header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Van warmte naar kracht: Inzicht in de dynamiek van de metaalsmeedmarkt

Jul 13, 2023 5:51 PM ET

Metalen smeedstukken marktoverzicht

De omvang vande metaalsmeedmarkt werd in 2021 geschat op 84,1 miljard dollar. De metaalsmeedindustrie zal naar verwachting groeien van 89,43 miljard dollar in 2022 tot 137,52 miljard dollar in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 6,34 tijdens de prognoseperiode (2022 – 2030).

De markt voor metaalsmeedwerk heeft de afgelopen jaren een opmerkelijke groei doorgemaakt, gedreven door een toenemende vraag in verschillende industrieën zoals de auto-industrie, lucht- en ruimtevaart, bouw en olie en gas. Het smeden van metaal, een proces waarbij metaal wordt gevormd door plaatselijke drukkrachten, biedt superieure sterkte, duurzaamheid en kwaliteit in vergelijking met andere productietechnieken. Dit artikel gaat in op de bloeiende markt voor metaalsmeden en belicht de belangrijkste trends, groeifactoren en nieuwe kansen.

Ontvang de gratis PDF-brochure @

https:// www.marketresearchfuture.com/sample_request/8495

Toenemende vraag naar lichtgewicht en brandstofefficiënte auto-onderdelen:

Een van de belangrijkste drijfveren van de markt voor metaalsmeedwerk is de toenemende vraag van de auto-industrie naar lichtgewicht en brandstofefficiënte onderdelen. Gesmede metalen onderdelen bieden uitstekende mechanische eigenschappen, waardoor autofabrikanten het gewicht kunnen verlagen met behoud van de structurele integriteit. Bovendien maakt de toenemende populariteit van elektrische voertuigen (EV’s) de productie van gespecialiseerde gesmede onderdelen noodzakelijk om te voldoen aan de unieke vereisten van EV-aandrijflijnen.

Ruimtevaartindustrie verlegt de grenzen:

De lucht- en ruimtevaartindustrie heeft een grote bijdrage geleverd aan de groei van de metaalsmeedmarkt. Met de stijgende vraag naar vliegtuigen die een efficiënter brandstofverbruik en minder uitstoot bieden, wenden fabrikanten zich tot gesmede onderdelen om aan deze strenge eisen te voldoen. Gesmede materialen, zoals titanium en op nikkel gebaseerde legeringen, bieden uitzonderlijke sterkte-gewichtsverhoudingen, corrosiebestendigheid en mogelijkheden voor hoge temperaturen, waardoor ze ideaal zijn voor kritieke luchtvaarttoepassingen.

Dit rapport kopen @

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=8495

Infrastructurele ontwikkeling en bouwprojecten:

De bouwsector maakt wereldwijd een aanzienlijke groei door, vooral in opkomende economieën. Smeedstukken van metaal vinden uitgebreide toepassingen in bouwuitrusting, infrastructuurontwikkeling en zware machines vanwege hun superieure sterkte en betrouwbaarheid. De vraag naar gesmede stalen componenten, zoals balken, kolommen en verbindingsstukken, zal naar verwachting toenemen naarmate infrastructuurprojecten wereldwijd blijven groeien.

Toenemende exploratie- en productieactiviteiten in olie en gas:

De olie- en gasindustrie leunt zwaar op metaalsmeedwerk voor haar exploratie-, productie- en raffinageactiviteiten. Gesmede onderdelen zijn cruciaal voor boorplatforms, kleppen, pijpleidingen en verwerkingsapparatuur vanwege hun vermogen om extreme omstandigheden, druk en corrosie te weerstaan. Aangezien olie- en gasbedrijven nieuwe reserves blijven exploreren en winningstechnieken blijven verbeteren, zal de vraag naar gesmede producten naar verwachting stijgen.

Technologische vooruitgang stimuleert innovatie:

De metaalsmeedindustrie kent een voortdurende technologische vooruitgang, die leidt tot verbeterde productieprocessen en productkwaliteit. Geavanceerde smeedtechnieken, zoals precisiesmeden en CNC-smeden (Computer Numerical Control), stellen fabrikanten in staat om complexe en ingewikkelde onderdelen met nauwe toleranties te produceren. Bovendien verhoogt de integratie van automatisering en robotica in smeedprocessen de efficiëntie, verlaagt ze de arbeidskosten en zorgt ze voor een consistente kwaliteit.

Duurzaamheid en milieuoverwegingen:

Duurzaamheid is een belangrijk aandachtspunt geworden op de markt voor metaalsmeedwerk, gedreven door een groter milieubewustzijn en strenge regelgeving. Fabrikanten passen milieuvriendelijke praktijken toe, zoals energiezuinige smeedprocessen, recycling van metaalafval en initiatieven om afval te verminderen. Daarnaast draagt het gebruik van lichtgewicht gesmede componenten in de transportsector bij aan een lagere koolstofuitstoot door een efficiënter brandstofverbruik.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport: https: //www.marketresearchfuture.com/reports/metal-forging-market-8495

Regionale marktkansen:

De markt voor metaalsmeedwerk biedt enorme kansen in verschillende regio’s. De opkomende economieën in Azië en de Stille Oceaan, waaronder China en India, kennen een snelle industrialisatie en infrastructurele groei, wat leidt tot een grotere vraag naar gesmede producten. Noord-Amerika en Europa zijn belangrijke markten voor metaalsmeedwerk, gedreven door de auto-, luchtvaart-, olie- en gasindustrie. Bovendien wordt verwacht dat de opkomende markten in Latijns-Amerika, Afrika en het Midden-Oosten de komende jaren een aanzienlijk groeipotentieel zullen vertonen.

Conclusie:

De markt voor metaalsmeedwerk is klaar voor aanzienlijke groei door de toenemende vraag naar lichtgewicht, duurzame en hoogwaardige componenten in verschillende industrieën. De auto-, luchtvaart-, bouw- en olie- en gassector zijn de drijvende krachten achter de markt, die wordt gestimuleerd door technologische vooruitgang, duurzaamheidsinitiatieven en groeiende wereldwijde infrastructuurprojecten. Fabrikanten en investeerders in de metaalsmederijsector moeten deze trends nauwlettend in de gaten houden en inspelen op de opkomende mogelijkheden om voorop te blijven lopen in deze bloeiende markt.

Belangrijkste spelers

Arconic Corp.

ATI

Bharat Forge Ltd.

Ellwood Group Inc.

China First Heavy Industries

Schot Smederij

Thyssenkrupp Bedrijfsonderdelen Technologie

Bruck GmbH

Nippon Steel Corp.

Precision Castparts Corp.

Kovárna Viva

Larsen & Toubro Ltd.

Japan Casting & Forging Corp.

Bladeren door verwant rapport

https:// www.marketresearchfuture.com/reports/paints-coatings-market-854

https:// www.marketresearchfuture.com/reports/industrial-lubricants-market-2695

https:// www.marketresearchfuture.com/reports/blow-molding-plastics-market-4718

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), & Consulting Services. Het team van MRFR heeft als hoogste doel marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit te leveren aan onze klanten.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited),99 Hudson Street, 5Th Floor,New York, New York 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071Email: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),

99 Hudson Street, 5Th Floor,

New York, New York 10013

United States of America

+1 628 258 0071

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Metal Forging Market,Metal Forging Market Size,Metal Forging Market growth