header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Verwacht wordt dat de wereldwijde markt voor video-encoders in 2030 USD 5,3 miljard zal bedragen, met een CAGR van 3,10 tijdens de prognoseperiode 2022-2030.

Jul 13, 2023 4:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstige Inzichten

Volgens de analyse van MRFR zal de wereldwijde markt voor video-encoders naar verwachting een CAGR van ~3,10 registreren van 2022 tot 2030 en een waarde vertegenwoordigen van meer dan USD 5,3 miljard in 2030.

De videoencodermarkt verwijst naar de markt voor apparaten of software die analoge of digitale videosignalen converteren naar gecomprimeerde digitale formaten voor efficiënte transmissie, opslag en afspelen. Video-encoders spelen een cruciale rol in verschillende sectoren, waaronder omroep, bewaking, videoconferenties en streamingdiensten. De COVID-19 pandemie heeft een aanzienlijke impact gehad op de videoencodermarkt. Met de toegenomen afhankelijkheid van werk op afstand, afstandsonderwijs en virtuele vergaderingen steeg de vraag naar video-encoderingstechnologieën. De streaming-industrie kreeg een aanzienlijke boost toen meer mensen zich tijdens een lockdown tot online entertainmentplatforms wendden. De pandemie verstoorde echter toeleveringsketens en productieactiviteiten, wat leidde tot vertragingen in de productie en distributie van video-encoders. De sluiting van productiefaciliteiten en beperkingen op de internationale handel beïnvloedden de beschikbaarheid en levering van deze apparaten.

Belangrijkste spelers opde video-encodermarkt

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn

  • eRightSoft
  • Polidea
  • Telairity Inc
  • Panasonic Beveiligingsoplossingen
  • Axis Communications AB
  • Niagara Video
  • Datavideo
  • March Netwerken
  • Kokosnoot
  • Elecard
  • Anvato en Cathexis Technologieën

Ontvang een gratis proefexemplaar@ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8711

Regionale analyse vande markt voor video-encoders

Noord-Amerika heeft een aanzienlijk aandeel door de aanwezigheid van grote omroep- en streamingbedrijven, samen met een sterke nadruk op geavanceerde videotechnologieën. Europa speelt ook een belangrijke rol, gedreven door de groeiende toepassing van videocodering in verschillende sectoren, waaronder media en entertainment. De regio Azië-Pacific, met name China en India, kent een snelle groei van de markt als gevolg van de toenemende internetpenetratie en de stijgende populariteit van streamingdiensten. Daarnaast maken het Midden-Oosten en Afrika een groei door met de uitbreiding van digitale mediaplatforms en investeringen in infrastructuur. Latijns-Amerika biedt ook kansen voor marktgroei, gedreven door de toenemende vraag naar videocontent en de uitbreiding van digitale reclame.

Koop nu het eersteklas onderzoeksrapport:

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=8711

Segmentatie van devideo-encodermarkt

De wereldwijde video-encodermarkt is onderverdeeld in componenten, type en toepassing

Op basis van component: Hardware Video Encoders en Software Video Encoders

Op Type: Stand-alone en rekgemonteerd

Op toepassing: Internet Protocol Televisie [IPTV] & Kabel, Multiscreen, Postproductie, Onderneming, Satelliet en Anderen

Korting controleren @

https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/-8711

Gerelateerde rapporten:

IP-telefoons marktonderzoeksrapport- wereldwijde prognose 2030

Wereldwijd marktonderzoeksrapport voor draagbare spelconsoles – voorspelling voor 2027

Onderzoeksrapport overde markt voor slimme sloten – Prognose tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Neem contact met ons op:Market Research Future®,99 Hudson Street, 5Th Floor,New York, New York 10013,Verenigde Staten van AmerikaTelefoon: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK)E-mail: [email protected]


Keywords:  Video encoder Market,Video encoder Market Analysis,Video encoder Market Goals