header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Kraanrailtoepassingen in havens, spoorwegen en fabrieken tot 2030

Jul 13, 2023 5:00 PM ET

De wereldwijde kraanrailmarkt zal naar verwachting een AGR van ~7,89 registreren tussen 2021 en 2030 en een geschatte waarde van USD 71,19 miljard bereiken in 2030.

Nieuws uit de sector

  • In mei 2018 introduceerde Konecranes, een wereldleider in de hijsindustrie, de Konecranes RailQ Runway Survey, een toonaangevende railanalyse die gebruikmaakt van een op afstand bediende robot en een totaalstation, evenals een visuele inspectie, om een diepgaande beoordeling te geven van de uitlijning en conditie van de kraanrails.RailQ biedt informatie over overspanning, rechtheid, hoogte en rail-tot-rail hoogte aan kraaneigenaren. Het kan op bijna elke baan worden uitgevoerd, inclusief die gebruikt worden door bovenloop-, haven- en houtwerfkranen.
  • In maart 2021 tekende Konecranes een contract voor de levering van twee eco-efficiënte Konecranes Gottwald Model 7 mobiele havenkranen aan Tincan Island Container Terminal Limited (TICT) in Lagos, Nigeria. De order laat zien dat Konecranes zich inzet om klanten en industrieën te helpen groeien en transformeren, zodat ze efficiënter, duurzamer en veiliger kunnen werken.

Vraag een gratis monster aan @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10193

In 2020 droeg Azië-Pacific aanzienlijk bij aan de kraanrailmarkt in termen van aandeel: MRFR

De wereldwijde markt voor kraanrails is gesegmenteerd op basis van producttype, toepassing en regio. Op basis van producttype is de wereldwijde kraanrailmarkt onderverdeeld in portaalkranen, portaalkranen, stapelaars/recuperkranen, stadiondaken en torenkranen op rails. De kraanrailmarkt kan worden onderverdeeld in vier categorieën op basis van draagvermogen: rail van minder dan 70 kg/m, rail van 70 tot 90 kg/m, rail van 90 tot 120 kg/m en rail van meer dan 120 kg/m.

Op basis van de toepassing kan de wereldwijde kraanrailmarkt worden onderverdeeld in de industriële sector, de maritieme sector, de logistieke sector, de mijnbouwsector en andere. Door de wereldwijde economische crisis heeft de bouwsector de afgelopen jaren grote veranderingen doorgemaakt, wat heeft geleid tot een inkrimping van de industrie in ontwikkelde economieën.

Op basis van regio is de kraanrailmarkt onderverdeeld in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, het Midden-Oosten, Afrika en Zuid-Amerika. India en China leiden de kraanrailmarkt in Azië-Pacific, waar de kraanindustrie bloeit, wat de vraag naar kraanrails stimuleert.

Praat met analist: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_schedule_call/10193

Vraag naar uw specifieke bedrijfsprofiel en aangepaste rapporten op landniveau.

Belangrijke deelnemers in de kraanrailindustrie zijn Ansteel (China), BaoTou Steel (China), EVRAZ (VK), ArcelorMittal (Luxemburg), SAIL (Delhi), L.B. Foster (Pittsburgh), Wuhan Iron and Steel (Changqian), NSSMC (Japan), British Steel (VK), JSPL (Delhi), Hebei Yongyang (Handan, Hebei), Gantrex (België), Bemo Rail (Warmenhuizen), Atlantic Track (Chicago), Harmer Steel (Canada) en Metinvest (Oekraïne).

Dit onderzoeksrapport biedt inzicht in verschillende analyseniveaus, zoals industrieanalyse en marktaandeelanalyse voor de belangrijkste concurrenten in de sector, samen met hun profielen. Het helpt ook bij het bestuderen van de doelsegmenten door uitzicht te bieden op de opkomende en snelgroeiende segmenten. De marktgegevens omvatten de basisbeoordeling van de concurrentiescenario’s en -strategieën in de wereldwijde kraanrailmarkt, inclusief snelgroeiende regio’s en/of landen en politieke en economische omgevingen. Het projectrapport biedt verder zowel historische marktwaarden als prijs- en kostenanalyses.

Bekijk de rapportgegevens op https://www.marketresearchfuture.com/reports/crane-rail-market-10193

Blader door gerelateerde rapporten:

Fiber Drum Market Research Report – Wereldwijde voorspelling voor 2032

Onderzoeksrapport over demarkt voor flexibele verpakkingslijm – Wereldwijde prognose tot 2032

Onderzoeksrapport overvijfdepartijlogistiek (5PL) – Wereldwijde prognose tot 2032

Onderzoeksrapport overde markt voor drankenkartons – Wereldwijde prognose tot 2032

Transit Packaging marktonderzoeksrapport – Wereldwijde prognose tot 2032

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research Consulting Services. Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar componenten, toepassingen, logistiek en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Contact:Market Research Future®99 Hudson Street,5Th FloorNew York, New York 10013Verenigde Staten van AmerikaTelefoon: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK)E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Crane Rail,Crane Rail Market,Crane Rail Industry,Crane Rail Market Size,Crane Rail Market Share,Crane Rail Market Growth,Crane Rail Market Trends