onderzoeksrapport overde markt voor material-handlingrobots – Wereldwijde prognose tot 2027

Next Generation Biometrics marktonderzoeksrapport voorspeld tot 2027

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Market Research Future 99 Hudson Street,5Th FloorNew York, New York 10013Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(US) 44 2035 002 764(UKEmail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK
Email: [email protected]
Keywords:  Photo Booth/Kiosk Market,Photo Booth/Kiosk Market Size,Photo Booth/Kiosk Market Share