header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Toekomstige groeivooruitzichten: Insurtech marktomvang zal 264,9 miljard dollar bereiken, met een CAGR van 53,50 y 2030

Jul 13, 2023 11:00 PM ET

Overzicht van de markt:

Volgens een uitgebreid onderzoeksrapport van Market Research Future (MRFR), Insurtech Market Information By Type, By Service, By Technology, By End User and Region – Forecast till 2030″, zou de Insurtech-markt tussen 2022 en 2030 met 53,50¾ kunnen groeien. De marktomvang zal tegen het einde van het jaar 2030 ongeveer 264,9 miljard USD bedragen.

Insurtech marktoverzicht:

Insurtech, een portmanteau van “verzekering” en “technologie”, verwijst naar het gebruik van technologische innovaties om een digitale transformatie in de verzekeringssector te bewerkstelligen. Insurtech-bedrijven maken gebruik van geavanceerde technologieën zoals kunstmatige intelligentie, blockchain, big data analytics en cloud computing om verzekeringsprocessen te stroomlijnen, de klantervaring te verbeteren en de operationele efficiëntie te verhogen. Het doel is om de traditionele verzekeringssector te moderniseren en revolutioneren door innovatieve oplossingen te introduceren en traditionele bedrijfsmodellen te verstoren.

Klik hier voor een voorbeeldrapport:
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/11712

Insurtech wordt op verschillende gebieden binnen het verzekeringsecosysteem toegepast. Het omvat digitale platforms voor verzekeringsdistributie, online polisbeheer en acceptatie, automatisering van schadeafhandeling, tools voor risicobeoordeling en -beheer, gepersonaliseerde klantenbetrokkenheid en geavanceerde gegevensanalyse voor prijsstelling en fraudedetectie.

Concurrentielandschap van de markt:

De toonaangevende bedrijven in de sector van de onderwaterrobotica zijn onder andere.

  • Damco Groep
  • DXC Technologie Bedrijf
  • Insurance Technology Services
  • Majesco
  • Oscar Verzekeringen
  • Quantemplate
  • Shift Technologie
  • Wipro Beperkt
  • Zhongan Verzekeringen.

Mei 2031

DXC Technology Company kondigde in mei 2023 een strategische samenwerking aan met een toonaangevend insurtech-bedrijf voor de lancering van een AI-gestuurd platform voor schadebeheer. Dit platform is bedoeld om het schadebehandelingsproces te automatiseren en te stroomlijnen, zodat verzekeraars de efficiëntie kunnen verbeteren, de kosten kunnen verlagen en de klanttevredenheid kunnen vergroten.

Koop dit rapport (128 pagina’s PDF met inzichten, grafieken, tabellen en afbeeldingen):
https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=11712

Behandelde markt USP:

Markt Drivers:

De insurtech-markt wordt gedreven door verschillende belangrijke factoren. Ten eerste heeft de toenemende vraag naar gepersonaliseerde verzekeringsproducten en -diensten verzekeraars ertoe aangezet om technologiegedreven oplossingen te implementeren die aangepaste dekkingsopties bieden op basis van individuele behoeften en risicoprofielen. Ten tweede stelt de toenemende toepassing van geavanceerde technologieën, zoals kunstmatige intelligentie en machine learning, verzekeraars in staat om data-analyse te gebruiken voor nauwkeurige risicobeoordeling, fraudedetectie en verbeterde acceptatieprocessen. Tot slot heeft de opkomst van digitale platforms en mobiele apps de manier veranderd waarop verzekeringen worden gedistribueerd en toegankelijk zijn, wat gemak en naadloze klantervaringen oplevert.

Beperkingen in de markt:

De insurtech-markt heeft te maken met bepaalde beperkingen. Een belangrijke uitdaging is de weerstand tegen verandering binnen traditionele verzekeringsorganisaties. Verouderde systemen, complexe regelgeving en culturele barrières kunnen de toepassing van innovatieve insurtech-oplossingen belemmeren. Bovendien vormen zorgen over dataprivacy en -beveiliging en naleving van de regelgeving belangrijke uitdagingen voor insurtech-bedrijven.

COVID 19 Analyse:

De COVID-19 pandemie had een diepgaande impact op de insurtech-markt. De crisis benadrukte het belang van digitalisering en diensten op afstand in de verzekeringssector. Verzekeraars werden gedwongen om snel digitale oplossingen te implementeren om klanten op afstand te bedienen en claims efficiënt te verwerken. De pandemie werkte als een katalysator voor de adoptie van insurtech-oplossingen, met meer aandacht voor automatisering, contactloze transacties en online klantenbetrokkenheid. Naarmate de wereld overgaat naar een post-pandemisch scenario, zal de insurtech-markt naar verwachting zijn opwaartse trend voortzetten nu verzekeraars de waarde van digitale transformatie en klantgerichte benaderingen inzien.

Krijg de volledige rapportgegevens:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/insurtech-market-11712

Marktsegmentatie:

Naar type

Het type in de markt omvat Auto, Zakelijk, Gezondheid, Thuis, Speciaal, Reizen en Overige

Naar service

De service in de markt omvat Consulting, Support & Onderhoud, en Managed Services

Op technologie

De technologie in de markt omvat Blockchain, Cloud Computing, IoT, Machine Learning, Robo Advisory en anderen

Naar eindgebruik

De eindgebruiker in de markt omvat Automotive, BFSI, Overheid, Gezondheidszorg, Productie, Detailhandel, Transport en anderen

Regionaal inzicht

Noord-Amerika, met name de Verenigde Staten, leidt de insurtech markt wereldwijd. De regio profiteert van een volwassen verzekeringssector, een sterke technologische infrastructuur en een grote vraag van consumenten naar digitale verzekeringsoplossingen. De Verenigde Staten heeft een grote en gevestigde verzekeringsmarkt, die een vruchtbare bodem biedt voor insurtech-bedrijven om te gedijen. Daarnaast heeft de aanwezigheid van grote technologiecentra en een cultuur van innovatie de groei van insurtech in Noord-Amerika gestimuleerd.

Europa is getuige van een aanzienlijke groei in de insurtech-markt. De regio wordt gedreven door regelgevende initiatieven die digitale innovatie in de verzekeringssector bevorderen. Initiatieven zoals de Insurance Distribution Directive van de Europese Unie en de General Data Protection Regulation (GDPR) hebben de toepassing van digitale oplossingen en datagestuurde technologieën in de verzekeringssector gestimuleerd. Bovendien trekken grote verzekeringsknooppunten zoals Londen en Zürich insurtech-startups aan en bevorderen ze een gunstig ecosysteem voor hun groei.

Belangrijkste rapporten: –

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we “Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak data-gedreven beslissingen met Wantstats.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Insurtech Market,Insurtech Market Size,Insurtech Market Share,Insurtech Market Growth,insurtech stocks,insurtech insurance,insurance industry worth