header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Wereldwijde markt voor oplossingen voor gegevensbescherming en -herstel naar verwachting 0,3744 miljard euro met een gezonde CAGR van 15,80 gedurende 2023-2032 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Jul 13, 2023 4:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstige Inzichten

Volgens de analyse van MRFR zal de wereldwijde markt voor Data Protection & Recovery Solution naar verwachting een CAGR van ~15,83rom 2023 tot 2030 registreren en tegen 2030 een waarde van meer dan USD 257,84 miljoen vertegenwoordigen.

De markt voor gegevensbescherming & hersteloplossingen verwijst naar de reeks software- en hardwareoplossingen die zijn ontworpen om gegevens te beschermen en te herstellen in geval van gegevensverlies, systeemuitval, natuurrampen of cyberaanvallen. Deze oplossingen omvatten back-up- en herstelsoftware, oplossingen voor noodherstel, datareplicatie en archiveringssystemen. Oplossingen voor gegevensbescherming en -herstel helpen organisaties de integriteit van gegevens te waarborgen, downtime te minimaliseren, te voldoen aan wettelijke vereisten en kritieke bedrijfsinformatie veilig te stellen.

Gratis voorbeeldbrochure PDF –
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6108

De COVID-19 pandemie heeft een aanzienlijke impact gehad op de markt voor oplossingen voor gegevensbescherming en -herstel. Met de snelle verschuiving naar werken op afstand en de toegenomen afhankelijkheid van digitale platforms is het belang van gegevensbescherming en -herstel nog groter geworden. Organisaties kregen te maken met verhoogde cyberbeveiligingsrisico’s en de noodzaak om de beschikbaarheid van gegevens en bedrijfscontinuïteit te garanderen.

De pandemie benadrukte de noodzaak van robuuste back-up- en hersteloplossingen ter bescherming tegen ransomware-aanvallen, onbedoelde verwijderingen en systeemstoringen. De pandemie versnelde het gebruik van cloudgebaseerde oplossingen voor gegevensbescherming, waardoor organisaties overal vandaan veilig back-ups kunnen maken en gegevens kunnen herstellen.

Wereldwijde marktspelersvoor gegevensbescherming & hersteloplossingen

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn:

  • IBM (VS)
  • Oracle (VS)
  • Hewlett Packard (VS)
  • Veeam Software (VS)
  • Commvault (VS)
  • McAfee (VS)
  • Symantec (VS)
  • CA Technologies (VS)
  • Acronis International GmbH (Zwitserland)
  • NetApp (VS).

Koop nu het Premium Onderzoeksrapport – Krijg Uitgebreid Marktinzicht.

Regionale analyse

Noord-Amerika heeft een aanzienlijk aandeel in de markt voor oplossingen voor gegevensbescherming en -herstel, gedreven door de aanwezigheid van grote ondernemingen, strenge regelgeving voor gegevensbescherming en een hoge mate van bewustzijn over risico’s van cyberbeveiliging. Europa is ook een prominente regio in de markt, met organisaties in sectoren zoals financiën, gezondheidszorg en overheid die investeren in oplossingen voor gegevensbescherming en -herstel om naleving van de regelgeving te garanderen en gevoelige gegevens te beschermen.

De regio Azië-Pacific is getuige van een snelle groei van de markt, aangewakkerd door de toenemende digitalisering van bedrijven, de groeiende IT-infrastructuur en een toenemende focus op de privacy en beveiliging van gegevens.

In Latijns-Amerika groeit de markt, omdat organisaties het belang inzien van het beschermen van kritieke gegevens tegen cyberbedreigingen en het waarborgen van de bedrijfscontinuïteit bij verstoringen. In het Midden-Oosten en Afrika worden oplossingen voor gegevensbescherming en -herstel geleidelijk geïmplementeerd, gedreven door de behoefte aan veilig gegevensbeheer en naleving van de regelgeving voor gegevensprivacy.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (100 pagina’s, grafieken, tabellen, figuren) over de markt voor oplossingen voor gegevensbescherming en -herstel –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/data-protection-recovery-solution-market-6108

Marktsegmentatie

De wereldwijde markt voor oplossingen voor gegevensbescherming &herstel is gesegmenteerd in componenten, implementatie, organisatiegrootte en organisatiegrootte

  • Naar component: Oplossing & Diensten
  • Inzet: On-Premises & Cloud
  • Op organisatiegrootte: Klein, middelgroot en groot
  • Verticaal: BFSI, Gezondheidszorg, IT & Telecommunicatie en Detailhandel

Blader door meer Informatie- en Communicatietechnologie Onderzoeksrapporten.

Gerelateerde rapporten

AI CCTV-marktAI CCTV-markt zal naar verwachting groeien van USD 17,4 miljard in 2023 tot USD 54,0 miljard in 2032

Markt voor zelfherstellende netwerkenDe omvang van de organisatie van de markt voor zelfherstellende netwerken zal naar verwachting groeien van USD 1,1 miljard in 2023 tot USD 11,3 miljard in 2032

AI in IoT-marktDe AI in IoT-markt zal naar verwachting groeien van USD 8,3 miljard in 2023 tot USD 60,8 miljard in 2032.

AI in Cybersecurity-marktDe AI in Cybersecurity-markt zal naar verwachting groeien van USD 19,0 miljard in 2023 tot USD 96,3 miljard in 2032.

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we“Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak datagestuurde beslissingen met Wantstats.

Neem contact met ons op:Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Global Data Protection & Recovery Solution Market,Data Protection & Recovery Solution Market,Data Protection & Recovery Solution Market Size,Data Protection & Recovery Solution Market Share,Data Protection & Recovery Solution Market Trends,Data Protection & Recovery Solution Market Growth