header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Voertuigen op zonne-energie markt van beschermen met precisie het veranderende landschap 2023 tot 2030

Jul 13, 2023 3:30 PM ET

Marktoverzicht:

De markt voor voertuigen op zonne-energie werd geschat op USD 0,9 miljard. Van USD 1,1 miljard in 2022 tot USD 4,1 miljard in 2030 zal de markt voor voertuigen op zonne-energie zich naar verwachting ontwikkelen met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 21,00%. (2022 – 2030). Door hun potentieel om de koolstofuitstoot te verlagen en minder afhankelijk te zijn van fossiele brandstoffen, hebben voertuigen op zonne-energie de afgelopen jaren een grote toename in populariteit en interesse gezien. Voertuigen op zonne-energie, ook wel zonneauto’s of elektrische voertuigen op zonne-energie (SEV’s) genoemd, maken gebruik van zonnepanelen om zonlicht om te zetten in elektriciteit, die de motor aandrijft die het voertuig aandrijft. De markt voor voertuigen op zonne-energie wordt gevoed door een aantal belangrijke factoren. Ten eerste is de interesse gewekt door de groeiende bezorgdheid over milieuduurzaamheid en de noodzaak om klimaatverandering tegen te gaan.

Bovendien heeft de vooruitgang in de zonnepaneeltechnologie de efficiëntie en betaalbaarheid van voertuigen op zonne-energie verbeterd. Hogere omzettingssnelheden, lichtgewicht en flexibele zonnepanelen en innovaties op het gebied van energieopslag hebben de levensvatbaarheid en prestaties van deze voertuigen verbeterd. Als gevolg hiervan worden voertuigen op zonne-energie steeds praktischer en concurrerender op de automarkt.

Gratis Premium rapport aanvragen:

https:// www.marketresearchfuture.com/sample_request/7946

De belangrijkste bedrijven op de markt voor voertuigen op zonne-energie zijn
Guangzhou Jcar Industrial Company Ltd (China)
Hanergy Holding Group (China)
Venturi Eclectic (Frankrijk)
Sono Motors GmbH (Duitsland)
Ford Motor Company (VS)
Mahindra & Mahindra (India)
Cruise Car (VS)
The Solar Electric Vehicle Company (VS)
Kiira Motors Corporation (KMC) (Oeganda)

De stijgende populariteit van zelfopladende voertuigen heeft geleid tot de ontwikkeling van de zonneautoindustrie, wat heeft geholpen bij de expansie van de markt voor zelfopladende voertuigen. De wens naar emissievrije voertuigen en de stijging van het inkomensniveau van consumenten hebben het mogelijk gemaakt voor producenten van zonneauto’s om zonneauto’s en bedrijfswagens op zonne-energie aan te bieden. Fotovoltaïsche cellen worden gebruikt in de zonnevoertuigenindustrie om de batterij op te laden.

Om het probleem aan te pakken dat elektrische voertuigen snel ontladen tijdens het rijden, heeft de wereldwijde adoptie van elektrische voertuigen de vraag naar sterkere en effectievere laadsystemen in elektrische voertuigen doen toenemen. Daarnaast heeft de installatie van zonnepanelen in auto’s de weg vrijgemaakt voor de opkomst van de zonnevoertuigenindustrie door het ontbreken van voldoende infrastructuur voor het opladen van het voertuig tijdens langere ritten aan te vullen. De markt groeit door het toenemende milieubewustzijn en de vraag naar brandstofalternatieven die minder energie verbruiken.

Marktsegmentatie:

De wereldwijde markt kan worden onderverdeeld in monokristallijne zonnepanelen en polykristallijne zonnepanelen op basis van het soort zonnepaneel dat in auto’s wordt gebruikt. Op basis van het soort accu kan de wereldwijde markt worden onderverdeeld in lithium-ion, loodzuur, lood-koolstof en andere categorieën. Op basis van aandrijving kan de wereldwijde markt voor voertuigen op zonne-energie verder worden onderverdeeld in batterijaangedreven en hybride elektrische auto’s. De markt voor voertuigen op zonne-energie kan worden onderverdeeld in twee categorieën op basis van het soort voertuig: personenauto’s en zakelijke auto’s. De vijf gebieden van de regionale basis zijn Azië-Pacific, Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Europa, het Midden-Oosten en Afrika.

Regionale analyse:

De Duitse start-up Sono Motors onthulde de Sion, een elektrisch voertuig op zonne-energie met een batterij die kan worden opgeladen door het elektriciteitsnet of de zonnecellen van de auto. Hyundai onthulde een variant van zijn Hyundai Sonata Hybrid uit 2021 met ingebouwde zonnefolie op het dak om te helpen bij het opladen van de batterij. Als het zonnedak bovendien 6 uur per dag wordt gebruikt, kan 60% van de volledige energie voor de accu van de auto worden opgewekt. Met deze energie kan de auto ongeveer 1300 kilometer per jaar afleggen. Tegen 2026 zouden deze trends moeten bijdragen aan een aanzienlijke toename van deze markt.

Fabrikanten gebruiken hybride auto’s om deze doelen te bereiken en overheden belonen ze met de juiste subsidies en kortingen. De Nederlandse overheid heeft bijvoorbeeld de registratiekosten voor plug-in hybride auto’s met 7% verlaagd. Soortgelijke ambitieuze doelen werden gesteld door de Roads and Transport Authority van Dubai, die verklaarde dat in 2021 50% van de taxi’s in het emiraat hybride zou zijn.

Industrieel nieuws:

Als onderdeel van een reeks initiatieven om het gebruik van milieuvriendelijke auto’s aan te moedigen, zei zelfs de Marokkaanse regering dat ze de douanekosten voor hybride en elektrische voertuigen zou afschaffen. Verwacht wordt dat al deze activiteiten de markt voor zonnevoertuigen in de verwachte periode zullen versterken.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport-

https:// www.marketresearchfuture.com/reports/solar-powered-vehicle-market-7946

Gerelateerde rapporten doorbladeren

Automotive Koelvloeistof Aftermarket@

https://www.marketresearchfuture.com/reports/automotive-coolant-aftermarket-11836

Off-highway markt voor elektrische voertuigen@

https://www.marketresearchfuture.com/reports/off-highway-electric-vehicle-market-11845

Markt van koppelingsplaten@

https://www.marketresearchfuture.com/reports/clutch-friction-plate-market-11860

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken per product, dienst, technologie, toepassing, eindgebruiker en marktspeler voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om uw belangrijkste vragen te beantwoorden.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

Hudson Street 99,

5Th Floor New York,

NY 10013 Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)

E-mail: [email protected]

Website: https: //www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Solar-powered vehicles Market,Solar-powered vehicles Market size,Solar-powered vehicles Market share,Solar-powered vehicles Market growth,Solar-powered vehicles Market trends,Solar-powered vehicles Market report,Solar-powered vehicles Market insights