header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Chemie opnieuw gedefinieerd: De evolutie en kansen in de markt van natronloog

Jul 14, 2023 4:48 PM ET

Tegen 2030 zal de markt voor natronloog naar verwachting 69,27 miljard USD waard zijn, met een groei van 6,12%. (2021 – 2030).

In 2021 was de markt 44,51 miljard USD waard. Het belangrijkste doel van natriumhydroxide in industriële toepassingen is als constructiemateriaal. Het is zeer corrosief in zowel vloeibare als vaste vorm omdat het de NaOH-formule bevat. Het kan ook huiduitslag veroorzaken als het in contact komt met de huid.

Natronloog wordt veel gebruikt in verschillende sectoren, waaronder de metaalverwerkende industrie, de bauxietraffinaderijen, de zeep- en wasmiddelenindustrie, de papier- en pulpindustrie, de textielindustrie, de waterzuiveringsindustrie en nog veel meer. De vraag naar natronloog is de afgelopen jaren aanzienlijk gestegen. De markt voor natronloog groeit als gevolg van de stijgende vraag naar papier. De expansie van deze industrie is verder versneld door de toenemende vraag naar tissues, grafisch papier en andere producten.

De aluminiumoxide-industrie is, net als waterzuivering, pulp- en papierproductie en chemische productie, nauw verbonden met natriumhydroxide. De markt voor natriumhydroxide is beïnvloed door de significante groei van de aluminiumoxideproductie in de afgelopen jaren. De markt staat klaar om nieuwe concepten en lichtgewicht producten te ontwikkelen tijdens de projectieperiode, die de expansie hoogstwaarschijnlijk zullen aanwakkeren.

De toenemende opkomst van de chemische sector is een andere cruciale factor die de groei van deze markt stimuleert. Het dient als reactiemiddel bij de productie van oplosmiddelen, geneesmiddelen, inkt, kleurstoffen, textiel, herbiciden, synthetische vezels, kleefstoffen en coatings. Gedurende de prognoseperiode zal de markt voor natronloog dus naar verwachting aanzienlijk groeien.

Download gratis een voorbeeldrapport – https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1499

Regionale analyse

De markten voor natronloog in Noord- en Zuid-Amerika, Azië-Pacific, Europa en het Midden-Oosten & Afrika zijn opgesplitst op basis van geografie. Asia Pacific heeft het grootste marktaandeel van allemaal, met ongeveer 52,3%. Gedurende de projectieperiode zal het gebied naar verwachting groeien met een snelheid van meer dan 5,5 AGR. Door de groeiende vraag in de papiersector heeft Noord-Amerika na Azië-Pacific nu het grootste marktaandeel. Tegen het einde van 2028 wordt een aanzienlijke groei verwacht in het Midden-Oosten, Afrika en Europa.

Analyse van de marktsegmenten:

De markt is onderverdeeld in membraancellen, membraancellen en andere types op basis van soort. Tijdens de voorspellingsperiode zal het proces dat wordt gebruikt om membraancellen te produceren naar verwachting snel toenemen. De membraancel helpt bij het scheiden van de waterstof- en chloorgasruimten en vergemakkelijkt de doorvoer van pekel van de anode naar de kathode.

Aluminiumoxide, voedingsmiddelen, textiel, pulp & papier, waterbehandeling, anorganische chemicaliën, organische chemicaliën, zeep en detergenten en andere toepassingen vormen de toepassingssegmenten van de markt. In 2021 had de sector organische chemicaliën het grootste aandeel. Organische verbindingen zoals pigmenten, kleurstoffen en landbouwchemicaliën maken intensief gebruik van natriumhydroxide. Daarnaast wordt verwacht dat de textielindustrie zal groeien met een aanzienlijke CAGR als gevolg van het toenemende gebruik van natronloog om wassen en oliën van vezels te verwijderen en deze voor te bereiden op bleken, verven en andere processen.

Belangrijkste spelers:

Gujarat Alkalies and Chemical Limited, Hanwha Chemical, AkzoNobel NV, Covestro AG, PPG Industries, FMC Corporation, Brenntag North America Inc., Olin Corporation, Tata Chemicals Limited, Formosa Plastics Corporation, Westlake Chemical Corporation, Occidental Petroleum Corporation, Xinjiang Zhongtai Chemical Co. Ltd.

Nu kopen – https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=1499

Neem contact met ons opWantstats Research and Media Private Limited99 Hudson Street,5Th FloorNew York, New York 10013Verenigde Staten van AmerikaVerkoop: 1 628 258 0071(VS)

Contactgegevens:

Contact Us

Wantstats Research and Media Private Limited

99 Hudson Street,5Th Floor

New York, New York 10013

United States of America

Sales: +1 628 258 0071(US)
Keywords:  caustic soda market,caustic soda