header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Biobemestingsmarkt die duurzame landbouw stimuleert & onthult het groeipotentieel – USD 5,0 miljard tegen 2032 met 12,24%.

Jul 14, 2023 6:56 PM ET

Toekomstig marktonderzoek

De markt voor biomeststoffen werd in 2022 geschat op 1,8 miljard dollar. De markt voor biomeststoffen zal naar verwachting groeien van USD 2,0 miljard in 2023 tot USD 5,0 miljard in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 12,24 tijdens de voorspellingsperiode (2023 – 2032).

De markt van biofertilizers verwijst naar de industrie die betrokken is bij de productie, distributie en het gebruik van biofertilizers. Biomeststoffen zijn stoffen die levende micro-organismen bevatten die de groei van planten bevorderen door de beschikbaarheid van voedingsstoffen in de bodem te vergroten.

Ze worden beschouwd als milieuvriendelijke alternatieven voor chemische meststoffen, omdat ze de vruchtbaarheid van de bodem verbeteren en de afhankelijkheid van synthetische inputs verminderen. De COVID-19 pandemie heeft zowel positieve als negatieve gevolgen gehad voor de markt van biomeststoffen. Aan de ene kant heeft de toegenomen aandacht voor duurzame landbouw en de vraag naar biologische producten kansen gecreëerd voor bedrijven in biologische meststoffen.

Veel boeren zijn biologische landbouwpraktijken gaan toepassen, wat heeft geleid tot een grotere vraag naar biomeststoffen. Aan de andere kant heeft de pandemie de toeleveringsketens verstoord en logistieke problemen veroorzaakt, wat de productie en distributie van bio-meststoffen heeft beïnvloed. Afsluitingsmaatregelen en bewegingsbeperkingen beïnvloedden de beschikbaarheid van arbeid en transport, wat leidde tot vertragingen in de productie en levering.

Gratis proefexemplaar – Krijg toegang tot een gratis exemplaar van ons rapport om de inhoud en inzichten te verkennen.

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn Camson Bio Technologies Limited, National Fertilizers Ltd., Monsanto BioAg, T Stanes & Company Limited, Rashtriya Chemicals & Fertilizers Ltd, Gujarat State Fertilizers & Chemicals Ltd, Madras Fertilizers Limited, Agri Life, Mani Dharma Biotech Pvt. Ltd. en Biomax Naturals, onder anderen.

Markt Segmentatie

De wereldwijde markt voor biomeststoffen is onderverdeeld in type, gewastype, vorm, toepassing en micro-organisme.

Gebaseerd op type: Stikstofbindend, Fosfaatoplossend en Andere

Gebaseerd op gewastype: Granen & Granen, Peulvruchten & Oliezaden en Fruit & Groenten

Gebaseerd op vorm: Droog en vloeibaar

Gebaseerd op toepassing: Bladbehandeling, Onderdompeling in wortels, Beworteling van planten en anderen

Gebaseerd op micro-organisme: Rhizobium, Azotobacter, Azospirillum, Pseudomonas, Bacillus, VAM en anderen

Regionale analyse

De Noord-Amerikaanse markt voor bio-meststoffen wordt gedreven door de toenemende toepassing van biologische landbouwpraktijken en de stijgende vraag naar duurzame landbouw. De Verenigde Staten en Canada zijn de belangrijkste markten in deze regio. Europa heeft een gevestigde markt voor biofertilizers als gevolg van de strenge regelgeving voor chemische meststoffen en het groeiende consumentenbewustzijn over milieuduurzaamheid. Landen als Duitsland, Frankrijk en Nederland leveren de grootste bijdrage aan de markt. De regio Azië-Pacific heeft een aanzienlijk potentieel voor bio-meststoffen vanwege de grote landbouwsector en de toenemende toepassing van biologische landbouwpraktijken. India, China en Japan zijn de belangrijkste markten in deze regio. Landen als Brazilië en Argentinië zijn de drijvende krachten achter de markt voor biofertilizers in Latijns-Amerika. De gunstige klimaatomstandigheden voor de landbouw en de groeiende vraag naar biologische producten dragen bij aan de groei van de markt. De markt voor biofertilizers in deze regio ontwikkelt zich geleidelijk, gedreven door de behoefte aan duurzame landbouwpraktijken en toenemende investeringen in landbouwtechnologieën. Zuid-Afrika en landen in het Midden-Oosten laten een groei zien in de toepassing van biofertilizers.

Blader door het rapport – Ontdek de inhoud van het rapport, de secties en de belangrijkste inzichten door de gedetailleerde informatie door te bladeren.

Gerelateerd rapport :

Copper Fungicides Market Research Report Information Per Type (Anorganische Koperfungiciden en Organische Koperfungiciden), Per Toepassing (Fruit & Groenten, Granen & Granen, Peulvruchten & Oliezaden, en Anderen), en Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, en Rest van de Wereld) -Marktvoorspelling tot 2032

Aquacultuur Marktonderzoeksrapport Informatie Per Omgeving (Zoetwater, Zeewater en Brakwater), Per Type (Vissen, Schaaldieren, Weekdieren en Andere), en Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en Rest van de Wereld) – Marktvoorspelling tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Contact:Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.comFollow Ons: LinkedIn | Twitter

Contactgegevens:

Contact:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Follow Us: LinkedIn | Twitter
Keywords:  Biofertilizers Market,Biofertilizers Market Size,Biofertilizers Market Share,Biofertilizers Market Growth,Biofertilizers Market Trend,Biofertilizers Market Analysis,Biofertilizers Industry