header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Het marktaandeel van preklinische CRO’s zal naar verwachting tegen 2032 een gezonde waarde bereiken van USD 10,3 miljard bij een AGR van 7,2

Jul 13, 2023 1:06 PM ET

Informatie over het marktonderzoek van preklinische CRO’s per dienst (toxicologisch onderzoek, bioanalyse en geneesmiddelenmetabolisme- en farmacokinetische (DMPK) studies), toepassing (oncologie, aandoeningen van het centrale zenuwstelsel (CZS), hart- en vaatziekten, immunologische aandoeningen, ademhalingsziekten, infectieziekten, diabetes), eindgebruiker (farmaceutische en biofarmaceutische industrieën, bedrijven voor medische hulpmiddelen en academische instellingen) – voorspelling tot 2032.

Volgens de analyse van MRFR zal de markt voor preklinische CRO’s van 2023 tot 2032 naar verwachting een CAGR van 7,2 registreren en tegen 2032 een waarde van meer dan USD 10,3 miljard vertegenwoordigen. De markt voor preklinische contractonderzoeksorganisaties (CRO’s) verwijst naar de industrie die zich bezighoudt met het leveren van uitbestede onderzoeksdiensten aan farmaceutische bedrijven, biotechnologiebedrijven en bedrijven in medische hulpmiddelen tijdens de preklinische stadia van de ontwikkeling van geneesmiddelen. Preklinische studies worden uitgevoerd voordat een nieuw medicijn of medisch product wordt getest op mensen, en ze omvatten verschillende experimenten en beoordelingen om de veiligheid, werkzaamheid en potentiële toxiciteit van de verbinding te bepalen.

De markt voor preklinische CRO’s heeft de afgelopen jaren een aanzienlijke groei doorgemaakt als gevolg van verschillende factoren. Farmaceutische en biotechnologische bedrijven besteden preklinisch onderzoek steeds vaker uit aan CRO’s om toegang te krijgen tot gespecialiseerde expertise, geavanceerde technologieën en kosteneffectieve oplossingen.

De COVID-19 pandemie had een aanzienlijke impact op de markt voor preklinische CRO’s. De pandemie veroorzaakte verstoringen in de activiteiten van preklinische CRO’s. Reisbeperkingen, sociale afstandsmaatregelen en lockdowns beïnvloedden de mogelijkheid om experimenten uit te voeren, toegang te krijgen tot laboratoriumfaciliteiten en dierstudies te beheren. Deze verstoringen leidden tot vertragingen in de tijdlijnen voor onderzoek en beïnvloedden de algehele productiviteit van preklinische CRO’s.

Download de gratis PDF-brochure op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7274

Vooruitzichten voor de concurrentie:

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn:

  • Eurofins Scientific
  • PRA Health Sciences, Inc.
  • Wuxi AppTec
  • Medpace, Inc.
  • Charles River Laboratories International, Inc.
  • ICON PLC
  • SGA SA
  • Intertek Group Plc (IGP)
  • LABCORP
  • Crown Bioscience

Marktsegmentatie

De markt voor preklinische CRO’s is onderverdeeld in type en toepassing.

Op basis van het type is de markt onderverdeeld in toxicologische tests en bioanalyse en geneesmiddelenmetabolisme en farmacokinetische studies.

Op basis van de toepassing is de markt onderverdeeld in oncologie, aandoeningen van het centrale zenuwstelsel, hart- en vaatziekten, immunologische aandoeningen en ademhalingsaandoeningen.

Diepgaand marktonderzoeksrapport (125 pagina’s) over preklinische CRO:https://www.marketresearchfuture.com/reports/preclinical-cro-market-7274

Regionale analyse

De grootste regio in de markt voor preklinische CRO’s (Contract Research Organization) is Noord-Amerika. Noord-Amerika is de thuisbasis van een groot aantal farmaceutische en biotechnologische bedrijven, waaronder veel multinationals. Deze bedrijven stimuleren de vraag naar preklinische onderzoeksdiensten, waardoor een robuuste markt voor CRO’s ontstaat.

Noord-Amerika heeft gevestigde regelgevende kaders voor het ontwikkelen en testen van medicijnen, inclusief preklinische studies. De Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) en Health Canada staan bekend om hun strenge regelgevende normen en vereisten. CRO’s in Noord-Amerika hebben expertise in het navigeren door deze regelgevende processen, waardoor ze aantrekkelijke partners zijn voor bedrijven die naleving van de regelgeving nastreven.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorgindustrie door Market Research Future:

ADME Toxicology Testing Market Research Report, per Methode (Cellular Assay, Ex-vivo), Technologie (Celcultuur, Biochemische Analyse, Moleculaire Beeldvorming), Toepassing (Systemisch, Nierlijk), Eindgebruiker (Ziekenhuis & Kliniek, Diagnostisch Centrum)- Forecast Till 2030

Infectieziekten Marktonderzoeksrapport Informatie Per Type (Virale Ziekten, Bacteriële Ziekten) Behandeling (Antibacteriële, Antischimmelmiddelen, Antivirale middelen) Eindgebruikers (Ziekenhuizen & Klinieken, Detailhandelsapotheken) – Prognose tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (VK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Preclinical CRO Market,Preclinical CRO Market Share,Preclinical CRO Market Trends,Preclinical CRO Market Outlook,Preclinical CRO Market Insights,Preclinical CRO Market Growth,Preclinical CRO Market Size,Preclinical CRO Market Overview,Preclinical CRO Market Research