header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Kunststoffen voor de bouw: Verbetering van duurzaamheid en prestaties in bouwmaterialen

Jul 13, 2023 4:00 PM ET

Markt

Market Research Future (MRFR) voorziet een sterke groei voor de bouwplasticmarkt tussen 2021 en 2027 (evaluatieperiode). Het rapport bevat een analyse van de impact van COVID-19, samen met alle uitgebreide belangrijke ontwikkelingen in de markt na de uitbraak van het coronavirus.

Een proefexemplaar van het rapport vindt u op: https: //www.marketresearchfuture.com/sample_request/7171

Belangrijkste drijfveren en barrières

De groeiende wereldbevolking in combinatie met de toenemende verstedelijking geeft een sterke impuls aan de wereldwijde markt. Bovendien zal de markt voor bouwplastic de komende jaren sterk groeien door de toename van verschillende overheidsinitiatieven voor de ontwikkeling van bouwstructuren. Een ander gunstig aspect is de enorme vooruitgang op het gebied van materialen en technologie, waardoor de productiekosten zijn gedaald en de algehele infrastructuur is verbeterd. Met de versoepeling van regelgeving en barrières en de daaruit voortvloeiende toename van buitenlandse investeringen, zal de markt in opkomende landen naar verwachting zeer lucratief groeien in de komende jaren.

Gezien het onderhoudsarme aspect van bouwplastic, kiezen veel bouwers, ontwerpers en architecten ervoor voor hun bouwprojecten in plaats van andere materialen. De vraag naar producten in de bouw zal de komende jaren sterk toenemen, omdat steeds meer leveranciers kosteneffectieve en brandwerende kunststoffen beginnen aan te bieden. De stijgende vraag naar verschillende soorten bouwplastic, zoals geëxpandeerd polystyreen (EPS), polyvinylchloride (PVC) en polyethyleen in HVAC-, leiding- en vloertoepassingen, zal de bouwplasticmarkt in de beoordelingsperiode ook ten goede komen.

Solvay SA, Borealis AG, DuPont, The Dow Chemical Company, Trinseo en BASF SE zijn enkele van de marktleiders die zich bezighouden met capaciteitsuitbreiding om de aanzienlijke kansen wereldwijd te benutten. Ze houden zich ook bezig met overnames en fusies, in combinatie met uitgebreid onderzoek & ontwikkeling, wat leidt tot een toenemende introductie van verbeterde producten op de markt die helpt een groter aantal consumenten aan te trekken.

In augustus 2020 ontwikkelde Penn Color bijvoorbeeld een UV-versterker op de markt. Dit is een innovatieve formulering van UV-stabilisatoren die de verweringsprestaties van pvc en geëxtrudeerde profielen helpt te verbeteren wanneer ze eraan worden toegevoegd.

Belangrijke kansen

In de loop der jaren is er een aanzienlijke toename geweest in de bouw van groene gebouwen, samen met een stijgend verbruik van gerecycleerde kunststof en kunststofafval in de bouwsector om het stortprobleem aan te pakken. Deze factor wordt gezien als een uitstekende kans voor de gerenommeerde leveranciers in de bouwplasticmarkt in de komende jaren.

Praat met analist: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_schedule_call/7171

Inzicht in segmenten

De bouwplasticindustrie kan worden gesegmenteerd op basis van type, toepassing en eindgebruik.

De belangrijkste soorten bouwplastic zijn polyethyleen, polyvinylchloride (PVC), polyurethaan, polypropyleen, polystyreen, polycarbonaat en andere.

De op toepassingen gebaseerde marktsegmenten zijn ramen, muren, leidingen, vloeren, dakbedekking, isolatie en andere.

Enkele van de belangrijkste eindgebruiksectoren in de wereldwijde markt zijn commerciële bouw, renovatie en wederopbouw en woningbouw.

Regionale vooruitzichten

De markt is geografisch onderverdeeld in Europa, Zuid-Amerika, Noord-Amerika, MEA/Midden-Oosten & Afrika en Azië-Pacific/APAC.

Sinds 2017 is de APAC-markt ongeslagen gebleven en wordt aanzienlijk ondersteund door factoren zoals de dramatische toename van infrastructurele activiteiten in de afgelopen jaren. Enkele van de zich snelst ontwikkelende landen zoals India, Thailand, Vietnam, Indonesië en Maleisië dragen in toenemende mate bij aan de groei van de markt, met maximale bouwactiviteiten in deze landen en de overheid die in dit opzicht ruimschoots ondersteuning biedt.

Noord-Amerika is een van de leidende markten voor bouwplastic en kan in de nabije toekomst verdere groei verwachten omdat de prevalentie van groene gebouwen in een veelbelovend tempo toeneemt. De lucratieve bouwsector in Canada en de VS draagt ook bij aan de aantrekkelijkheid van de markt, terwijl de toename in renovatie en opwaardering van bestaande gebouwen helpt bij het genereren van inkomsten. Van enkele van de meest gerenommeerde handelsgroepen op de markt, zoals de Plastics Industry Association en de National Association of Plastic Industries, is bekend dat ze actief initiatieven nemen die de ontwikkeling van kunststoffen stimuleren, wat een sterke stimulans is voor de regionale markt.

Blader door het volledige rapport: https://www.marketresearchfuture.com/reports/construction-plastics-market-7171

Gerenommeerde spelers

Enkele van de bekendste bedrijven die actief zijn in de kunststoffenindustrie voor de bouw zijn Trinseo (VS), Solvay SA (België), BASF SE (Duitsland), DowDuPont (VS), B & F Plastics, Inc. (VS), SABIC (Saoedi-Arabië), PetroChina Ltd (China), Arkema (Frankrijk), Borealis AG (Oostenrijk), Cork Plastics (VS), om er maar een paar te noemen.

Blader door meer rapporten:

Poly (Butyleen Adipaat-Co-Tereftalaat) Marktonderzoeksrapport – Wereldwijde prognose tot 2032

Onderzoeksrapport over demarkt voor technische keramiek – Wereldwijde voorspelling voor 2032

Onderzoeksrapport over detoulene markt – Wereldwijde voorspelling voor 2032

Onderzoeksrapport over demarkt voor fosfortrichloride – Wereldwijde voorspellingen voor 2032

Geregenereerd rubber marktonderzoeksrapport – Wereldwijde prognose tot 2032

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research Consulting Services. Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar componenten, toepassingen, logistiek en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Contact:Market Research Future®99 Hudson Street,5Th FloorNew York, New York 10013Verenigde Staten van AmerikaTelefoon: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Construction Plastics,Construction Plastics Market,Construction Plastics Industry,Construction Plastics Market Size,Construction Plastics Market Share,Construction Plastics Market Growth